Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd elválik... bár ez a menjünk céltalanul, hogy oda lyukadjunk ki, ahonnan indultunk, annyira nem jön be...max sokszor fogom meglátogatni a nagyit, arrafelé legalább végig autópálya van(itt a legjobb minőségű utunkra gondolok, nem arra hogy lehet menni mint állat) , és nem odaérkezek ahonnan indultam
túrázgatni? te is túramalac leszel?
Nincs az olyan messze...

Mondjuk most kicsit meg vagyok lőve, mert egy ismerősöm sem motorozik...aztán nyáron jó lenne elmenni túrázgatni, de mindig egyedül...
pécs city
gödöllő

Te?
helyileg amugy merre laksz? pest?
remélem az lesz
THX
az nem kétséges hogy jók. nem véletlenül válallnak garanciát. csak ez furcsa, de mindegy. leygen szerencséd
majd az első szerviz után úgyis minden kiderül, a szerviz díjakat nem tom... 1-2 emberrel sikerült beszélnem akik szintén náluk vásároltak, és ők meg vannak elégedve.
nemhinném hogy akkor európába 6000 re kitolnák. ezen nagyot lehet szakitani, és mindenhol 6000. tényleg lehuzás gyanus
Na ezt nem tudom, majd meginformálódom...
Hát költségnek költség sajna... de ez a japán szabvány
A vörösbáró pötyet drágácska a többihez képest.Amúgy meg osamu bácsi nem 6000-et ad meg szevízre? Ha ő nem japán akkor én vagyok kis zöld emberke.
Elég lehúzásgyanus a cégecske.
köszi!
jó jó.. de a 3000 enkénti olajcsere elég sok költség. legalább az olajat viheted?
nem én voltam, én csak ma hoztam ki
jaja, szabályok vannak (pl:3000km-ként van olajcsere, mert ez a japán szabvány), de én nem nagyon vágtam, hogy hogyan vásároljak meg egy használt motort... először újat néztünk...de mondom mire megveszem a ruhát hozzá...akkora keret nem volt...így maradt a használt, és magánszemélytől nem mertem vásárolni...így benéztünk egy márkakereskedőhöz, de ott nem voltak olyan motorok, amikre szívesen ráültem volna, meg kb leszartak minket...utána elmentünk véletlen felindulásból a red baronhoz, megláttam, megszerettem, és így lett egy motorom, a red baron mellet szól az is hogy rengeteg kiegészítő szolgáltatás jár a motorral pl egész éves 0-24órás road service, akkor csere motor, road service kuponokat adnak vásárláskor 400km-re elegendőt...
Cííííííp ez a motor! Nem lehet,h. Galgamácsán láttalak tegnap motorral?
jah igy értem. kemény... de a rendbaronnál komoly szabályok vannak nem? semmit nem cisnálhatsz, még kipufogót se cserélhetsz egyedül
a motor 2003as

red baron-nál találtunk rá, és 6+3 hónap garanciát adtak rá, és ha náluk szervizeljük a motort, akkor ez az idő kitolódik. Van hozzá szervízkönyv meg minden.
jo kép
garis? ezt hgoy a picsába csináltad egy 2002 es motornál?
valszeg akkor az lesz, mert garis még a motor, aztán nem akarok kókányolni, meg nem is vágom hogy kell...
Ha hamarabb viszed be az sose baj ha sokkal később mint ahogy kéne na az már baj
Szóval inkább vidd be előbb
sztem engedd le és azt az 500 km-t már kibirod nélküle.. szorj egy kis cukrot bele, meg a tankba is.. de ha teljesitmény növekedést akarsz akkor porcukrot..
akkor holnap felhívom a szervizet, hogy ott milyet tettek bele, vagy hogy vigyem-e be a masinát hamarabb...