Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na most hallottam... csak hogy ki hogy él.. az inter edzője napi 7,5 millio forintot keres. elötte a chelsea edzője volt, amikor ott felmondott másnap kapott a chelsea tulajdonosától egy 600 millás ferrárit
nekem is ugyvolt hogy egy maru 999 lesz.. aztán az nemvolt akkor 777.. az se volt ugyhogy lett a nitro.. ha lesz zsé akkor hjc hq 1 carbon lesz. nálam az a bukók csúcsa
Carbon könnyebb de drágább.Viszont szebb.Kövi majd egy Marushin RS2 lesz.Ha pénzem is.

Így egyenlőre maradt az üvegszálas 777.-es.
egyébként sztem nehéz ruhát venni, egy olyannak, aki most kezdi a motorozást... annyi van és árban is annyi van, és ha jobban utána jár az ember, akkor végül is kiderül, hogy mindegyiknek meg kell felelni a szabványoknak...meg ugye van az a csúnya takaró, ami nem mindig ér addig ameddig szeretnénk...
énis haverral akinek 1000 ese van tanakodtunk hogy mit vegyünk.. mondta hogy tökmindegy hogy üvegszál vagy carbon.. 120 fölött reped minden a picsába. igy lett arany nitro
Ellenőrizd léygszi, hoyg télleg engem vettél fel, mert jelezted, de nálam nem írt ki semmit!
jaja, nem célom 6-ban csutka gázzal közlekedni...azért ahoz még tele van bőven a gatya...így is egy "ismerős" minden második szava az volt, hogy egyből hasalás lesz...de végül nem lett...
teljesen megértelek, az nekem is számított, de a motort úgy vettem, hogy maradjon ruhára is...ezért nem lett belőle új motor, mert akkor a ruhán nagyon kellett volna spórolni, én meg miután új vagyok, így mondtam, hogy akkor legyen használt motor, és a ruhára is marad annyi amennyi kell
Aszondta az oktatóm mikor kérdeztük melyik sisak véd igazán hogy:

"ha 160-al eltrafálsz egy kamiont tökmindegy mi van rajtad úgyhogy vedd ami teccik"

Ez is csak lassú sebességnél véd nagyobbnál kakukk.Úgyhogy ésszel többre mész.
De fasza.
jah jah. csak tudod mivel magyarok vagyunk muszáyl nézni a lóvét.. és csak azt modntam hogy oké hogy biztonségos, de 90-100 ért már van nagy versenypupos ruha. és ahhoz nem kell külön nacit venni. de remélem sose derül ki hogy működik e az a kurva légzsák
igazad van, de azért ennek a védelme nem hasonlítható össze egy sima bőrruhával, mert ott van a váll könyökvédő, meg ha veszel alá gerincvédőt, meg mellvédőt akkor az, itt meg van ez a légzsák, ami úgymond ad egy pluszt, ami sokszor jól jöhet...persze ez sem garancia semmire...
hát nemtom. lehet hogy fasza de ebből egy elég jó bőrruha is kijön
na felvettelek Cimbi!
Írj rám msn-en s elküldöm a tel számom!
a légzsákos dzseki weboldala
ilyet vettem

Nekem nagyon bejön, jó a varrása, kivehető bélés, és a bélés nem csak egy mellény, hanem rendes "belső kabát", szal faxa
http://www.kepesmotor.hu/teles...
Ha érdekel valakit....
Anyám de sok a környékbeli.
Bár én aludni kistarcsára megyek az egész hetem Gödöllőn van.
az vagyok!
légzsákos dzsekid van? miylen fasza? majd eccer nyáron meghuzom a madzagot, vagy jol hátbaváglak azt eldurransz
a kiállításra én kocsival megyek. de egyébként bármikor szólhatsz!
adatlapomon van az email-em, ami egyben az msn címem is
Szal Gödöllői vagy Cimbi?
egyébként majdnem koppintás lett volna, ha a berik két részes ruhát veszem meg a légzsákos bőrdzseki helyett... meg egy spidi bőr nacit
de a kesztyűnk ahogy látom nem is egyforma
ez van , cccííváááss
De sok a gond.
erre én is gondoltam , sajna ma jött meg az új láncszettem amihez rossz hátsó lánckereket küldtek , a régi láncszettel nem merek elindulni mert ha rám jön a füstölési inger (ami biztos! ) akkor nem bírja ki az állatkadást igy a jelentős anyagi kárt megelőzve marad az autó
Srácok! Én nem tudok menni a Motorshowra, de ha valakinek lesz kedve április 3-án egy kis Dobogókő látogatásra, vagy 4-én Kékestetőre jönni velem, szívesen látnám útitársul! Remélem lesz egy pár vállalkozó szellemű emberke aki elkísér!