Kb. Kik és hányan megyünk Lurdytól Expora?
1.humpfner
2-3-humpfner haverja + bnője
4-5.molnargyu+ bnő
6.46the_doctor
7.SpeedBike
8.aNiMaTiOn
9.aNiMaT
iOn+ haverja
Eddig róluk tudok majd még írjátok ki jön...
Még tervezem a szétkarmolt GSX-R logót, úgyhogy addig még úgysem megy rendelni.....
Úgyhogy még kész nem leszek, addig nyugodtan lehet variálni.......de ha nem.....akkor nem.....
Jó reggel gixeresek aNIMaTion mondta tegnap hogy lehet hozza már a demó pólót Expora szóval már lehet nem kellene változtatni hacsak nem akar magának még 1 pólót csináltatni a demón felül
Na szóval.....nincs meg a régi R felírat így ezt a két fajtát csinálom meg széttépve.....
És még egy kérdés.....itt ez a 600-as kreálmány....megcsináljam szebbre és berakjuk a pólóra a "GSX-R 600 FÓRUM" 600-HELYÉRE?
Ha nem tettszik nem kell, csak egy ötlet..... ......azé nem kell megkövezni....
Fújd egyből FULL aranyra szerintem.....állítira jól néz ki és megéri takarítgatni...
Megnézem majd, ha végeztél vele.....dobjál fel majd képeket....
Sok szerencsét a fújáshoz....
Szép reggelt GixerFUN-ok!
Egy cseppet cidri volt reggel munkába jövet.. ...és meg is fáztam már kicsit a multkori gurulás alatt, de nem vészes....holnap szabad leszek és kiheverem....
Tegnap beszéltem aNIMaTion cimboránkkal és kérte tőlem a szétkarmolt R képet, amit természetesen kicsiben kreáltam és nem lehet nagyítani, úgyhogy most hozzálátok a szopófossal és megcsinálom még szebbre........DE SEHOL NEM TALÁLOM AZT A QURVA R-es KÉPET......
Ugye nem haragszatok meg, ha másik R-betű lesz széttépve?
amugy én is ma vagy holnap fujom aranyra a felniket csak még azon apelálok hogy nem teli arany lesz lehet hanem a perem kék.. :)
mert kicsit csunya a pl olaj kicsapódás rajta .... ezért lehet praktikusabb csak a kűlöket aranyra az is feltűnő de igy nem kényes szerintem annyira ..
aztán a fene-tudja lehet utána vissza fújom az egészet aranyra majd eldöl ez csak a fejben van még tervezve mind igaz minden más aztán csak csak jo lett mert igazán semmi terv nem volt csak leültem a ragasztó szalaggal aztán esünk neki .. :)
megbeszélhetjük.... egy barátommal alkotuk ..
de szerintem nem nagy cuc csak a higitás és a steril környezet na meg némi plusz festék mire rá jösz a titok nyitjára fujásnál.. :)
mert én is volt amit kétszer fujtam ..
igaz igaz ..
mindig a lovésok dobálják ki a még jo cucokat
ha nem lennének ilyen emberek nem lenne használt olcso és néha jo cuc....
ugyan én tegnap kidobtam a még vágot de jo gumit a picsába ...
A kérdés akkor lenne jogos ha a vétel fogalma megegyezne az eladással. Csak mivel nem egyezik meg, így segítek kicsit. Használt gumit én nem veszek, csakis újat. Viszont miért ne adhatnám el a használt gumikat amik nem kellenek nekem? Csak hogy tisztább legyen, van az én fajtám aki eladja a használt gumit, meg van a Te fajtád aki megveszi a használt gumit. A használt gumit 90%-ban mindig az én fajtám adja el a te fajtádnak, Tehát aki újonnan megveszi és használja adja el olyannak aki használtan veszi meg. Szóval nem összetévesztendő az eladás a vétellel, mert nem ugyanaz
1.humpfner
2-3-humpfner haverja + bnője
4-5.molnargyu+ bnő
6.46the_doctor
7.SpeedBike
8.aNiMaTiOn
9.aNiMaT
iOn+ haverja
Eddig róluk tudok majd még írjátok ki jön...
Úgyhogy még kész nem leszek, addig nyugodtan lehet variálni.......de ha nem.....akkor nem.....
de polo lehet érdekelne
kaphatok akkor is ? , , , , , , , , , ugyan triko milyen dögös lenne
És még egy kérdés.....itt ez a 600-as kreálmány....megcsináljam szebbre és berakjuk a pólóra a "GSX-R 600 FÓRUM" 600-HELYÉRE?
Ha nem tettszik nem kell, csak egy ötlet..... ......azé nem kell megkövezni....
amugy meg elöször telibe kel fujnom aztán ha nem tetszik rakom rá a kéket...
Fújd egyből FULL aranyra szerintem.....állítira jól néz ki és megéri takarítgatni...
Megnézem majd, ha végeztél vele.....dobjál fel majd képeket....
Sok szerencsét a fújáshoz....
Egy cseppet cidri volt reggel munkába jövet.. ...és meg is fáztam már kicsit a multkori gurulás alatt, de nem vészes....holnap szabad leszek és kiheverem....
Tegnap beszéltem aNIMaTion cimboránkkal és kérte tőlem a szétkarmolt R képet, amit természetesen kicsiben kreáltam és nem lehet nagyítani, úgyhogy most hozzálátok a szopófossal és megcsinálom még szebbre........DE SEHOL NEM TALÁLOM AZT A QURVA R-es KÉPET......
Ugye nem haragszatok meg, ha másik R-betű lesz széttépve?
mert kicsit csunya a pl olaj kicsapódás rajta .... ezért lehet praktikusabb csak a kűlöket aranyra az is feltűnő de igy nem kényes szerintem annyira ..
aztán a fene-tudja lehet utána vissza fújom az egészet aranyra majd eldöl ez csak a fejben van még tervezve mind igaz minden más aztán csak csak jo lett mert igazán semmi terv nem volt csak leültem a ragasztó szalaggal aztán esünk neki .. :)
de szerintem nem nagy cuc csak a higitás és a steril környezet na meg némi plusz festék mire rá jösz a titok nyitjára fujásnál.. :)
mert én is volt amit kétszer fujtam ..
mindig a lovésok dobálják ki a még jo cucokat
ha nem lennének ilyen emberek nem lenne használt olcso és néha jo cuc....
ugyan én tegnap kidobtam a még vágot de jo gumit a picsába ...
szerintem a polir kihozza .. esetleg némi karc lesz
Itt kérdezd meg a szemméretét...
Eladó áron alul egy Bagster tankbör fehér-kék, hibátlan állapotban.
1996-2000 es SRAD-okhoz tökéletes.
eltörtem a visszapillantómat..
szerintetek műanyagossal kellene meghegeszteni v máshol?
Zsirályság