Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Dobot nem tudok, viszont érdeklődnék, hoyg a videóidat milyen programmal dobtad össze?
Kérem, sűrűbben tisztelje meg hozzászólásaival e nemes fórumunkat!
Asszonnyal ezt szavaztuk meg ez a legjobb
Sziasztok nincs valakinek elado akrapovic vagy two brothers dobja gsxr 600/750 k6 ra ?
Ilyen pólóra én is vevő lennék,ha kialakult a végleges forma!
Lehetetlen, mert a királyoknál a méret alapból plusszal vannak jelölve, te meg mínuszba vagy Résvezérelt (by Sala)
Vaaagy... A másik lehetőségre inkább nem is gondolok!
Annó még amikor volt lellén fullgas találkozó én ezeket a pólókat kaptam első nagyon fasza hímzett csak már egy kicsit fakó de még jó
Csesznek Ring nincs messze Ászárhoz!
Úgyis kell mennem húgom pasijával, 2 hete vett egy R6-ot, elötte k4 600 volt neki és a haverjával ott peremeztek...mostmár én sem hagyhatom ezt ki!
jah, igen. várjuk meg TUTIS Apppánkat...
Milyen szívmelengető lenne, ha összegyűlnénk a nyáron a Csesznek-ring-nél és egyenpólóban feszítenénk mint pók a lucernásban.
Legfőbb erényem
Meg szerény...
Osztom véleményed!
Elején viszont nem kell az a nagy logó főleg hogy így merőlegesen van ha felveszed ebből nem sok fog látszódni mert gyűrődik.....
Én logo nélkül is az vagyok
Nemtudom, szerintem a hátán maradhat bitang nagy a logó, mint ahogy Ricsi is csinálta. Hadd ordítson a hátunkról, hogy mi mekkora királyok is vagyunk valójában...
Szerintem hallgassuk meg tutis elképzelését is, amint hazaér, biztosan lenne pár jó ötlete!
Olyan pólót kell csináltatni ami nem csicsás,jó anyagú nem pár napig tartó és kijön max. 5000 Ft-ból /ha 5000 alatt kijön nekem 2 kell /
Szerintem eddig talán ez a legjobb, nincs túlbonyolítva, a lényeg mégis rajta van ha meg a számoknál tartunk 3-as az enyém
Várjuk!
Kb. A tied járt eddig a legközelebb ahhoz, amit elképzeltem, hogy milyen is volna egy jó póló. Ha hazaértem lehet összerakom a pólót tipp-topp álapotúra.
Na hát akkor az enyémen le kell kicsinyíteni a logót és ennyi...
Na kb hasonlóra gondoltam, csak más stílusú betűkkel a logókat. (értelem szerűen) Meg kicsit nagyobb felirattal a hátán.
Kifejezetten gondoltam Rád!