Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem DRZ SM-en volt...de azért hátha jól jön.
Kanyarba elég jól tapadt, viszont ha egyszer megcsúszott, akkor elég nehezen akarta összeszedni magát, bár nekem ez akkor csak kapóra jött...
Hátsó kb. 5e km-et bírt ki kopásjelzőig.
Szeva Joe!
Én is pont azt néztem, hogy mennyire jó ennek a gummának az ára... Most egy hátsót tudnék 35ezerért, új és szereléssel ennyi az ára....de most ennyim nincs rá, de gondolom egy 15 körül van valami pályázott...., vagy D211 pályázott.....
Kaptam egy jó tippet egy Cimbitől, neki biztos van valami jó....
1500Ft/gumma errefelé centírozva...
Megnyugodtam, hogy akkor nem ittam még el teljesen az agyam azon részét, ahová ezeket a beállításokat tároltam...
hátsó gumi ? milyen ? engem lehet érdekel.
majd képeket dobhatnál róla mailemre
köszi
Nemtom, hogy irrídiumosak-e vagy sem, szerintem még a gyári van benne....
Az a helyzet Tutis mester, hogy ha már veszek gummát, akkor valami olyan kellene, ami a szezont végig viszi.....az enyémbe még van max. 1000-1500km és már símais...., amit te adnál az max. 3000-4000km-es gumma ugye?
Most anyagilag úgy állok, hogy nem tudok plussz költségekbe merülni, pedig jó lenne 8rugóért a gumma, de most csak jó állapotú kell, ami max. 15 rugó....úgyhogy a gumma inkább most nem. Sorry Cimbi!

A betétek viszont kellenek és azt fizetem is azonnal....
Sztem nagyon jó gumi! Apámnak és egy barátomnak is az van az SV-n elől. Bírta az Euroringet is faszán. Utcára nagyon jó választás szerintem fasza az ár/érték aránya, egy-két pályanapon is jól használható.
Ezért van 18ezres szerviznél ha jól tudom vázvizsgálat az ezreseknél!
Lehet h van 600/750-nél is
oks, remélem eszembe lesz amikor visszamegyek, majd ismételgetem magamban..
Doki, hátsó gummával mi legyen? 8k-ért odaadnám ha kéne, csak szólj mert vagy le kell szednem vagy nem.
Árak neked így néznének ki:
gumma: 8k
fékbetét: 3,5k
gyertya: bónusz malusz
Szia!
Ha megtennéd ha már szervizbe jársz,kérdezd meg légyszíves a mágusokat,hogy a vezérműlánc illetve feszítője mennyi kilómétert bír,mikor kell ellenőrizni vagy cserélni. /K5 1000 esetében/
Köszi
nekem 1000-1500 ft -ért két gumit cserélnek.
gyertyákat csak elvileg kell 12 ezernél cserélni, gyakorlatilag ha iridiumos akkor akár 50-60 ezret is simán kibír. Az enyém most van szervízbe, az enyémbe tuti iridiumos van, de cserélem. Ha kell, szólj, elhozom a szervízből a kivett gyertyákat, 12ezret mentek.
Bocsi mindenkitől....ez nem ide tartozik, de ha valakinek ma van kedve jókat derülni akkor EZEKET el kell olvasnia.....
Ha végigolvastátok az első levelet, akkor a többi Subject: ........ -ra kell kattintani a többi levélhez....
Én várom most a fizumat szobabringa......talán most ki tudok szorítani belőle egy hátsó gummát....
Gyertyát kellett volna 12ezernél csrélnem, szerinted meddig húzhatom még? Most van 16ezer körül a gépbe.... Baj ha még várok vele?

Van valakinek tapasztalata, véleménye Continental Sport Attack gummáról.....használt már ilyet valaki gixeren? THX
Érzéki, selymes csók a kis popódra és orcádra, Drága egyetlen kis szobatekerő-mókuskám......
Kössz az infót barátom ......akkor szép napot neked is és mindenkinek, persze velem együtt....

Már beraktam a Gixibe az akksit.....lehet kikerül a börtönből a 7-en-.......
Szia!
Apróhirdetésben hirdesd meg 300 Ft -ért darabját, annyiért biztos el tudod adni!
Jóreggelt!
Pöccsss....
Csá Saláta!
2000 Ft/gumi.(Nekem).... Amúgy 3000-3500/gumi, vagy másik helyen 5000/gumi.
Szia Pinadoki46!
Úgy tedd gyújtásra a motort, hogy a műszerfalon az alsó gombot nyomva tartod, ezután az alsóval léptethetsz a funkciók között (óra, villanófény bekapcs,fordulatszám beáll villfényhez stb.. stb..)
A felső gombbal pedig beállíthatod amit akarsz.
Vagy fordítva? már nem emlékszem, de az alapelv valami ilyesmi.
Na csókold meg a popókámat érzékenyen...és szép napot nekem.....és pesze neked is!
Teeee.... medvedisznóember!
en is elkoszonok majd holnap,csumi
csumi
na de mindenkinek jóccakát. maj honap. csoki
ölég szar vót. de megbocsájtom, fogjuk rá hgoy fáradt vagy. amúgy nagyon durván nézett ki