Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor ezt megbeszéltük
kirándulás, így már jobb........
kicsit irigykedem ratok,szep napotok lehetett gratula es csak ovatosan,polo ugyben sikerult beszelnetek?
Következő egy közös kirándálulás lesz!
Ha ezt tudom megyünk veletek gurulni. Na de majd legközelebb
Íme Dobogókő
No, akkor nyugovóra térek....már csak holnap vagyok szabadnapos.....
Szólj papa, ha legközebb mész és csatlakozom, ha szabadnapos leszek.....
Itt lejjebb írtam a telszámom is......mentsd el....

Hallottam ma, hogy jó volt arra Dobogókő felé a hangulat....
Boccs cimbi tényleg.......ég is a pofám....
A beleszagolok a.........-ba azt meg nem is hallottam bakker.....mondom nyomi voltam és még korán volt.....
Na de sebaj, a napokban gurulhatunk egyet.......
Doki!

Legközelebb együtt megyünk.

Felmentünk ma: Pomáz, Szentendre, Dobogókő, Lepence, Visegrád, Esztergom, és vissza.
Jó volt nagyon...............
Jaaaa arra gondolsz, amikor Gyulát "análisan" izgatta Dóri egy villáskulccsal?
Az jó volt......szobabringának is lett volna hozzáfűznivalója biztos, ha ott lett volna.....

Jaja Speed......nálad lesz fórumtali......úgyhogy készülj.....legyen kaja, pia és olyan rendőrlányok, mint az expon....
Na persze Így is el lehet játszani, h. nem " ismersz " A beleszagolhatok a kipufogódba kérdésemnél sem tűnt föl h. én voltam? Amugy meg észre sem vettem, h. nem ismertél fől Reggel meg piros kibaszott velünk .... ez van. amugy ln mondtam szar lesz inkább motorozzunk mi mentünk is egy 100-ast
kemény volt:D
Gyorskezű!

Veled kellett volna tartani egy jóót motorozni, ahelyett hogy erre a szarságra bementünk és fizettünk......
Szólj ha legközebb gurulni mész, ha ráérek, akkor veled tartok......
Nálam lesz motorostali, vagy mi a szösz?
Szeva Dom!

Sajnálom, hogy nem tudtál elérni és nem találkoztunk......sajnos nekem is eltünt a számod a telómból....
De sebaj....itt az enyém: 06-20-426-1855, szólj majd, ha Dabasra mész Speed-hez, mert elkísérlek.....

Ugye a feltünően csinos rendőrnek öltözött leányzó fogott meg téged is a kiállításon.....
10/11 pontos volt.....
Nekem meg a kibaszott kulcsok tetszettek a Peugeot hátsójában, amikor Gyula kapta hátulról az ívet, no meg próbálta fel pár egyéna pólót.. Tudod...
Speed!

Állati volt a menet az Expo felé , úgy nyíltak az autós sorok mint a vörös tenger a sok gixeres szabályzásra........
Az autós tükrét sajnálom nem szándékos volt, de nagy baja annak sem lett, meg az én tükrömnek....épp, hogy csak koccoltak....
A kiállítás nekem sem tetszett....
Tehát a legjobb a nap folyamán a Lurdy-s t alálka és az expo felé gurulás.....
Vazzzzeeeeeeeg!

Nem ismertelek meg kint a Lurdy-nál..... Asztem, hogy mégsem jöttél......fényképed ami fent van nem hasonlított nekem a mostani külsődhöz, de az expo felé haladva leesett, hogy te voltál a piros gixivel........Ég a pofám, pedig meg akartam köszönni az emelőszemeket.....Bocsesz Cimbi....
Majd összecsörgünk egy gurulásra, mert már az expora nem jöttél és nem tudtam beszélni veled......
Szóval megkavarodtam kicsit kint a Lurdinál név és arcfelismerés ügyileg.....
Tuning!

Naggyon jók lettek a képek és a vidi is..... A kocsiban ülő lányok reakciója a gummifüst alatt nagyon komoly volt..... .....ha ezt tudom, akkor még pörög a kerék tovább....
Örülök Gyula, hogy hazaértetek épségben.....és hogy mindenki hazaért......
Remélem lesz sok ilyen tali még a nyáron.....
.
.
.
SRÁCOK ÉS CSAJOK! Ez a motorkiállítás egy nagy rakás fos volt.....bánom, hogy kifizettük a belépőt, ahelyett, hogy elmotoroztuk volna......LEGKÖZELEBB VALAMI JÓ KIS MOTOROZÁST TERVEZÜNK......Pl. Joe-Z valami ilyesmit tervez....
Ja.De végre találtam rámvaló bőrgatyót és fotokromatikus plexit.
Gatyóban továbbra sem vagyok épületes látvány de a plexi tényleg UV re füstszínű lesz.Mindezt olcsóbban mint bótban.És egy helyen.1,5 óra és már el is tüntem.
Ennyi elég is volt az emberekből.Nemigen szeretem a sok embert kis helyre zsúfolva.
Na látod, egy a véleményünk. Marketingkommandó, pfuj!
Mivel már régóta a költségcsökkentés miatti árusítás viszi a prímet így nem sok értelme van sok motort nézni.Ha van is ami teccik előtte tuti hogy legalább 3 kissrácot és egy pait aki a barátnéját fotózza kell lekaratézni hogy hozzáférj.
Kereskedésben meg a se...t is kinyalják hogy megnézd.Így a motorokat kihagytam.A gatyiuszra ültem fel és konstatáltam hogy összébbment a sövö és lányos lett majd jött a GSR az se volt nagy méret de legalább széles a műanyagoktól.Végülis egy CBF 1000 dobozokkal ami teccet.