Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nos? ?
Nem lesz az sűrű......így pont még belefér.....! Nem kell hatalmas nick név betűméret és akkor pont faín lesz....
Szia Eli!
Igen eléggé nem szívlelik a motorosokat.....a multkor jött az egyik lakóhoz egy chopperes fószer....az éppen csak, hogy begurult az udvarba és már az egyik asszony mondta is neki a magáét.......
Na a srác viszont valami jó faragású ember volt és visszaugatott, hogy "Kuss legyen, nem a magáé az udvar"

Kezdem félteni ott a motoromat, nehogy valami motorgyűlölő fellökje, vagy bármi......
Vedd be a f.szt
Köszi doki

Nem lesz tőle nagyon sűrű a póló hátulja?
Nem kötekedni akarok!
Nekem iszonyat módón bejön a végleges terv!
Doki... sajnálom a történteket...
Sokan nm szívlelik a motoros köreinket...
Így agaz.....oda kerül a nick név...
Ne kókányold szét sztem Nézz rá vmi mivv...jardine gp1
A nicknév hova kerül?
A szám és a sportmotor.hu közé?
Jó reggelt mindenkinek!

Szépre sikered a GSX-R 600 póló
ez sirály:)
Nem mindenkinek alap....sajnos
aham
nem vagy egy kicsit beteg? amugy te regeltél mersz napra?
Az alap hogy csak melegen tiltatod de máshol tiltatni se kell nem kell bántani a mocit
neked minek póló, ujjatlanba szoktad nyomni nem?
Csak előtte melegitsd be!
Szép napot mindenkinek! Doki ezt sajnálattal hallom megvannak a hátrányai a panellakásoknak is.... Ezt ilyenkor úgy kell csinálni ha van panelháznak udvara bemész középre és reggel 6 körül tiltásig vereted a gépet
KisTuning okosabbat tud mondani.
Én mindenképpen igényt tartanék egyre!Apropó nickname....az hova kerül a pólón?meg én nem ezt a régi nick-et szeretném(robogós korszakomból) hanem már majd egy "RIZLA_TOM" jelentésűt(az új korszakomból ha megoldható...
Még érdeklődés folyik SpeedBike részéről és aNIMaTIOn már egy 4000Ft-os árat kialkudott.....
De jó volna már majd lassan megegyezni, hogy akkor kinél csináltatjuk.....milyen anyagból......
Ez lett a végleges választás........és mindenki magának választhatja meg a nickneve betűtípusát....
ezt akartam kérdezni
Póló ügyben mi az esemény Doki?várható ára meg hogy hogyan lehet majd megrendelni ilyen infokat mikor lehet megtudni?thx
ezek betegek