na most hallottam... csak hogy ki hogy él.. az inter edzője napi 7,5 millio forintot keres. elötte a chelsea edzője volt, amikor ott felmondott másnap kapott a chelsea tulajdonosától egy 600 millás ferrárit
nekem is ugyvolt hogy egy maru 999 lesz.. aztán az nemvolt akkor 777.. az se volt ugyhogy lett a nitro.. ha lesz zsé akkor hjc hq 1 carbon lesz. nálam az a bukók csúcsa
egyébként sztem nehéz ruhát venni, egy olyannak, aki most kezdi a motorozást... annyi van és árban is annyi van, és ha jobban utána jár az ember, akkor végül is kiderül, hogy mindegyiknek meg kell felelni a szabványoknak...meg ugye van az a csúnya takaró, ami nem mindig ér addig ameddig szeretnénk...
énis haverral akinek 1000 ese van tanakodtunk hogy mit vegyünk.. mondta hogy tökmindegy hogy üvegszál vagy carbon.. 120 fölött reped minden a picsába. igy lett arany nitro
jaja, nem célom 6-ban csutka gázzal közlekedni...azért ahoz még tele van bőven a gatya...így is egy "ismerős" minden második szava az volt, hogy egyből hasalás lesz...de végül nem lett...
teljesen megértelek, az nekem is számított, de a motort úgy vettem, hogy maradjon ruhára is...ezért nem lett belőle új motor, mert akkor a ruhán nagyon kellett volna spórolni, én meg miután új vagyok, így mondtam, hogy akkor legyen használt motor, és a ruhára is marad annyi amennyi kell
jah jah. csak tudod mivel magyarok vagyunk muszáyl nézni a lóvét.. és csak azt modntam hogy oké hogy biztonségos, de 90-100 ért már van nagy versenypupos ruha. és ahhoz nem kell külön nacit venni. de remélem sose derül ki hogy működik e az a kurva légzsák
igazad van, de azért ennek a védelme nem hasonlítható össze egy sima bőrruhával, mert ott van a váll könyökvédő, meg ha veszel alá gerincvédőt, meg mellvédőt akkor az, itt meg van ez a légzsák, ami úgymond ad egy pluszt, ami sokszor jól jöhet...persze ez sem garancia semmire...
egyébként majdnem koppintás lett volna, ha a berik két részes ruhát veszem meg a légzsákos bőrdzseki helyett... meg egy spidi bőr nacit
de a kesztyűnk ahogy látom nem is egyforma
erre én is gondoltam , sajna ma jött meg az új láncszettem amihez rossz hátsó lánckereket küldtek , a régi láncszettel nem merek elindulni mert ha rám jön a füstölési inger (ami biztos! ) akkor nem bírja ki az állatkadást igy a jelentős anyagi kárt megelőzve marad az autó
Srácok! Én nem tudok menni a Motorshowra, de ha valakinek lesz kedve április 3-án egy kis Dobogókő látogatásra, vagy 4-én Kékestetőre jönni velem, szívesen látnám útitársul! Remélem lesz egy pár vállalkozó szellemű emberke aki elkísér!
Így egyenlőre maradt az üvegszálas 777.-es.
"ha 160-al eltrafálsz egy kamiont tökmindegy mi van rajtad úgyhogy vedd ami teccik"
Ez is csak lassú sebességnél véd nagyobbnál kakukk.Úgyhogy ésszel többre mész.
De fasza.
Írj rám msn-en s elküldöm a tel számom!
ilyet vettem
Nekem nagyon bejön, jó a varrása, kivehető bélés, és a bélés nem csak egy mellény, hanem rendes "belső kabát", szal faxa
Ha érdekel valakit....
Bár én aludni kistarcsára megyek az egész hetem Gödöllőn van.
adatlapomon van az email-em, ami egyben az msn címem is
de a kesztyűnk ahogy látom nem is egyforma