Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jóóóó reggelt
Kb. Kik és hányan megyünk Lurdytól Expora?
1.humpfner
2-3-humpfner haverja + bnője
4-5.molnargyu+ bnő
6.46the_doctor
7.SpeedBike
8.aNiMaTiOn
9.aNiMaT
iOn+ haverja
Eddig róluk tudok majd még írjátok ki jön...
1 szépség:
Na mizu kihalt a fórum?
Jó reggelt
és még én vagyok a válogatós
Még tervezem a szétkarmolt GSX-R logót, úgyhogy addig még úgysem megy rendelni.....
Úgyhogy még kész nem leszek, addig nyugodtan lehet variálni.......de ha nem.....akkor nem.....
Jó reggel gixeresek aNIMaTion mondta tegnap hogy lehet hozza már a demó pólót Expora szóval már lehet nem kellene változtatni hacsak nem akar magának még 1 pólót csináltatni a demón felül
én ugyan a talira nem hiszem hogy tudok meni
de polo lehet érdekelne
kaphatok akkor is ? , , , , , , , , , ugyan triko milyen dögös lenne
Na szokásomhoz híven......képek lemaradtak....
Na szóval.....nincs meg a régi R felírat így ezt a két fajtát csinálom meg széttépve.....
És még egy kérdés.....itt ez a 600-as kreálmány....megcsináljam szebbre és berakjuk a pólóra a "GSX-R 600 FÓRUM" 600-HELYÉRE?
Ha nem tettszik nem kell, csak egy ötlet..... ......azé nem kell megkövezni....
köszi meg lesz
amugy meg elöször telibe kel fujnom aztán ha nem tetszik rakom rá a kéket...
Szeva Kerord!

Fújd egyből FULL aranyra szerintem.....állítira jól néz ki és megéri takarítgatni...
Megnézem majd, ha végeztél vele.....dobjál fel majd képeket....
Sok szerencsét a fújáshoz....
Szép reggelt GixerFUN-ok!
Egy cseppet cidri volt reggel munkába jövet.. ...és meg is fáztam már kicsit a multkori gurulás alatt, de nem vészes....holnap szabad leszek és kiheverem....

Tegnap beszéltem aNIMaTion cimboránkkal és kérte tőlem a szétkarmolt R képet, amit természetesen kicsiben kreáltam és nem lehet nagyítani, úgyhogy most hozzálátok a szopófossal és megcsinálom még szebbre........DE SEHOL NEM TALÁLOM AZT A QURVA R-es KÉPET......
Ugye nem haragszatok meg, ha másik R-betű lesz széttépve?
amugy én is ma vagy holnap fujom aranyra a felniket csak még azon apelálok hogy nem teli arany lesz lehet hanem a perem kék.. :)
mert kicsit csunya a pl olaj kicsapódás rajta .... ezért lehet praktikusabb csak a kűlöket aranyra az is feltűnő de igy nem kényes szerintem annyira ..
aztán a fene-tudja lehet utána vissza fújom az egészet aranyra majd eldöl ez csak a fejben van még tervezve mind igaz minden más aztán csak csak jo lett mert igazán semmi terv nem volt csak leültem a ragasztó szalaggal aztán esünk neki .. :)
megbeszélhetjük.... egy barátommal alkotuk ..
de szerintem nem nagy cuc csak a higitás és a steril környezet na meg némi plusz festék mire rá jösz a titok nyitjára fujásnál.. :)
mert én is volt amit kétszer fujtam ..
igaz igaz ..
mindig a lovésok dobálják ki a még jo cucokat
ha nem lennének ilyen emberek nem lenne használt olcso és néha jo cuc....
ugyan én tegnap kidobtam a még vágot de jo gumit a picsába ...
. .
most már vigyázok
szerintem a polir kihozza .. esetleg némi karc lesz
A kérdés akkor lenne jogos ha a vétel fogalma megegyezne az eladással. Csak mivel nem egyezik meg, így segítek kicsit. Használt gumit én nem veszek, csakis újat. Viszont miért ne adhatnám el a használt gumikat amik nem kellenek nekem? Csak hogy tisztább legyen, van az én fajtám aki eladja a használt gumit, meg van a Te fajtád aki megveszi a használt gumit. A használt gumit 90%-ban mindig az én fajtám adja el a te fajtádnak, Tehát aki újonnan megveszi és használja adja el olyannak aki használtan veszi meg. Szóval nem összetévesztendő az eladás a vétellel, mert nem ugyanaz
http://www.vatera.hu/diszracs_...

Itt kérdezd meg a szemméretét...
Sziasztok!

Eladó áron alul egy Bagster tankbör fehér-kék, hibátlan állapotban.

1996-2000 es SRAD-okhoz tökéletes.
helló..tudna vki tanácsot adni?
eltörtem a visszapillantómat..
szerintetek műanyagossal kellene meghegeszteni v máshol?
k4-k5 höz a légbeömlőbe való rácsot tud valaki?
Akkor szombaton moto' muzeálunk?!
Zsirályság