Szia Doki!
Faszán elláták a bajod.....
Amikor indítod a motort (ugyanott) nézz körül, úgysem bírja ki, ha mindennap ez lesz....és egyszer csak lebukik a fasz....akkor jössz te! Ezeket az embereket meg kell tanítani a rendre.....meg arra, hogy nemcsak ők vannak a világon...
Engem tavaly egy öregasszony akart megrendszabályozni, pedig semmi extrát nem csináltam...Sikerült megállnom és szépen felvázoltam neki a véleményem a problémájáról egy kicsit nyomatékosabban mint itt szoktam.... a végén már sajnáltam, mikor futott befelé a házába, de azóta nincs vele gondom. A szerencséje az volt, hogy nőként talált meg....
Ha szépen indított volna, nem lett volna semmi baj.....tele van az ország ilyen unatkozó, felesleges energiáit levezetni nem tudó emberekkel....... Kitermeltük őket..... ,
Az ilyen buzi, rosszindulatú embereknek gombostűvel kellene megpiszkálni a szemüket.......a fene a kezét annak, aki egy ilyen gyönyörű gépbe kárt tud tenni......
De igazad van Joe......nem éri meg a visszaugatás, mert megszívhatod.....DE EZT A MAIT MÉG VISSZAKAPJA AZ ILLETŐ.....
Nekem egy ismerősöm ugyanígy visszaugatott párszor meg megvolt a kötelező tilétás is egy párszor. A vége az lett, hogy letette a mocit mikor bement közös haverunkhoz és mire visszaért a tank kulccsal össze volt karcolva igen keményen! Azóta sem tudja ki volt az....
Szerintem marad vasalt aNiMaTiOn mondta hogy ez állítólag jó minőségű én is mondta a hímzést de ennyit belehímeztetni nem 5 -10 ezer Ft lenne szóval marad a jó minőségű vasalás..
Ti milyen olajat szoktatok rakni a motorba, 10W 40, 10W 50, 20w 50?
Üdv,
Dave