átkozni fogod a napot mikor belekezdesz Az a baj hogy nagy meló, tele van kis kamrákkal, belül össze-vissza kell vágdosni hogy fain legyen. Nem mondom hogy nem kivitelezhető csak szerintem sok munka van vele. Ráadásul elég zsákbamacskás dolog mert lehet jó is meg lehet szar hangja is utána.. De Te tudod, ha van kedved barkácsolni hát hajrá, én inkább vennék rá egy szép dobot
én azért raknák a küszöbjére kettö tojást hogy belelépjen és tudja hogy én voltam csendesen és figyelem eröteljesen... :)
vagy csak finoman bevernék neki minden inditás elöt hogy ne legyen ereje dobálni
Arra gondoltam, hogy nem veszek sportdobot hanem a gyári kipuffot fogom kettévágni, kibelezni és újra összerakni, mivel a dizájnnal nekem semmi bajom csak nincs szükségem a katalizátorra.
Kistuning írta, hogy szerinte nem helyes a házi kipuff de sztem félreértette mert én a gyárit vágom szét az meg erre a motorra van optimalizálva csak segítem a gázáramlást a katalizátor eltávolításával ...
bukóval? méghogy neked legyen károd? Á lófaszt, simán vissza kell dobni tojással, azért egy vakolat tisztítás nem olyan egyszerű mint a motorról lemosni a tojást
kenyeret is dobhatott volna mellé, szar tojás magába
Amúgy az eset után egy röpke pár perces tiltáson forgatás kijárt volna, csakhogy tudja kivel áll szemben. Illetve ezentúl minden elindulásnál mehetne a hangorkán, úgysincs annyi tojás otthon
akkor sült tojás volt reggelire? Sajna vannak ilyen gerinctelen emberek, én is jártam már így csak engem nem találtak el, igaz nem is otthon történt hanem barátomék előtt. Mondjuk kicsit fura az olyan ember aki motorzúgást hall erre rohan a hűtőhöz tojásért..
Jóreggelt mindenkinek
Doki reggeli történetét felháborodva olvastam...! Hihetetlen h milyen rohadék emberekkel kell osztozni a légtéren! Már eleve ott vagy kinnt az utcán bárki elmehet ott akár egy dob nélküli 1980 akárhanyas rozsdás Golffal is ami még idegesítőbb mint egy alapjáraton dohogó GSX-R... Teháth ahhoz hogy az utcán mi zajlik lényegében semmi köze! De tegyük fel h "jó szomszéd" és illedelmesen megkér akármire... Nade tojással?
Látszik h márc.15 van gyakorolják már a célzást a rohadalmak!
Fel a fejjel doki én indulatember vagyok szal amint lehetőséged van elégtételt javaslok
De ezek az emberek vagy csupán irigyek vagy ők attól kemények h arc nélkül tojással dobálnak... SZAL SZÁNALOM A KÖBÖN
Ezt a reggeli élményemet neeeee hiszem el!
Próbáltam eddig lehiggadni, de nem megy jól.....
Szóval.....mai reggelen kinézek, majd úgy döntök, hogy megyek motorral melózni, mert nincs hideg...
Lemegyek, leveszem a bizti.láncot.......majd fogom és kitolom a motrot a körudvarról, hogy a lakókat ne zavarjam......
-"Mert én jó fej motoros vagyok".....
Kitoltam eddig mindig a kapu elé, majd ott kicsit melegedett és indultam......
de tavaly megkért normálisan az egyik lakó, hogy itt van az ablakuk az utcára nézve és mindig felkelnek, ha indítok.........megtenném, hogy áttolom a VAS-at a túloldalra és ott melegítem?
-Mondom: "természetesen meg....hogyne"
Tehát ma is áttoltam az utca másik oldalára, majd beröffentem és melegszik szépen alapjáraton......
Felvettem a bukót, majd a kesztyűt.....erre egy puffanást hallok és a motoron pici rázkódás.....
Olyan volt, mintha valaki belerúgott volna a hátsó kerékbe.....
Erre hártakapom a fejem és azt látom, hogy a YOSHIM fullra úszik egy sárga takonyban és a jobb lábam is, meg a kerék és egyéb helyek......HÁÁÁÁT VALAMELYIK TETVES FASS.OPÓ GENYLÁDA, B.ZERÁNS, KÖCS.G lakó medobott fentről vagy 2 tojással.....
Mondom EZT NEM HISZEM EL! Persze a ROHADT BU.IJA a redvás pofáját már nem merte megmutatni.........DE HA MEGTUDOM, HOGY KI VOLT.....
Néha legszívesebben letagadnám, hogy MAGYAR vagyok........annyira gusztustalan ez az ország , hogy az már förtelem......
Hol az anyámba indítsam be a motromat? Toljam ki a Hungária krt.-ig?
Még csak érdeklődések vannak ez ügyben, hogy hol lenne olcsóbb.....eddig 4000Ft/db volt a legolcsóbb, de még érdeklődik SpeedBike is és aki tud.....
Tehát tudsz te is segíteni, ha érdeklődsz, ha van ilyen ismerősöd.....
vagy csak finoman bevernék neki minden inditás elöt hogy ne legyen ereje dobálni
Arra gondoltam, hogy nem veszek sportdobot hanem a gyári kipuffot fogom kettévágni, kibelezni és újra összerakni, mivel a dizájnnal nekem semmi bajom csak nincs szükségem a katalizátorra.
Kistuning írta, hogy szerinte nem helyes a házi kipuff de sztem félreértette mert én a gyárit vágom szét az meg erre a motorra van optimalizálva csak segítem a gázáramlást a katalizátor eltávolításával ...
Én tuti felordibáltam volna, hogy gyere le te köcsög és ha lejött volna akkor bukóval adtam volna neki
Bár én a sonkás omlettet kedvelem friss paradicsom/paprikaával és egy jó pohár 100%-os narancslével.
Amúgy az eset után egy röpke pár perces tiltáson forgatás kijárt volna, csakhogy tudja kivel áll szemben. Illetve ezentúl minden elindulásnál mehetne a hangorkán, úgysincs annyi tojás otthon
Doki reggeli történetét felháborodva olvastam...! Hihetetlen h milyen rohadék emberekkel kell osztozni a légtéren! Már eleve ott vagy kinnt az utcán bárki elmehet ott akár egy dob nélküli 1980 akárhanyas rozsdás Golffal is ami még idegesítőbb mint egy alapjáraton dohogó GSX-R... Teháth ahhoz hogy az utcán mi zajlik lényegében semmi köze! De tegyük fel h "jó szomszéd" és illedelmesen megkér akármire... Nade tojással?
Látszik h márc.15 van gyakorolják már a célzást a rohadalmak!
Fel a fejjel doki én indulatember vagyok szal amint lehetőséged van elégtételt javaslok
De ezek az emberek vagy csupán irigyek vagy ők attól kemények h arc nélkül tojással dobálnak... SZAL SZÁNALOM A KÖBÖN
Ezt a reggeli élményemet neeeee hiszem el!
Próbáltam eddig lehiggadni, de nem megy jól.....
Szóval.....mai reggelen kinézek, majd úgy döntök, hogy megyek motorral melózni, mert nincs hideg...
Lemegyek, leveszem a bizti.láncot.......majd fogom és kitolom a motrot a körudvarról, hogy a lakókat ne zavarjam......
Kitoltam eddig mindig a kapu elé, majd ott kicsit melegedett és indultam......
de tavaly megkért normálisan az egyik lakó, hogy itt van az ablakuk az utcára nézve és mindig felkelnek, ha indítok.........megtenném, hogy áttolom a VAS-at a túloldalra és ott melegítem?
-Mondom: "természetesen meg....hogyne"
Tehát ma is áttoltam az utca másik oldalára, majd beröffentem és melegszik szépen alapjáraton......
Felvettem a bukót, majd a kesztyűt.....erre egy puffanást hallok és a motoron pici rázkódás.....
Olyan volt, mintha valaki belerúgott volna a hátsó kerékbe.....
Erre hártakapom a fejem és azt látom, hogy a YOSHIM fullra úszik egy sárga takonyban és a jobb lábam is, meg a kerék és egyéb helyek......HÁÁÁÁT VALAMELYIK TETVES FASS.OPÓ GENYLÁDA, B.ZERÁNS, KÖCS.G lakó medobott fentről vagy 2 tojással.....
Mondom EZT NEM HISZEM EL! Persze a ROHADT BU.IJA a redvás pofáját már nem merte megmutatni.........DE HA MEGTUDOM, HOGY KI VOLT.....
Néha legszívesebben letagadnám, hogy MAGYAR vagyok........annyira gusztustalan ez az ország , hogy az már förtelem......
Hol az anyámba indítsam be a motromat? Toljam ki a Hungária krt.-ig?
No de sebaj.....jön még kutyára kamion....
Mikor és hol lehet rendelni belőle?
Legyen ez kezdete az ÚJ ÉLETEMNEK IS....
Jó éjt mindenkinek.....én nyugovóra térek...
Holnap reggeltől vagyok....
Kb. hány db-ról van szó? 18-20?
Tehát tudsz te is segíteni, ha érdeklődsz, ha van ilyen ismerősöd.....
Következő lépés, ki intézi, mennyiért stb.?
Tudok e segíteni?