Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja és van gépi és kézi centírozást is, az ár ugyan annyi
Hajrá, hajrá!
TUTI MEGYEK!
én itt szoktam szereltetni a gumit de én vinni szoktam a kereket
http://www.taylorgumi.hu/Szolg...
Neked olcsó szerelő jutott.............

3.400.-ért: két kerék kiszerel, gumik le, gumik fel, centir, két kerék vissza. !?
Jó estét hölgyek/urak
Jah a másik amit akarok!

Már most időben elkezdem szervezni a következő nagy fórumtalálkozót!

Az időpont 04.03. azaz Húsvét Vasárnap előtt egy nappal Szombaton
Találkoznánk Pilisvörösváron a városháza előtt majd együtt fel Dobogókő onnan Visegrád fel a fellegvárba utána hazafelé Esztergom bazilika látogatás és onnan irány vissza Budapest!
Ez kb 150km-es túra délelőtt indulnánk és majdnem végig szerpentines-döntögetős a szakasz.

Csak így szondázás képen kit érdekelne komolyabban a téma?
Én tuti megyek!
Hol éltek ti.ÉN még sokalltam a 3400-at.
Lövök vissza, amint bejön a ku...a gmail...
Halló! Én most elég drágán: első-hátsó 8000 plusz 3000 a féktárcsa javítás amit elbasztak
Hali!

6.000.-
Ja bocs, nem motorral megyek...
Akkor majd kereslek én titeket...:)
Mail ment!
Fél tízre ottlegyél papi, a Lurdynál
elég felismerhető vagy egy képen látszik a szemed, a másikon meg az ex buxád van lehet hogy te az a csaj vagy? mert akkor kéne a számod
Üdv Urak!

Megvolt a láncszett cserém meg a fékek légtelenítése kis optikai tuning és egyben az idei első 23Km-es rohangálás, forgalmi nélkül és ideiglenesen kivont motorral ...többit sopronban!
Holnap én is megyek a Hungexpora hugommal meg a pasijával, remélhetőleg találkozunk, aki lát és felismer az üvöltsön rám, mert szokásom bambán közlekedni!
vigyázol arra nehogy városon kivül azzal lássanak mi? igy egyébként naogyn megvágnak
Na visszanyalt a fagyi, a picsába...
Na nemszámít. Majd holnap nézőközönség előtt, a Lurdynál felszerelem azt a koszos fémdarabot
sziasztok valaki használ elöl pirelli diablo gorsát ?
Speed, molnargyu légyszi dobjatok meg msn-en vagy mail-ben egy telefonszámmal, még jól jöhet...
Nekem azt mondta hungexpora nem rendszám nélkül jön fel......
Tényleg jót mentünk Speed! Kikérem magamnak nem is állatkodtam....
Csak ez az új kesztyű még tök szokatlan és mindig nagyobb gázt húzok, amitől teljesen megíjedek és rányúlok a kuplungra, amitől meg ágaskodik ez a fenevad.......

Jaaaaaa.....rendszám nélkül meg nem én jöttem fel pestre.......
most felemelkedtél
Szopjál halat! Vagy hogy mondtad... Na nem süllyedek le!
oksizsoksi. kösziszépen mindenkinek. speed te meg ujajzd meg magad