Szia,
nekem kéne egy az alábbiak alapján.
- betűtípus ami a többségé
- név: Domino
- szám: 123
- méret ha fruit of the L. akkor "L"
- átvétel: személyes
Szia betthinah!
Bocsi, hogy veletek csajokkal nem sikerült beszélnünk, de szerintem mindenki el volt foglalva a többiekkel, ahogyan ez első találkozáskor lenni szokott.....ilyenkor mindenki olyan kesze-kusza.....
A következőnél már nem lesz ilyen, hanem csak csupa marhulás, meg jó kedv...
Most is inkább el kellett volna gurulni valami kis kertes kávézóba és dumcsizni....a hülye kiállítás helyett.....
Aki szeretne magának ilyen pólót a saját számával, illetve fórumos nevével, küldje el részemre a következőket email-ben, vagy msn-en: (Póló 100% pamut, jó minőség, ipari vasalásos technológia - jó minőségű, nem bucsus )
- kiválasztott szám
- fórumos név
- betűtípus
- pólóméret
- hogyan szeretné átvenni:
- személyes (egyeztetés után)
- banki átutalás utáni postai küldés (+ 1000Ft)
- postai utánvétel (+ 1.700Ft)
Póló + legyártás: 4.000Ft
Ha 5,5-ös a felnid, akkor elvileg jó a 190-es is és a 180-as is , viszont nekem a 190-es jobbnak tűnt . Egy esztergályos simán megcsinálja danamitból a gombát , nekem is olyan van kb: 5000-ből kijön tartóstól csavarostól . Esetleg méreteket tudok adni.
Tényleg tuti volt a kis tali a lurdy-nál, sajnálom, hogy utána már nemigen futottunk össze bent. Amire mi kiértünk, már csak az én gixxerem árválkodott ott...
Nekem kellene a 12-es szám.
Név pedig olyan betűből mint az elején a Team Suzuki felirat.
"Suzukis" betűtipus.
vujevics@freemail.hu
Köszi
Ha neked a fruitos-ból tuti az L-es méret, akkor neked az lesz...
A képet akarom eladni annyiért...
Persze csak az 1ik kocka belőle 8000...
A kép nyócezer vagy a kamera?
nekem kéne egy az alábbiak alapján.
- betűtípus ami a többségé
- név: Domino
- szám: 123
- méret ha fruit of the L. akkor "L"
- átvétel: személyes
Köszke.
Bocsi, hogy veletek csajokkal nem sikerült beszélnünk, de szerintem mindenki el volt foglalva a többiekkel, ahogyan ez első találkozáskor lenni szokott.....ilyenkor mindenki olyan kesze-kusza.....
A következőnél már nem lesz ilyen, hanem csak csupa marhulás, meg jó kedv...
Most is inkább el kellett volna gurulni valami kis kertes kávézóba és dumcsizni....a hülye kiállítás helyett.....
Aki szeretne magának ilyen pólót a saját számával, illetve fórumos nevével, küldje el részemre a következőket email-ben, vagy msn-en: (Póló 100% pamut, jó minőség, ipari vasalásos technológia - jó minőségű, nem bucsus )
- kiválasztott szám
- fórumos név
- betűtípus
- pólóméret
- hogyan szeretné átvenni:
- személyes (egyeztetés után)
- banki átutalás utáni postai küldés (+ 1000Ft)
- postai utánvétel (+ 1.700Ft)
Póló + legyártás: 4.000Ft
esetén is nyugodtan lehet keresni!
amugy köszi..
estleg van fényképed a gombárol.........?
Tényleg tuti volt a kis tali a lurdy-nál, sajnálom, hogy utána már nemigen futottunk össze bent. Amire mi kiértünk, már csak az én gixxerem árválkodott ott...
Meg kéne majd, hogy kinek küldjem, ha kész van, illetve hogyan rendezzük...
Vmi egyéb, független ftp?
Légyszíves dobd rám akkor mail-ben a megbeszélt adatokat a motorodról...
nincs valakinek sradra bukó gombája ?
meg hogy szerintetek 180 as vagy 190 es guma jobb ?