ámen az olajcserére én azért rábizom a maradék 500 km met a fullgas szervizkönyvre.. utánna jön a csere, meg ugye indulás elött midnent megcsinálunk. ki miyeln fékolajat nyom?
nem ártana tudni hogy milyen olaj volt benne , de ha veszel olajat vegyél ki valamennyit a motorból és csinálj egy próbát, hogy kompatibilisek-e egymással , elvileg ha nem csomósodik be akkor jó , viszont egy olajcsere nem ártana hogy tudd milyen van benne, no meg vétel után szokás cserélni , mert az eladó nem biztos hogy igazat mond...
Nem gáz.Én viszont olyan olajat raknék bele mint amelyikkel az 500 Km utáni szevízben beleloccsantasz.Már pénzügy miatt.Így passz mennyi a gixxeré de a sövöből kiindulva pont annyi fog kelleni mint amennyit most hagyni fogsz a literből.Így csak a maradék egészet kell megvenni plusszba.
Nekem spec 2,7 ha 3 ból 0.3-at utántöltesz akkor pont marad a cseréhez szükséges mennyiség.Az meg sok gondot nem fog okozni hogy az a 3 deci milyen.Csak ne vénusz legyen.
Igaz mint tanult kollégák mondták enyém betonkeverő így nekem nem oszt/szoroz.
halldo. ha egyből járatás után nézed akkor biztos hgoy kevés. várj vele amig lefoylik meg midnen. ugy nézd meg egyenesbe. ha járatod közbe oylan mintha alig lenne benne
bocsi én írtam rosszul, vagyis nem elég részletességgel fejeztem ki magamat
Az 1 litert arra értettem, hogy annyit veszek, és abból felöntöm majd, de csak annyit, amennyi kell a max vonalig.
Nem tudtam hogy csak 3 decit a difi... ezzel a géppel még csak most ismerkedek:) ma vittem ki először, aztán mikor behoztam akkor néztem hogy lehet tenni kéne bele, mert nem fogja kibírni az 500km-et.
Nem hinném hogy max-min közt egy liter lenne a difi.Én asszem 3 decit raktam bele.Még az 1,2-es autómban is talán 7 deci.
Bár lehet a gixxer ilyen csudabogár.Akkor meg gáz ha egy ityit megeszik.Bár bele lehet fojtani az olajba.
És az mind1, hogy a szervizbe mit tettek bele előtte? Csak azért mert 500km múlva úgyis viszem szervizbe, de az olajszint az a minimum rovátkát súrolja, így gondoltam, hogy töltök rá egy literrel, hogy ne legyen para addig se.
Köszi a segítséget még 1x
Ja és itt egy kép az első 14km-em után
Nekem spec 2,7 ha 3 ból 0.3-at utántöltesz akkor pont marad a cseréhez szükséges mennyiség.Az meg sok gondot nem fog okozni hogy az a 3 deci milyen.Csak ne vénusz legyen.
Igaz mint tanult kollégák mondták enyém betonkeverő így nekem nem oszt/szoroz.
Az 1 litert arra értettem, hogy annyit veszek, és abból felöntöm majd, de csak annyit, amennyi kell a max vonalig.
Nem tudtam hogy csak 3 decit a difi... ezzel a géppel még csak most ismerkedek:) ma vittem ki először, aztán mikor behoztam akkor néztem hogy lehet tenni kéne bele, mert nem fogja kibírni az 500km-et.
Köszi a segítséget!
Bár lehet a gixxer ilyen csudabogár.Akkor meg gáz ha egy ityit megeszik.Bár bele lehet fojtani az olajba.
10W40 Castul