majd elválik... bár ez a menjünk céltalanul, hogy oda lyukadjunk ki, ahonnan indultunk, annyira nem jön be...max sokszor fogom meglátogatni a nagyit, arrafelé legalább végig autópálya van(itt a legjobb minőségű utunkra gondolok, nem arra hogy lehet menni mint állat) , és nem odaérkezek ahonnan indultam
majd az első szerviz után úgyis minden kiderül, a szerviz díjakat nem tom... 1-2 emberrel sikerült beszélnem akik szintén náluk vásároltak, és ők meg vannak elégedve.
A vörösbáró pötyet drágácska a többihez képest.Amúgy meg osamu bácsi nem 6000-et ad meg szevízre? Ha ő nem japán akkor én vagyok kis zöld emberke.
Elég lehúzásgyanus a cégecske.
jaja, szabályok vannak (pl:3000km-ként van olajcsere, mert ez a japán szabvány), de én nem nagyon vágtam, hogy hogyan vásároljak meg egy használt motort... először újat néztünk...de mondom mire megveszem a ruhát hozzá...akkora keret nem volt...így maradt a használt, és magánszemélytől nem mertem vásárolni...így benéztünk egy márkakereskedőhöz, de ott nem voltak olyan motorok, amikre szívesen ráültem volna, meg kb leszartak minket...utána elmentünk véletlen felindulásból a red baronhoz, megláttam, megszerettem, és így lett egy motorom, a red baron mellet szól az is hogy rengeteg kiegészítő szolgáltatás jár a motorral pl egész éves 0-24órás road service, akkor csere motor, road service kuponokat adnak vásárláskor 400km-re elegendőt...
red baron-nál találtunk rá, és 6+3 hónap garanciát adtak rá, és ha náluk szervizeljük a motort, akkor ez az idő kitolódik. Van hozzá szervízkönyv meg minden.
sztem engedd le és azt az 500 km-t már kibirod nélküle.. szorj egy kis cukrot bele, meg a tankba is.. de ha teljesitmény növekedést akarsz akkor porcukrot..
Mondjuk most kicsit meg vagyok lőve, mert egy ismerősöm sem motorozik...aztán nyáron jó lenne elmenni túrázgatni, de mindig egyedül...
Te?
THX
Hát költségnek költség sajna... de ez a japán szabvány
Elég lehúzásgyanus a cégecske.
red baron-nál találtunk rá, és 6+3 hónap garanciát adtak rá, és ha náluk szervizeljük a motort, akkor ez az idő kitolódik. Van hozzá szervízkönyv meg minden.
Szóval inkább vidd be előbb