Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hat az nem sok ,persze honnan nezzuk
hát nekem ma aztmondták suzuki márkaszervizbe hgoy 3000 párszáz a munkaora miatt + a súlyok amiket a centirozáshoz raknak fel. hála istennek gépi cenírozás van. meg csak odaviszem, az öreg kiszedi a kereket meg minden aztán hozhatom is haza
eszak irbe,na ott van minoseg
nem nem silany ,van ami jo azt elmentettem fejbe annyiszor mentem rajta
most szerelot keresek ,mert a main dealer tonkre ment,fasza mi..
Naaaagyon helyes!
Gondolom arrafeléd még a legkisebb utca is magyar autópálya minőségű... Ha van valami, többek között ezért is irigyellek, hogy odakint megcsináltad a szerencséd
semmi extra ,en is megtettem az elso kilometereket ebben az evben
otthon mennyi most?itt az ugy van,h 1munkaorat szamolnak fel es az most olyan 40 euro kb
Neked is pajtás! No mi a helyzet arrafelé?
volt vmikor tobb is 70juro
az kemény annyiért énis megcsinálom neked
40euro
jo estet
nekem a miton mindkét oldalon elreped a villanyaknál. megnézte aki csinálta és aztmondta hogy lehet hogy egy nagyobb ütésnél, féknél lefejeltem volna az elsőkereket. begyökölte vagy mi a faszt csinált és ugy megcsinálta hogy nem is látszott a hegesztés és még bírta a strapát. mindenhez szakember kell. amugy tud valaki mondani árat hogy ti mennyiért cseréltettek gumit? mármint hogy a cseréért magárét menynit fizettek?
Na hallod.Jó is lenne ilyen olcsó nekem is.De fájdalom a berik nem ad méretet a testesebb emberekre.Egyedül a Bering ami pásszol rám.Mondjuk a píztárcának nem de ez más kérdés.Pedig egy Legendet elbirna a pofám.Akciósan 87e.
Így maradt a mofaker.
Asszem most 50, vagy 60ezerbe kerülnek..... Az sem occsó....de ahogyan a jó kömondás mondja: "Ócccsó húsnak híg a leve".....és ebben van valami...
pfff már annyira nem is tetszik ... , ,
és mi az akciós ár ?
Király bizony, csak kár, hogy nem púpos egyik sem.....viszont FULL protisak.... És most asszem akciósak a Superzone-ban....eredeti áruk: 80.000Ft....
Itt egy vidi Speed a shift light beállításról.....szerintem jó K6,K7,K8,K9-es VAS-akra....

Púpos kétrészesek még: Spyke, Dainese, Alpinestars, ICON.....és még biztos van...
Sorold már fel az összeset, amit tudsz Doki, meghálálnám...
Én értem, hogy költségesek, és hát pontosan ezért a távolabbi tervek közé raktározom el
király kabik
Vannak, csak azért már zsetont kell fizetni....KUSHITANI.....stb....
,