Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Doki neked van fekete fehér berik kabátod ?
szia!
hanyas lábad van ?
voltam a kincstárba
azt mondta, hogy ő is használt vágott slick-et , csak már nem
me a keresztes hadsereg is pénzből él
Ide persze kívánkozik a kérdés, hogy valaki aki keresztesháborút vív a használt gumik ellen ugyan miért kereskedik vele?
Csáó
Én most megyek aludni.....reggel meló....
Jó éjt mindenkinek és további jó fórumozást....
csácsá
Hellyes .....KIRÁLY...aki tud hozzon fényképezőt és minél több kép lesz....

Ja....jön egy barátom is lehet.......tavaly lopták el a K7-esét.... ....de jön, mert idén veszi a K8-at....
Nincs kivétel.....TE IS KAPSZ....
Készüljetek viszem a kicsi fényképezőgépemet és csinálok pár fotótót a mocikról meg mellette gazdájukról kell a kép fórumra meg mocis mappába:D
Végre veled is összfutok,de bazdki meg ne dobálj, én se halkan grulok ....Vagy visszakapod ....35 tojó tyúk van apumnak lesz alapanyag
Akkor is megdobállak köcccsög motorosss......
Faszaaaaaaaaa akkor leveszed s úgy tapizzuk
Ha minden jól megy érkezik a "demopóló" talira...
Ott lehet majd csekkolni a kinézetet, minőséget, de tapizni csak okosan, mert rajtam lesz...
Fizetsz jegyet a mélygarázsba? (Úgytudom kell)
Lurdy háta mögött lévő parkolóban lesz a találka vagy mélygarázs ?
Gyári dobom van, HÁHÁ!
Hááátttte HÜLE vagyol de nagyon...... De qurva jót nevettem....

Ahogy megbeszéltük Speed........gyalog megyek a Lurdy-hoz és viszek magammal vagy 2 tálca tojást, hogy megtudjam dobálni a hülye motorosokat.......főleg akiknek mocskos hangos sportdobjuk van.....na azok kapnak rendesen majd.....

Fél 10-re ott vagyok....úgyhogy reszkessetek....
Sima liba.Volt hogy egy ház anyagából kijött 4 mind szocpolra.Felépítették megkapták 3 nap múlva már nem volt ott.Megint felépítették megint megkapták és .........
Ja, mint az F1-ben: Az egyik istálló cigányokat alkalmazott a boxkiállásra, mert 3 másodperc alatta következőket intézték el: Lecserélték a gumit, teletankolták az autót, átfestették, ellopták, majd eladták.
Hát 10 másodperc fórt de a rohadék így is lenyúlt egy táblát a melósoktól akik szedték szét a gépet.
Én mondtam hogy ne rakják ki mert elfutnak az alkatrészek.Nem hittek nekem.
Ü mennyit kápott?
Lákátos Áladár meg Meg fémgazdálkodási technikus.
modnjuk az a ferca egy scagiletti volt, ami CSAK 60 milla de akkor is baszodjon meg..
José Mourinho, portugál szakember