Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos csinos lenne kis szoknyácskában portalanítópamaccsal a kezében
Húszezer körül kapsz nagyon jó használt garnitúrát....ne szarozz.....mert tényleg beindul a szezon, azt majd pislogsz...
Köszi
A fele a szobabringájé, .....de az enyémből kapsz egy 3köröst....
akarom mondani, hogy hátsó fékem IS lesz, mert elöl már bent vannak az új Brembo-k....
1 pár gummát abból nekem adsz ha lesz
Addigra kint lesz ne aggódj...
Tutis mester ma hozza be nekem a fékbetéteket, úgyhogy már hátsó fékem lesz..... CSAK MEGÁLNI NEM LESZ MIN....
Viszont a LE-adót nem kell kifizetnem.....felhívtam tegnap Rossi-t és azt mondta, hogy odacsapja az M1 2010-es fejlesztéses számlájához.... nem fog nekik feltűnni, hogy egy csavar árával több a számla....
Jaaaa....és még küld vagy 30pár gummát is.....
20-ra legyen kint a gépezet mert gixeres felvonulás lesz a hungárián!
És egy kicsit őszinte is....ami a szívén az a száján....
Csá bari!
A doki szerintem most teszi le az óvadékot csekken az önkormányzatnál.... , ,
Csak jövő héten engedik, hogy letegyem az óvadékot......így csak jövő héten szabadul....
A srác egyszerűen csak realista (volt)......
Doki kihoztad már mocit a börtönből?
Az a fogazós típus.....
Nyaligátor.
Szobabringa stílusáról mindig egy kissrác jut eszembe általános isiből.... a kisrácnak úgymond "szobabringásan" egyedi volt a beszédstílusa,DE NEKI GYÁRILAG és igazi jó kis parasztcsaládból származott....
Volt egy lány a suliban, akinek az anyukája terhes volt, így sokan gratuláltak neki már előre a kistesóhoz.......erre Lali odament a lányhoz és így szólt jó parasztosan: "HALLOM VEMHES ANYÁD".... ...."LESZ MAJD JÓ SOK BAJOD A KIS GECIVEL.....EGYFOLYTÁBAN A NYAKADBA VARJÁK MAJD, ÉS MINDÍG ORDÍT MAJD..... NEKEM ELHIHETED......NÁLUNK IS EZ VAN! NA CSŐ!" Mi csak lestünk és röhögtünk , mint az állat.....persze Lali nem úszta meg verés nélkül.....adott neki a lány rendesen....
Á nem kell, én mindent nyelvvel takarítok......tudod.... Az is piros meg ilyenek.....
Különben rájöttem engem átbasztak biológiából...a férfinyelv nem is azért érdes, mert izlelőbimbók vannak rajta, hanem azért, hogy a lányoknak jó legyen... ,
Ja, és hogy a Dominóéknál a csempefugából is kihúzza a koszt!
Pfffff.....
Szia Puniman!
Szerintem nincs, a k7 -nél le lehet húzni (én már csináltam is aszfalttal )simán.
Szerintem menj oda egy ilyen motorhoz, azt kezd el kapargatni (biztos örülni fog a gazdája), ha sikerül, oszd meg velünk az infót!

Köszi!
Vegyek neked egy szettet? Jöhetnél bejárónőnek.
recycling
Most, hogy nézem igazad is lehet....