Hááátttte HÜLE vagyol de nagyon...... De qurva jót nevettem....
Ahogy megbeszéltük Speed........gyalog megyek a Lurdy-hoz és viszek magammal vagy 2 tálca tojást, hogy megtudjam dobálni a hülye motorosokat.......főleg akiknek mocskos hangos sportdobjuk van.....na azok kapnak rendesen majd.....
Sima liba.Volt hogy egy ház anyagából kijött 4 mind szocpolra.Felépítették megkapták 3 nap múlva már nem volt ott.Megint felépítették megint megkapták és .........
Ja, mint az F1-ben: Az egyik istálló cigányokat alkalmazott a boxkiállásra, mert 3 másodperc alatta következőket intézték el: Lecserélték a gumit, teletankolták az autót, átfestették, ellopták, majd eladták.
Hát 10 másodperc fórt de a rohadék így is lenyúlt egy táblát a melósoktól akik szedték szét a gépet.
Én mondtam hogy ne rakják ki mert elfutnak az alkatrészek.Nem hittek nekem.
hanyas lábad van ?
voltam a kincstárba
Jó éjt mindenkinek és további jó fórumozást....
csácsá
Ja....jön egy barátom is lehet.......tavaly lopták el a K7-esét.... ....de jön, mert idén veszi a K8-at....
Ott lehet majd csekkolni a kinézetet, minőséget, de tapizni csak okosan, mert rajtam lesz...
Ahogy megbeszéltük Speed........gyalog megyek a Lurdy-hoz és viszek magammal vagy 2 tálca tojást, hogy megtudjam dobálni a hülye motorosokat.......főleg akiknek mocskos hangos sportdobjuk van.....na azok kapnak rendesen majd.....
Fél 10-re ott vagyok....úgyhogy reszkessetek....
Én mondtam hogy ne rakják ki mert elfutnak az alkatrészek.Nem hittek nekem.