Ha jól emléxem vele is csak annyit beszéltem, hogy megyünk fel, meg hogy kb. mikor.
M7 ről érkezünk, szal ha van vmi közelebbi hely, vagy tipp, hogy hova menjünk, nekem mind1
Csáó mindenkinek speed én javaslom h minnél előbb jelenjünk meg a hungexpo-n amíg a motorokat is jó helyre tudjuk rakni mert ugye nem 3-an leszünk... és a sorokat is jólenne mellőzni mindenesetre én nem szólok bele :) mi így megyün fel egy R125-el meg én egy spannal
Gödöllői vagy? Én meg Galgamácsai Oda Gödöllőre jártam fősulira + arra motorozunk nagyrészt haverommal. Ha gondolod gurulás elött rádcsörgök s mehetünk majd egyet -többet
?
Fasza, arról nem volt szó, hogy teljesen lekoppintod a cuccaimat Tesa...
Amúgy nekem teljesen tuti, kényelmes, jól szellőző (kinyitott szellőzőkkel), faszán rá lehet szorítani a lábamra minden ponton...tértől lefelé...
Mikorra kellene érkezni a Lurdyhoz?
Én egy haverral mennék, mind2en természetesen motorral, feltéve, hogy az időjárás nem szól bele...
~140km-ről megyünk, úgyhogy kis csúszás lehet benne +/- -ba...
Tisztázzuk le, hogy egyszer és mindenkorra világos legyen: Hány órakor találkozzunk szombaton? És a Lurdy mindenkinek megfelel?
Kérem tisztelettel, aki kilátogat, az jelezze nekem, hogy:
- Mivel jön?
- Mikor várható az érkezése?
- Kit hoz magával? (Span és utas)
Eddigi verziók: 10 órakor rajtolunk motorozni (szerintem nem kell feltétlenül azonnal a motorshow-nak rontani, az megvár minket amúgyis. Ennek ellenpéldája, hogy (talán) kivédhetjük a kilóméteres sorokat, ugyanis a tuning-, és motorshow 10 órakor nyit).
én mondjuk utána érdeklődtem, és sokan mondták, hogy most ez az egyik legjobb a piacon, ár/érték arányban. Vásárlás előtt nézegettem arai-t meg shoei-t is , de az áruk kicsit elrettentett, aztán a shoei formája meg nem is tetszett...az áraikról nem is beszélve főleg az arai-nál
Srácok, lehet eladó lesz az első gummám (is)
dunlop 209gp, kb 4mm-es mintával vagy többel, majd lemérem. Nagyon jó állapotban van. ára kb 11-13 körül lesz.
Eladás oka: párban fogok valszeg gumit venni. Amúgy nem adnám el..
Köszi az infókat, nekem is ilyen van amúgy, csak más fényezéssel.
Eddig nekem is bejön, de mióta megvan csupán 180km-et sikerült mennem benne, ezért nem akartam elkiabálni...reméljük nem csalódik egyikünk sem...
M7 ről érkezünk, szal ha van vmi közelebbi hely, vagy tipp, hogy hova menjünk, nekem mind1
?
Amúgy nekem teljesen tuti, kényelmes, jól szellőző (kinyitott szellőzőkkel), faszán rá lehet szorítani a lábamra minden ponton...tértől lefelé...
Én egy haverral mennék, mind2en természetesen motorral, feltéve, hogy az időjárás nem szól bele...
~140km-ről megyünk, úgyhogy kis csúszás lehet benne +/- -ba...
Tisztázzuk le, hogy egyszer és mindenkorra világos legyen: Hány órakor találkozzunk szombaton? És a Lurdy mindenkinek megfelel?
Kérem tisztelettel, aki kilátogat, az jelezze nekem, hogy:
- Mivel jön?
- Mikor várható az érkezése?
- Kit hoz magával? (Span és utas)
Eddigi verziók: 10 órakor rajtolunk motorozni (szerintem nem kell feltétlenül azonnal a motorshow-nak rontani, az megvár minket amúgyis. Ennek ellenpéldája, hogy (talán) kivédhetjük a kilóméteres sorokat, ugyanis a tuning-, és motorshow 10 órakor nyit).
Eeeggen? Pedig nem jelezte
én mondjuk utána érdeklődtem, és sokan mondták, hogy most ez az egyik legjobb a piacon, ár/érték arányban. Vásárlás előtt nézegettem arai-t meg shoei-t is , de az áruk kicsit elrettentett, aztán a shoei formája meg nem is tetszett...az áraikról nem is beszélve főleg az arai-nál
dunlop 209gp, kb 4mm-es mintával vagy többel, majd lemérem. Nagyon jó állapotban van. ára kb 11-13 körül lesz.
Eladás oka: párban fogok valszeg gumit venni. Amúgy nem adnám el..
Az idomokat te magad fényezed?
Kurva jól néznek ki és nagyon szép munka......
Egy felnifényezésre majd én is beneveznék nálad, ha te csinálod... Arany színűre akarnám....
Eddig nekem is bejön, de mióta megvan csupán 180km-et sikerült mennem benne, ezért nem akartam elkiabálni...reméljük nem csalódik egyikünk sem...