Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jok a képek
Renault...
Ahoj,

lenne egy képed a szekered másik oldaláról is? A bukógomba érdekelne, hogy pontosan hogy van ott fent, mivel nekem is most kéne majd felszerelnem, tegnap lett meg...
Kipudról esetleg valami hang,több infó? Bejövős...
Miből? Hát ott írja: "Made from 1/8 inch thick 2024-t3 aluminum, not the cheaper 6061 that bends too easy, or 7075 that is more brittle"
Szia Doki,
Valami 70-es számot hívtam, sz'al tutira falls volt a szám. Sebaj, frissítettem, legközelebb már nem lesz gond.
A rendőrcica volt a legjobb az egészben.
Én voltam a sziréna-asszisztens
Meg a fénykép-nyomkodó az úton..

A jó fotós hozott anyagból dolgozik.
Jó volt az anyag...a hanganyag ;D

Na jóccakááát emberek! =)
LINK
összes kép, videó

Üdv: Kis Tuning - szirénázós UNO
mindjárt fennt lesz "ftp"-n tömörítve - szombat.zip néven
linkelem hamarosan
Akik csináltak a mai fórumtaliról képet azok küldjék:gyulagsxr@freemail.hu címre elöre is köszönöm + a videót is......
Aloha!

Nem sok emberkével spanoltam,dehát...a motorosok mind jó emberek,így nincs baj a bagázzsal..Akikkel beszéltem,szimpatikusak.
Jó tagja lenni egy ilyen hangulatos "kis" társaságnak.
Remélem,jövőre én sem kocsival fogok menni!
Jó volt a mai nap majd amikor jöttök Dabasra feltétlenül csörögjetek rámis majd hnap írok csáó
Sziasztok!
multkor láttam vki csinált kipu tartót a motorjára gsxr 600(tehát nem a lábtartóhoz volt csavarozva hanem kicserélte ilyen házi tartóra) nem tudtok segiteni h miből h miként?
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
bocsi : animation
Iszonyat kemény volt a mai nap Jó volt megismerni titeket
Doki, gyorskezű, macitm, anomation de sorolhatnám... mind hatalmas arcok vtok A gurulás a hungexpo felé több mint fasza volt
Ami a Lurdy-s indulást illeti az no komment a videó mindent elmond
Na mivel többen említettétek, hogy a mai napnak a motorozós része jött be ezért újra bedobom a témát

Az időpont 04.03. azaz Húsvét Vasárnap előtt egy nappal Szombaton
Találkoznánk Pilisvörösváron a városháza előtt majd együtt fel Dobogókő onnan Visegrád fel a fellegvárba utána hazafelé Esztergom bazilika látogatás és onnan irány vissza Budapest!
Ez kb 150km-es túra délelőtt indulnánk és majdnem végig szerpentines-döntögetős a szakasz.

Ez kb majdnem egész napos bandázás én már tutira tudok 3 mocit rajtam kívül!

Speed már jelezte, hogy érdekelné többiek?
Esetleg ha jó többeknek a Húsvét Vasárnap akkor lehet az is az időpont
Szépek voltatok srácok legközelebb remélem én is el tudok menni!
na szoval nekem, meg az elejen irtam es remelem nem kell senkinek a 18-as es mivel nem vagyok kis darab gyerek ezert gondolom XXL a meret a betu tipus mindegy az ami mindenkinek kell,nincs varia nalam
Azért nézz ki... A parkoló az az igazi motorshow! És ingyen is van!
Szép estét mindenkinek!

Jó volt ez a kis összejövetel, kár hogy rövid volt, és a forgalom közbe szólt...
macitm-ékkel jót gurultunk, vácig, aztán én haza...
rem lesz még ilyen
képek és a videó jók lettek
ui.: nah most már minden kedvem elment a motorshow-tól...pedig holnap ki akartam nézni, de akkor inkább nem...
Akár most is beírhatod
rendben akkor mikor lehet mondani (szamot,meret,bla bla)? holnap?
Jó anyagú Megvan jaja
ok ez kiraly polo tipusa is meg van?(anyaga stb)
aNiMaTiOn verzióját elfogadtuk Mármint a 4 rugó, meg hasonlók...
Holnap írom a betűtípust, meg a számot!