Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és te azt hol nézed?
barik kozt volt
Én meg itt sem vagyok.Meg ott sem.Meg amott sem.Hol ilyen vagyok hol olyan.Papucs orrán gombolyag.Most egy szőrsapkához hasonlítok ahogy lengek egy ágon fel-le..........
Jelen
Én is vagyok.....néha...
nézzétek az mtv-t lehet hogy ebbe a részbe szerepelek apám volt a felvételvezető
Én itt vok
na mi ez a csend gixxertesók? hol van midnenki?
nekem emg ápr 28 ig biztos nem majd utánna meglátjuk hgyo mikor jön
Nekem még nem jött meg a kw
nekem is 27ezer k6 600
jo nagyot az Uraknak
azt nem értem hgyo a kecseg jámáhá hogy csinálja hogy 10.000 ként van az uj VFRen meg 12.000 ként
Húúúúú bazzzzz......az már döfi.... Nem sámli az biztos....mintha nem lenne elég a 6000-enkénti szervízköltség...
Egyébként csak azért cibáljuk a hajunkat, mert ilyen kibebaszott világban élünk, kibebaszott rendszerrel....
Nekem azért jobb helyzet.Még meg sem kaptam a sárgát.Kicsit lassúak az önkormányzatnál. És ha kések (sokat szoktam)akkor sem számít fel sok kamatot.Jellemzően 1-200 pénzt.Jelzem KB 18e lesz.
az a 600 al is megvan mert az óra kiírja de nekem nem kell a 300. nekem az erő kell meg a gyorsulás. lehet hátra kéne még egy +2 es lánckerék
a telóval énis beszívtam.. elvolt állítva össze vissza minden. győztem tekergetni a gyárira...
Ja ja csak meglesz az a 299 km/h végsebesség
Igazából nekem is ez a nyűgöm, hogy macera. Mindent én szoktam a szarjaimon csinálni, de most annyi összefutott hogy nem látom a végét, ezért fontos az idő. Először mondjuk visszaállítom a beállításait default-ba, már ha esetleg el lenne tekergetve. Ezt még nem volt időm megnézni, de azt érzem, hogy nekem furcsán dolgozik. Ha megoldaná a bajomat akkor ebben a szezonba hagynám az olajcserét, majd jövőre. Úgysem megyek sokat vele.
Majd kitalálom mi legyen.
Lehet elgurítom valami szerelőhöz, de sajna nem bízom általában csak abban amit én csinálok.
látod mi beszoptuk a brájzlit. dehát a 750 power az 750 power
nekem 27
Azért ez sztem nem így van, nem én állítom ki a forgalmit...
Üdv a népnek nekem is megjött a Kw adó csekk:37950 Ft
Nesze nekem 750-s gixer
kemény egyszer valaki kiabszik veled, elviszik kpm re és akkor okirathamisítás
2. tulaj vagyok, és amit kaptam forgalmi, abban igy szerepelt...