Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

birom hogy ezek azt hiszik hgoy mindenki akkora barom mint ők énis amjd 50.000 nél visszatekertetem 500 ra és azt mondom hogy bennmaradt a szalo ba, utolsó darab...
Na ja.... ....2200km....
Az enyémbe meg 20km van, mert csak kitolom a garázsból megmosni, azután meg vissza.....
Jaaaaa és csak a nagyim szokott vele elugrani a boltba....
Ez elég hihető nem?
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...

Főleg h össze volt törve.
ott voltam, de csak este és nem mocival
Idén is megyünk!
hé hé nem is látam hogy oly édes lányok is néznek itt benünket :) .
Ruháját nem tudom, akkor nem volt beöltözve, ha jól emléxem, mikor láttam...
Nem kicsi műsor ment heves részvételünkkel a sátorunk előtt (ÓVA MC Szekszárd), talán Te is ott voltál akkor is?
Nem kéne törni ezeket a drága ropi motorkáka.Csak ésszel komáim.
Megéri rendbehozni!
Ha találsz bontóban ép vázat azért is jó sokat kérnek mert tudják,hogy hiánycikk.
Nekem amit mondott a haverom az a konzol amin van a műszerfal. Aluból van törik mint a pics@ és bontóban is és 40 rugó
Helló!
Én simán megjavítattnám, 110.000 - 150.000 között javítják a sérülés nagyságától függően, és dolgoznak márkaszervízeknek is (Gondolj bele bemész egy márkakereskedésbe és kihozol egy csilli- villi motorkát, amiből az előző gazdája papírsárkányt hajtogatott, csak rendbe lett hozva ) ráadásul javításkor kap plusz merevítéseket is.
Egy új váz papírokkal használtan is 3kiló, új(gyári számnélküli) kb 6kiló+egyéb, most még talán megérné rendbehozni, de később már nem. Sztem...
Habár a fasztudja....
Idén én is kopott gumival megyek és el is fog olvadni a hétvégén
Valószínű! A Zsolti is csabai akárcsak én és nagy Sólyom tag
A ruhája egyébként egy szürke-fekete-fehér kétrészes Spyke hátul bele van hímezve a neve.
Szia!

Ha a váz törik, akkor újra fektetek be, én a javított vázban nem bízok!
Hey!

Én csak műhelyről tudok, ahol ezzel foglalkoznak, de előtte el kell törnöd a vázat!
nem piros fehér BERIK ruhája van ? mert akkor tegnap láttam a soroksárin
Lehetséges, hogy ezt a motorkát láthattam nyáron a Pilisi Solymok motorostaliján? Még talán videó is van némi gumiolvasztásról...
hajjaj micsoda helyszínek és 5letek merültek itt fel... kis fiatal lány ként csak pirulok itt olvasgatás közben
Jó éjt mindenkinek!
mindenkibe jóccakát. holnap ugyaitt ugyanekkor
Holnap koránkelés szóval csááááá
Miss világszépe csadorban megy vagy mi a szösz?
Csomagolt ajándék nem mindíg nyeri el a tetszést.
Maradok Oahunál.
Én csak áprilisra mek legközelebb
jó ezek az igények.. dubai abba a kis 7 csillagos szálloda tetőlakoszályába, ami akkora mint egy focipálya, a 24 millás mv f4 1000 cc-n egykerekezve miközbe mis világszépe ott málnázik a tankon na ez lenne az üvermegaroyal málnázás
Mondtam, hogy Citadellára, meg motorkiállításra megyek. Lehet hideg lesz, de nem hinném, hogy havazni fog. Majd kiderül.
Akár mit nézek 3 foknál többet nem mondanak meg havazást Nesze neked 20 fok
Mit jelent a csak? Chuck?
Nem valószínű, hogy fog havazni, páran megyünk a fórumból.