Már most időben elkezdem szervezni a következő nagy fórumtalálkozót!
Az időpont 04.03. azaz Húsvét Vasárnap előtt egy nappal Szombaton
Találkoznánk Pilisvörösváron a városháza előtt majd együtt fel Dobogókő onnan Visegrád fel a fellegvárba utána hazafelé Esztergom bazilika látogatás és onnan irány vissza Budapest!
Ez kb 150km-es túra délelőtt indulnánk és majdnem végig szerpentines-döntögetős a szakasz.
Csak így szondázás képen kit érdekelne komolyabban a téma?
Én tuti megyek!
Megvolt a láncszett cserém meg a fékek légtelenítése kis optikai tuning és egyben az idei első 23Km-es rohangálás, forgalmi nélkül és ideiglenesen kivont motorral ...többit sopronban!
Holnap én is megyek a Hungexpora hugommal meg a pasijával, remélhetőleg találkozunk, aki lát és felismer az üvöltsön rám, mert szokásom bambán közlekedni!
Tényleg jót mentünk Speed! Kikérem magamnak nem is állatkodtam....
Csak ez az új kesztyű még tök szokatlan és mindig nagyobb gázt húzok, amitől teljesen megíjedek és rányúlok a kuplungra, amitől meg ágaskodik ez a fenevad.......
Jaaaaaa.....rendszám nélkül meg nem én jöttem fel pestre.......
http://www.taylorgumi.hu/Szolg...
3.400.-ért: két kerék kiszerel, gumik le, gumik fel, centir, két kerék vissza. !?
Már most időben elkezdem szervezni a következő nagy fórumtalálkozót!
Az időpont 04.03. azaz Húsvét Vasárnap előtt egy nappal Szombaton
Találkoznánk Pilisvörösváron a városháza előtt majd együtt fel Dobogókő onnan Visegrád fel a fellegvárba utána hazafelé Esztergom bazilika látogatás és onnan irány vissza Budapest!
Ez kb 150km-es túra délelőtt indulnánk és majdnem végig szerpentines-döntögetős a szakasz.
Csak így szondázás képen kit érdekelne komolyabban a téma?
Én tuti megyek!
6.000.-
Akkor majd kereslek én titeket...:)
Megvolt a láncszett cserém meg a fékek légtelenítése kis optikai tuning és egyben az idei első 23Km-es rohangálás, forgalmi nélkül és ideiglenesen kivont motorral ...többit sopronban!
Holnap én is megyek a Hungexpora hugommal meg a pasijával, remélhetőleg találkozunk, aki lát és felismer az üvöltsön rám, mert szokásom bambán közlekedni!
Na nemszámít. Majd holnap nézőközönség előtt, a Lurdynál felszerelem azt a koszos fémdarabot
Csak ez az új kesztyű még tök szokatlan és mindig nagyobb gázt húzok, amitől teljesen megíjedek és rányúlok a kuplungra, amitől meg ágaskodik ez a fenevad.......
Jaaaaaa.....rendszám nélkül meg nem én jöttem fel pestre.......