Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

88kw-Legalábbis az enyémben ez áll.
94 asszem
Good Morning!
Sziasztok! Egy K5 GSX-R 600nak hány kW van a forgalmiba írva?
Jól tetted Speed....sose szégyeld ha megvéded magad és ez néhány csonttörésbe kerül....
Én megtanultam a vendéglátózás alatt, hogy mit hogyan kell.......eleinte mindig szétették a vérem és bekóstoltak......
Ahogy lerúgsz egy két emberkét, aki bekóstol és még erősebbnek is tűnik, akkor már utánna nem ugatnak......ÉS FŐ A HATÁROZOTTSÁG! Valamint, hogy te add az elsőt.....
Ha valakin észreveszik, hogy hurka, és megilletődött, akkor annak vége....
Ez nem éppen jó viselkedés, de a túlélés kulcsa egy ilyen helyen.....
ez nem gáz. az ilyen ezt érdemli. itt pécsen ez rendszeres. jön egy két részeg és kemények. leszarják hogy ottvagyunk 20 an, akkor is jön keményiteni és csodálkozik ha valaki kilép a sorból aztán pofánveri
Szevasztok Mesterek! Látom közben nagyban folyik a póló-biznic is Helyes-helyes Egy kérdés: a logók, ill a feliratok amik a pólon lesznek, azok varrott formában kerülnek fel, vagy sima "rávasalásos"? Mert én 2 éve csináltattam pólókat kb 3000 pénzért olyat amin a matricákat elvileg remekül rávasalták. Aztán 2-3 mosás kb 40 -fokon + hordás simán foszladoztak le róla a képek. Az csak az én javaslatom, ha időtállóbbat szeretnénk javasolnám a varrottat, még ha kicsivel drágább is ,de annak max csak a színe fakul majd ki az évek alatt, meg jobban is néz ki.
na akkor megvan az uj fórum túra. Doki háza, gixxerdave háza, macitm háza... midnenhol meeht majd a vadulás
Na majd én is megyek hangoskodni! Jóreggelt a népnek!

Amúgy meg nem csak akkor utálják a motorost, ha motorozik, hanem még akkor is, ha biciklizik. Általában két barátommal minden hétvégén kiugrunk bringázni (nyáron motorozni) Dabasra a Szent István térre. Tegnap is arrafelé tekertünk, és hát egy nagy banda hangoskodott. Be voltak baszva, és mi mellettük normálisan elhaladtunk. Azaz, én elhaladtam volna. Felismertek engem a kabátomról, meg a bringámról, aztán a 40 főből, körübelül 30 előbb rámdobálta a cigarettáját, majd amikor már fuldokolni kezdtem, nekemjöttek. Na akkor rüszttel pár kőkemény rúgást megeresztettem, és visszafogták magukat. Kérdeztem: Na még valaki? - Erre nem jött senki. Elköszöntem, és eltekertem.

Erre nem vagyok büszke, hogy hosszú idők után balhéba keveredtem, ráadásul féligmeddig ismerős arcok rohantak nekem... Elképesztő. Dolgozott bennem az adrenalin rendesen, de hamar lehiggadtam. Nem volt fair így balhézni a részegekkel, de hát valahogy ki kellett másznom a szarból...
Erre benevezek én is:D Nekem is szólt már egy ipse ,hogy "lelő ha mégegyszer a háza elött megyek el" s mivel igy mondta azóta csak tiltáson,vagy annak a fordulatnak a közelében gurulok el elötte....
Doki, sajnálattal olvasom a történteket! Nem tudom, lehet ilyen sunyi köcsög valaki.

Melegítés téma: Nekem cigó szomszédaim vannak sajnos... úgyhogy nem nagyon izgat a pofájuk.
Megdobnak tojással, dobj vissza féltéglával.
70 ig, aztán gyia. mert ha hideg van akkor ha 50 en indulsz nehezen melegszik
75 fok
Szia,
én 60-70-ig aztán kigurulok. Mire elérem az első asztfaltozott utat már üzemi, és gyia.
50 és szépen kigurulok vele, a Hungária krt.-ig.....majd onnan góóóóó....
De most még a kesztyűmet sem volt időm felvenni, nemhogy 50 fokig melegíteni.....

Felháborító ez a PURUTTYA ORSZÁG ÉS LAKÓI..... tisztelet a kivételnek.....
ööööööööö nem
Sziasztok. Olvasgatom a melegítéssel járó problémákat .
Nálam is jelen van a járatás vs szomszéd probléma....
Ti mekkora hőmérsékletre szoktátok felmelegíteni?
most jövök csak rá hgoy miylen jó szomszédaim vannak. egyik se szolt egysezrse, pedig szinte midnig éjjel jöttem haza, és mentem reggel is elég korán na majd ezzel a motorral kiváncsi leszek
Nekem 1x jött oda a szomszéd szólni amikor reggel indulok hogy muszáj-e járatnom a motort mert alszik a kisgyerek. Mondtam neki illedelmesen hogy igen, muszáj bemelegednie, mivel ha hidegen indulok el akkor károsítom a motort. Megértette, kibírja a reggeli 5 percet míg elindulok. Mondtam neki hogy a gyerek amúgy is itthon van egész nap, lesz még ideje kialudni magát
Leállítottam a gépet, levettem a sisakot és felkiabáltam, hogy legalább vállald az arcodat barátom.......DE SEMMI!
SZAR GYÁVA GECCCCI, PEDIG NEM VAGYOK EGY NAGY EMBER.....DE A FASZÁT PÉPPÉ RÚGTAM VOLNA, MAJD BELEKENTEM VOLNA A SEGGÉBE!
áhh... akkor már burn out show meg midnen kell oda. szólj és akkor megindulunk pécsről
Egyet értek Cimbi!
Rohadás ember az ilyen.....meg sem próbál beszélni velem, mint a másik normális srác! Pedig nem vagyok egy paraszt, tanulatlan suttyó......CSAK MOTOROS......és ez nekik már akkor BUNKÓ!
Egyébként ahogy mondod, szinte semmi köze ahhoz, hogy az utcán mit csinálok.....csendháborításról szó sem volt, mert még gázt sem húztam......
De valami jóhangzású levéllel elő akarom csalni a kedves szomszédot, hogy lehet velem beszélni meg bla...bla..bla.....és ha jelentkezik, akkor el lesz kapva a pofája.....

De hamarosan költözöm innen, úgyhogy egy 10-15 gixerest összeszedek és egy szombat reggel 6-kor csinálunk egy tiltás szonátát nekik.......
én még mindig azt modnom hogy vegyél egy másik gyárit és azt farikcsáld. most láttam ebayen tizen már dollárért. nézz rá enynit megér
Nem Gixxer de en megcsinaltam az enyemen, vadallati hangja lett. Haver azt mondta, olyan mint vmi F1 es verdanak.. Nekem ismi 3-4 ora alatt csinalta meg, volt vele 1 kis szopas de megerte.. ugye dupla falu savallo, 3 flexkorong gyorsba elfogyott aznap.. Meg specko hegeszto kell hozza! De en aztmondom, megerte..