Hogyha bebandzsítok, és kettőt látok kicsit elcsúsztatva a smájliból, akkor pont az mutatja. Ha még jobban próbálom a látásomra erőltetni ezen extrém ingereket, akkor 2 fákkot is...
Ha csináltál akkor nem gáz.Én nem küzdenék vele az fix.Elég gáz meló .Ki kell szedni a szárakat szétszedni és rendesen kitisztítani addig felbakolni vagy felakasztani a gépet.Majd rendesen kimérni az olajat hogy mindkettőnél ugyanakkora legyen légrés mérni stb.
Régóta olvasgatom a fórumot, de még nem írtam. Viszont eljött az ideje mivel lenne egy kérdésem.
Télen került hozzám egy a ti gépeitekhez képest egy öregecske 600as SRAD.
Lenne egy technikai kérdésem: Az első telóbón le tudom-e engedni az olajat úgy, hogy a nem szedem szét atomjaira?
Le szeretném cserélni benne, de nincs kedvem ripityára szedni.
Szinte minden kötelező dolgot lecseréltem benne ez maradt utoljára.
Ha van valakinek tapasztalata benne légyszi informáljon.
Előre is köszönöm.
Üdv
nemkötekszek. persze hogy neked is a legjobbat akarom elmentem tegnap a szerelőhöz hgoy mikor vohetem áprilisba gumicserére. erre lebaszott hogy mért csak akkor viszem. modnom hát mert ki van vonva a forgalomból. erre hogy miért van kivonva olyan sokáig. mondom mert ugy sincs jogsim. erre hogy jah valami mindig hiányzik
önindító teker, meg kicsit köhög. leömlőket eltelíti keverékkel van mikor utólag egyet durran. Tápszivattyú jó tutira. Párszor beindul, ja és hibakódot se ír ki. Majd kilesznek mérve a jeladók stb aztán ha az se akkor viszont injektorok jönnek. De majd jövőhéten darabokra lesz szedve aztán akkor utána pikkpakk megint
No....azért ennyire mégsem kellene kibaszni vele...ő is megdolgozott ezért a gummékért...
Vajon az asszony tudja, hogy mire baszod el a kis feles lóvét.....?
Vagy már megbarátkozott a gondolattal, hogy
Első a motor....
sztem nézesd meg. van egy csávo itt pécsen, vett a fullgasba egy k6 ezret. hazahozta minden egyszer csak hopp nem ment. elvitte suzuki szervízbe, szétbontották az egész motort a picsába és kiderült hgoy csak az ülés alatt csuzsott szét valami kábel. sztem ezeket nézd meg alaposan
jövök kocsival és akkor nemgáz elhozni mindnekinek jut egy pár, + még marad kettő lefüstölni. meg ha már ottvagyunk az idomokat is leoperálom a szarjáról
Speed!
Derítsük ki, hogy hol van a bringa garázsa.....és megnézzük közelebbről......holnap este ráérsz.....
Azért nem semmi lesz a mocikon ennyi gummát elhozni.....de nekem most speciel egy is elég lenne....
Nagyon sokat segitettél. Köszike.:
Nem félek tőle, csináltam már bonyolultabb dolgot is, csak időt szerettem volna spórolni.
Amúgy semmi nem játék ami az úton közlekedik
Régóta olvasgatom a fórumot, de még nem írtam. Viszont eljött az ideje mivel lenne egy kérdésem.
Télen került hozzám egy a ti gépeitekhez képest egy öregecske 600as SRAD.
Lenne egy technikai kérdésem: Az első telóbón le tudom-e engedni az olajat úgy, hogy a nem szedem szét atomjaira?
Le szeretném cserélni benne, de nincs kedvem ripityára szedni.
Szinte minden kötelező dolgot lecseréltem benne ez maradt utoljára.
Ha van valakinek tapasztalata benne légyszi informáljon.
Előre is köszönöm.
Üdv
meg amúgy is nagyon tehetséges, zseniális műszaki ember
Vajon az asszony tudja, hogy mire baszod el a kis feles lóvét.....?
Vagy már megbarátkozott a gondolattal, hogy
Első a motor....
Derítsük ki, hogy hol van a bringa garázsa.....és megnézzük közelebbről......holnap este ráérsz.....
Azért nem semmi lesz a mocikon ennyi gummát elhozni.....de nekem most speciel egy is elég lenne....