lenne egy képed a szekered másik oldaláról is? A bukógomba érdekelne, hogy pontosan hogy van ott fent, mivel nekem is most kéne majd felszerelnem, tegnap lett meg...
Kipudról esetleg valami hang,több infó? Bejövős...
Szia Doki,
Valami 70-es számot hívtam, sz'al tutira falls volt a szám. Sebaj, frissítettem, legközelebb már nem lesz gond.
A rendőrcica volt a legjobb az egészben.
Nem sok emberkével spanoltam,dehát...a motorosok mind jó emberek,így nincs baj a bagázzsal..Akikkel beszéltem,szimpatikusak.
Jó tagja lenni egy ilyen hangulatos "kis" társaságnak.
Remélem,jövőre én sem kocsival fogok menni!
Sziasztok!
multkor láttam vki csinált kipu tartót a motorjára gsxr 600(tehát nem a lábtartóhoz volt csavarozva hanem kicserélte ilyen házi tartóra) nem tudtok segiteni h miből h miként? http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
Iszonyat kemény volt a mai nap Jó volt megismerni titeket
Doki, gyorskezű, macitm, anomation de sorolhatnám... mind hatalmas arcok vtok A gurulás a hungexpo felé több mint fasza volt
Ami a Lurdy-s indulást illeti az no komment a videó mindent elmond
Na mivel többen említettétek, hogy a mai napnak a motorozós része jött be ezért újra bedobom a témát
Az időpont 04.03. azaz Húsvét Vasárnap előtt egy nappal Szombaton
Találkoznánk Pilisvörösváron a városháza előtt majd együtt fel Dobogókő onnan Visegrád fel a fellegvárba utána hazafelé Esztergom bazilika látogatás és onnan irány vissza Budapest!
Ez kb 150km-es túra délelőtt indulnánk és majdnem végig szerpentines-döntögetős a szakasz.
Ez kb majdnem egész napos bandázás én már tutira tudok 3 mocit rajtam kívül!
Speed már jelezte, hogy érdekelné többiek?
Esetleg ha jó többeknek a Húsvét Vasárnap akkor lehet az is az időpont
na szoval nekem, meg az elejen irtam es remelem nem kell senkinek a 18-as es mivel nem vagyok kis darab gyerek ezert gondolom XXL a meret a betu tipus mindegy az ami mindenkinek kell,nincs varia nalam
Jó volt ez a kis összejövetel, kár hogy rövid volt, és a forgalom közbe szólt...
macitm-ékkel jót gurultunk, vácig, aztán én haza...
rem lesz még ilyen
képek és a videó jók lettek
ui.: nah most már minden kedvem elment a motorshow-tól...pedig holnap ki akartam nézni, de akkor inkább nem...
lenne egy képed a szekered másik oldaláról is? A bukógomba érdekelne, hogy pontosan hogy van ott fent, mivel nekem is most kéne majd felszerelnem, tegnap lett meg...
Kipudról esetleg valami hang,több infó? Bejövős...
Valami 70-es számot hívtam, sz'al tutira falls volt a szám. Sebaj, frissítettem, legközelebb már nem lesz gond.
A rendőrcica volt a legjobb az egészben.
Meg a fénykép-nyomkodó az úton..
A jó fotós hozott anyagból dolgozik.
Jó volt az anyag...a hanganyag ;D
Na jóccakááát emberek! =)
összes kép, videó
Üdv: Kis Tuning - szirénázós UNO
linkelem hamarosan
Nem sok emberkével spanoltam,dehát...a motorosok mind jó emberek,így nincs baj a bagázzsal..Akikkel beszéltem,szimpatikusak.
Jó tagja lenni egy ilyen hangulatos "kis" társaságnak.
Remélem,jövőre én sem kocsival fogok menni!
multkor láttam vki csinált kipu tartót a motorjára gsxr 600(tehát nem a lábtartóhoz volt csavarozva hanem kicserélte ilyen házi tartóra) nem tudtok segiteni h miből h miként?
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
Doki, gyorskezű, macitm, anomation de sorolhatnám... mind hatalmas arcok vtok A gurulás a hungexpo felé több mint fasza volt
Ami a Lurdy-s indulást illeti az no komment a videó mindent elmond
Az időpont 04.03. azaz Húsvét Vasárnap előtt egy nappal Szombaton
Találkoznánk Pilisvörösváron a városháza előtt majd együtt fel Dobogókő onnan Visegrád fel a fellegvárba utána hazafelé Esztergom bazilika látogatás és onnan irány vissza Budapest!
Ez kb 150km-es túra délelőtt indulnánk és majdnem végig szerpentines-döntögetős a szakasz.
Ez kb majdnem egész napos bandázás én már tutira tudok 3 mocit rajtam kívül!
Speed már jelezte, hogy érdekelné többiek?
Esetleg ha jó többeknek a Húsvét Vasárnap akkor lehet az is az időpont
Jó volt ez a kis összejövetel, kár hogy rövid volt, és a forgalom közbe szólt...
macitm-ékkel jót gurultunk, vácig, aztán én haza...
rem lesz még ilyen
képek és a videó jók lettek
ui.: nah most már minden kedvem elment a motorshow-tól...pedig holnap ki akartam nézni, de akkor inkább nem...
Holnap írom a betűtípust, meg a számot!