Szó nincs róla, cégautó-adó néven működik (pont azért, h be tudjanak hajtani vmennyit a kieső ÁFA/Regadó bevételből)
Magyar természetes személy tulajdonában lévő szlovák cégnél legalább is így működik.
kutya, azon gondolkoztunk pont nagybátyámmal hogy ez hogy lehet. oké hogy most mondják. azt mond meg nekem hogy a magyar APEH-nak mi a fasz köze van egy szlovák céghez? semmi. ezt nem fogják tudni behajtani. mivel akinek szlovák cége, rendszáma, autója van az adózik oda. szóval ez sztem csak pánikkeltés
Persze igazad van, én értem a te nézőpontodat is.....de én ebbe akkor sem tudok csak úgy belenyugodni....
Ez olyan mintha egy lánynak, akit elrabolnak önhibáján kívül és prostiként dolgoztatják azt mondanád, hogy tőrődj bele, mert úgysem változik semmi.....ergo SZ.PJÁL TOVÁBB.....
Tudom, hogy ez neméppen jó hasonlat, de majdnem....
Igenis felháborító, hogy egy átlag ember 120-140 ezret keres állítólag és amikor megkapja kapásból 60-70ezer a postán landol csak közüzemi számlákra......
Hátha ennyit kell fizetni okés, de akkor ne 120ezerből.....
Boccs....nem ide tartozó a téma, csak kicsit felhúzott a sok qurva fizetnivaló......még meg sem kaptam a fizumat, de már el van költve....
Egyáltalán nm gondolom úgy, h ez normális
És mit tudsz tenni ellene?
Ha ügyes vagy találsz magadnak egy jobban fizető munkahelyet.
Attól, h idegesíted ezen magad, nm lex másabb a helyzet...
ck ártasz a saját szervezetednek... és megéri?
Nm.
Túl kell élni!
Nem arra értettem, hogy nekem luxus az evés, hanem arra, hogy emellett a fizetések és fizetnivalók mellett, akár az evés is luxusnak számíthatna....
Vagy szerinted ez tök normális, hogy ilyen fizetnivalók mellett ilyen szarok a fizetések?
Nemrég olvastam, hogy pl. a mai bkv-s jegyárak mellett egy átlag fizunak 700-800ezer forintnak kellene lennie, ha összevetik egy anno régi statisztikával.....és ez szerintem nem csak a jegyekre igaz....
Ezeknek a mociknak nem szabadna luxusnak számítaniuk, főleg úgy, hogy mellette nem is tartok autót....
Ez MAGYARORSZÁG.....MUNKANÉLKÜLISÉG,PURUTTYA, SZAR FIZETÉSEK....így tehát maga az evés is LUXUSNAK számít.....
Persze tudom, hogy mindenki fizet és senkinek se könnyű...
Én pont most akartam "szlovákosítani" a motort, a további csekkek elkerülése végett... APEH előbb rájött a dologra - a külföldön bejegyzett, de saját tulajdonú jármű bevallásköteles, ergo itthon adózik továbbra is
Viszont neked aNiMaTiOn nem vágom a 25k-t, mert ugye neked is 600 és 92kw, viszont ez így K6-os évjárattal számolva is 27ezer valamennyire jön ki....
Na mindegy, ha ennyi, akkor ennyi.... Egyébként másnak is ennyi lett K7-es évjárattól...?