birom hogy ezek azt hiszik hgoy mindenki akkora barom mint ők énis amjd 50.000 nél visszatekertetem 500 ra és azt mondom hogy bennmaradt a szalo ba, utolsó darab...
Na ja.... ....2200km....
Az enyémbe meg 20km van, mert csak kitolom a garázsból megmosni, azután meg vissza.....
Jaaaaa és csak a nagyim szokott vele elugrani a boltba....
Ruháját nem tudom, akkor nem volt beöltözve, ha jól emléxem, mikor láttam...
Nem kicsi műsor ment heves részvételünkkel a sátorunk előtt (ÓVA MC Szekszárd), talán Te is ott voltál akkor is?
Megéri rendbehozni!
Ha találsz bontóban ép vázat azért is jó sokat kérnek mert tudják,hogy hiánycikk.
Nekem amit mondott a haverom az a konzol amin van a műszerfal. Aluból van törik mint a pics@ és bontóban is és 40 rugó
Helló!
Én simán megjavítattnám, 110.000 - 150.000 között javítják a sérülés nagyságától függően, és dolgoznak márkaszervízeknek is (Gondolj bele bemész egy márkakereskedésbe és kihozol egy csilli- villi motorkát, amiből az előző gazdája papírsárkányt hajtogatott, csak rendbe lett hozva ) ráadásul javításkor kap plusz merevítéseket is.
Egy új váz papírokkal használtan is 3kiló, új(gyári számnélküli) kb 6kiló+egyéb, most még talán megérné rendbehozni, de később már nem. Sztem...
Habár a fasztudja....
jó ezek az igények.. dubai abba a kis 7 csillagos szálloda tetőlakoszályába, ami akkora mint egy focipálya, a 24 millás mv f4 1000 cc-n egykerekezve miközbe mis világszépe ott málnázik a tankon na ez lenne az üvermegaroyal málnázás
Az enyémbe meg 20km van, mert csak kitolom a garázsból megmosni, azután meg vissza.....
Jaaaaa és csak a nagyim szokott vele elugrani a boltba....
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Főleg h össze volt törve.
Idén is megyünk!
Nem kicsi műsor ment heves részvételünkkel a sátorunk előtt (ÓVA MC Szekszárd), talán Te is ott voltál akkor is?
Ha találsz bontóban ép vázat azért is jó sokat kérnek mert tudják,hogy hiánycikk.
Nekem amit mondott a haverom az a konzol amin van a műszerfal. Aluból van törik mint a pics@ és bontóban is és 40 rugó
Én simán megjavítattnám, 110.000 - 150.000 között javítják a sérülés nagyságától függően, és dolgoznak márkaszervízeknek is (Gondolj bele bemész egy márkakereskedésbe és kihozol egy csilli- villi motorkát, amiből az előző gazdája papírsárkányt hajtogatott, csak rendbe lett hozva ) ráadásul javításkor kap plusz merevítéseket is.
Egy új váz papírokkal használtan is 3kiló, új(gyári számnélküli) kb 6kiló+egyéb, most még talán megérné rendbehozni, de később már nem. Sztem...
Habár a fasztudja....
A ruhája egyébként egy szürke-fekete-fehér kétrészes Spyke hátul bele van hímezve a neve.
Ha a váz törik, akkor újra fektetek be, én a javított vázban nem bízok!
Én csak műhelyről tudok, ahol ezzel foglalkoznak, de előtte el kell törnöd a vázat!
Jó éjt mindenkinek!
Csomagolt ajándék nem mindíg nyeri el a tetszést.
Maradok Oahunál.