Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem akarok több motoron ülni egyszerre, csak tudod, maga a látvány. Én reményekkel teli szívvel azt vártam, hogy Doki gumifüstölése egy nagy semmi lesz a motorshow-hoz képest, erre a végén kiderül, hogy a nap leglátványosabb elemje volt... Abban meg egyetértek, hogy Csesznek jobb program lett volna.
De köcsöööög volt
Namost két motoron akarsz ülni eccere?Minek másik motor?
A tömeg meg mindíg van.Fogd fel hogy ez a szezon előtti utcsó nagy akciós összeröffenés ahol még be lehet szerezni pár cuccot olcsóbban.És vannak hiányos öltözetű lányok meg pár motorot is kihoznak látványnak.
Ne várj sokat és nem lesz csalódás.Én vettem egy trükkös plexit vagy 3 e Ft al olcsóbban.Így beljebb vagyok egy ezressel és nem kellett pest másik végébe mennem érte.Motoroztam is egy jót és szíp vót az idő.
Bár csesznek jobb program lett volna.
az energiaitalosok is rendben voltak. Pont akkor durrant el egy palack az övén az egyiknek amikor odamentünk potyázni. mondtam is hogy ilyet én is tudok, ha érdekli. Nem érdekelte...
Nem csak azok a cicák
Hát látod, ez a dolog bizony nem kizárt...
Nem. Több motort, és nagyobb felhozatalt!
Gyermekem...
Emlékezzen szavaimra!
Nem volt nagy durranás, de a kék rucis reklámcica látványa kárpótolt picikét.
üdv. Neked is dicső hatcos.
Elmentettem. Dokival meg majd leegyeztetem a számát, mert azt mondta egy kedves női hang hogy a hívott szám nem kapcsolható. Biztos megkeveredett körülötte a térerő gumimelegítéskor.
Mit vártál?
Tojást a sörödbe?
Akkor ezek szerint jól éreztem, hogy nekem nem kéne motorshow-ra mennem. A fórumtalálkozót sajnálom, de ez van. Azt még lehet máskor is, viszont utálok szar show-kra járni, amiért ki kell fizetnem fölöslegesen egy fél tank benya árát.
Szia Domino!
Semmi baj, gyere, amikor jónak látod! Számom elmentetted? Majd értesíts, ha jössz!
Gyerekek! Egy rakás szar volt a motorshow! Maga a Lurdys tali,a tiltogatások, Doki névjegye, mint gumicsíknyom, mint tükrözés formájában, aztán a Hungária-menés... Na ez volt maga a csúcs a mai napban
udv a csapatnak
YOOOOOOO
Szia,
sorry, de el kellett jönnöm délben. Ahogy nézem jövő hétvégén esélyes a jó idő és ha motorra ülök első utam Dabas lesz.
Szép estét Gixxer család! Meséljetek, hogy milyen volt a kiállítás és milyen volt a fórumtalálkozó? Csesznek-ring meg ilyen fasza volt:

Igaza volt - azt hiszem kukis mesternek meg dominőnek - 2,4-et tettem az első és a hátsó gumába reggel a Shell kúton, és most már nem csúszkált olyan kibebaszott módon. Néha nagyon nagyon be is döntöttem a gépet, de még óvatosan, mert még nincs nyár, nem olyan forró az aszfalt.
Ez kérem hamisítatlan festett,carbonozott szürkemarhatülök rövider vágva.
Vajon milyen típus e kipu? jolnézzki!
Szevasztok Mesterek! Faszán kezdődött a nap Örülök, hogy találkoztam veletek, de elköszönni meg nem tudtam. Keresztbe húzta a számításaimat egy 2 perces piros lámpa. Mire az elengedett sehol sem voltatok Még több ilyet találkát az idényre! Találka után még én is belepattintottam egy 100-ast a gépbe,de k***a jó volt
Én ma csak szép csendben terrorizáltam az autósokat.Csak úgy suttyomban.
Érdekes a legtöbbje lehúzódik.Leszakadt a karom a sok köszöngetésben.
nem, de maga a fíling hogy egy csomo gixer ott szabályoz. nekem ez jon be