Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gixeresek tankoljatok meg egy pát hordót benzinnel rádióban nyárra valami 350 Ft és feletti benzinről beszélnek
Ennyi!
cserébe itt szopogatom a herémet egész nap mert nem motorozhatok. szal ugygondolom hogy visszarakatom hamarosan
jah úgy más a helyzet
tudod...ami pénzt hoz
őő ki van vonva a foralomból ápr 28.ig. utánna viszsheyleződik, másnap átt iratom, az is elhúzodik szal jah
megkérdezhetem miylen munkába jársz?
az hogy lehet?
Szerencséd h arra felé, nm én intézem az e féle ügyeket
Nektek semmit
Munkábajáróscsinostáskával egészítettem ki az irodai készletet
háh. én ápr 28 elött sehogy se kapom meg és sztem utáánna is csak 2 hónappal
a befizetési hat. idő márc.16.
Csókos...
Áhááám, szóval te ilyen jól keresel, hogy vásárolgatni jársz?
Én amikor csekkeket fizetek, akkor azután már nincs sok kedvem vásárolgatni....

Szóval mit vettél? És nekünk?
mér ér rá?
Amit kemény munkával megkerestem...no meg a számláim befizettem ...ck még a gépjárműadót nm...de az nekem úgy is ráér
hurááááááááá. elköltötted az állampénzt?
Hazaértem
csumpa. basszátok meg mi a szarér kell ennyire telerakni a fórumot? majd kiugrott a szemem mire végigolvastam. szobatricikli te betegvagy, dominó te fázós, speed te mohikán, doki te rosszimájszter, elissa meg perverz, zoli meg külföldre jár tankolni 630 kmre mert ott olcsóbb.
Leszarom ha -5 fok is lesz, akkor is mocival megyek a Hungexpora, ha már így összejön erre az alkalomra a banda....

Mit nekünk egy kis hideg? ....nem puhapöcsű autósok vagyunk mi, akik csak a klímával és fűtéssel teszik elviselhetőbbé a kötöttséget és a dugókat..... Easy Rider Öcccséééém!
2 hét múlva lesz motoros nem jövőhéten addigra meg lesz 14 fok
Így igaz..
Inkább a fagyhalál
Soha nem aláznám meg így magamat, hogy beüljek melegedni....
majd beülhettek kicsit melegedni. Na én léptem, este még benézek.
Majd jól lebrümmögjük....a 4kerekűdet....
Fogod még a füled hegyezni...