Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia szpíd,
hozol smelőszemet holnap?
Hellosziaszevasztok,
holnap en direktbe megyek, nem a L. parkolóba. Doki számát tudom, majd 10-11 körül felhívom.
Én nem.Mindenkit felrúgtam.De akkor még fiatal voltam.És könyebb.Most viszont lustább vagyok.Valszeg ütőt is vinnék.
A biztonság kedvéért.
Egyszer kiállnék ellened egy meccsre...
Inkább kapus vótam.Meg hátvéd.Vasalt bakancsban tanulókoromban.Senki sem jött a labdával felém mert lábra mentünk nem labdára.Így kicsit uncsi volt.
De jókat is repültek az ellnfelek mikor kétoldaról akasztottunk bokába.
Akkor már inkább a focipálya!
Utána baze utána.Ha egy nyösszre se tellik akko irány a konditerem.
Majd ők nyögnek, az a dolguk [O40
Baxhatod a csajozást ha még nyöszörgés se megy.Ennyire nem vághatnak padlóra.
De motorozni, meg csajozni igen, HÁHÁ!
Na az mégrosszabb.Még nyögni se tucc nem csak inni.
Holnap hozd el légyszííííí!
Na mi ez?
Papa, ki mondta, hogy én nyögök?
Te csak évente eccer nyögsz?
Szegény.
...miközben jókat nyög az ember utána újjééééév, pezsgőt bont
Ezres sövö sem.Bár mák hogy az a szar jeladó legalább olcsó.Csak pici odafigyelés kell és meghálálja egy jó kis röfögéssel gázfröccsnél.

Amúgy pofonegyszerű az elsőkerék kivétel.
Felköt targoncára,megemel,féknyereg le,kerékcsavar ki,kerék ki,fékdugók visszanyom és nyereg felköt valahova spárgával,gumishoz tipeg,kogyányon lógó szemekkel figyel,jópofizik a gumissal,fizet visszatipeg és minden fordítva visszarak miközben jókat nyög az ember utána újjééééé.
Hali! A Lurdy mögött a parkolóba!
Ja a holnapi találkára 4-főre bővültünk
Laci
Prilla
Dave
s szerény személyem
Megírtam számom Lurdy háta mögött lévő nyitott parkoló.....
De szívesen mennék, de sajna esküvőn kell lennem...
és hála isten hgoy a gixer nem keréken mér
Ment!

Jut eszembe a Lurdy-nál pontosan hol találkozunk?
hát a csávonak van egy ezres gixere, meg egy supermotoja. remélem tudja mit csinál de énis ott fogom nézni ne izgulj az a baj hogy én nemtom kiszedni az első kereket:S
holnap én is megyek a lurdyhoz macitmékkal
Nöm azé nem ennyire jó.1 kerék pikk pakk kikap elugrik gumishoz szerel centír és vissza se perc alatt.
Nem bízom a ki-be szerelést gumisra.A KM jeladó seérüléken meg a féktárcsa is.Nagy szemekkel figyeltem az egész manővert.