képzeljétek mennyire szét basz ép az ideg ma nem bírtam hová rakni a frissen festet elemeket mert ma kelet a hej az tank és a felni festésre a hely... ere felraktam a szekrény tetteire a szobába az elemeket gondoltam ott jo helyen lesznek ere kinyitottam az ajtót és a huzat megmozditota az egyiket egy picit annyira hogy becsúszón a kurva szekrény mögé
persze jol végik karcolva mert miért ne az uj festést a fal oldalánnn ááááááá még fel se raktam de szopat
Nekem nagyon bejön, kényelmes, nem párásodik, jól szellőzik, köszönhető az 5db szellőző nyílásnak. Ha pumpálsz rajta akkor még halkabb... mentem vele úgy is hogy nem fújtam fel, meg úgyis hogy fel van fújva, hallható a különbség, de már normál állapotban sem zajos, legalábbis nekem. meg ami sztem jó benne, hogy nem kell 2 plexi, mert van benne napszemüveg. összességében eddig elégedett vagyok vele, de majd pár ezer km után tudok mondani részletesebb véleményt.
olvasta már be a rendszámom
220 nál vasuti átjáron
látad volna az arcát
220 nál vasuti átjáron
látad volna az arcát
már elegem is van belöle... jo lenne már felrakni és csak napoztatni egy motoros talin pl...
persze jol végik karcolva mert miért ne az uj festést a fal oldalánnn ááááááá még fel se raktam de szopat
ez tetszik.. :)
mi van....
Nekem nagyon bejön, kényelmes, nem párásodik, jól szellőzik, köszönhető az 5db szellőző nyílásnak. Ha pumpálsz rajta akkor még halkabb... mentem vele úgy is hogy nem fújtam fel, meg úgyis hogy fel van fújva, hallható a különbség, de már normál állapotban sem zajos, legalábbis nekem. meg ami sztem jó benne, hogy nem kell 2 plexi, mert van benne napszemüveg. összességében eddig elégedett vagyok vele, de majd pár ezer km után tudok mondani részletesebb véleményt.
Látom EXO-1000-res bilid van. Hogy szuperál? Meg vagy vele elégedve? (súly, zúgás, kényelem, szellőzés...)