Kulfoldi rendszam temahoz hozzaszolva, nekem egy eve van mar roman rendszamom, rokon neven. Nem is erdeklek senkit. Minvel a rendorallam a szlovak rendszamra ugrik. A gyorshajtas nem jon ki, mert nincsenek megegyezve, igaz nem feszegetem a hatarokat.
Az eves ado olyan 3000ft, kotelezo kb 20.000. Nem teljesitmenyre van, hanem kobcentire az ado. Hayabusara sem sokkal tobb 3500 na bumm.
Ha valakinek kell CR9EIX 2300-ert szoljon
Ennek az előzménye alapján légyszi fogalmazd már meg akkor ennek az értelmezését, neked olyan jó érzéked van az ilyesmihez.... És akkor ezt tudjuk mostmár használni a későbbiekben.....
Ez a bábu a középsőjét mutatja = .....................................
kár hogy itt a fórumon nincs ilyen atom befákkolós szmájli most teleraknék vele egy sort. nekem mértnem tudják 110 ről mondjuk 11 re? vagy 70 re elírni? képzeld hogy ez a bábu a középsőjét mutatja . amugy mákod van grat
Nem lenne bajom nekem ezekkel a fizetnivalókkal......csak ne mindig a legrosszabbkor jönnének....
Jelenleg az én fizumból élünk 3-an és így nem sok jut másra.....
Nekem a D209 RR-ben már 8000km lesz lassan és még 1-2mm a minta rajta középen.....
A 211GP ennyire kopik, mert akkor az nekem most nem jó befektetés lenne....
Az eves ado olyan 3000ft, kotelezo kb 20.000. Nem teljesitmenyre van, hanem kobcentire az ado. Hayabusara sem sokkal tobb 3500 na bumm.
Ha valakinek kell CR9EIX 2300-ert szoljon
Elég igazságtalan, el is neveztem szopató adó -nak röviden : szopadó!
De arra majd ott lesz a Dominotól nyert gumma....
2. nem is bízom a postában
3. csak
4. aki értejön, megkapja. Ha nem jön érte senki elhasználom én.
Ennek az előzménye alapján légyszi fogalmazd már meg akkor ennek az értelmezését, neked olyan jó érzéked van az ilyesmihez....
Ez a bábu a középsőjét mutatja
FUTÓPADRA A GÉPPEL! KÖVETELEM AZ ÚJRAMÉRÉST!
Még ez is K6, vagy K7 tök ugyanaz a két VAS....és van miatta 5000Ft különbség.....áh
Ha megvan a hátsógumi akkor megvenném!
K6, és a forgalmiban nekem csak 85kW van. (Nem tudom miért, de nem bánom...
Jelenleg az én fizumból élünk 3-an és így nem sok jut másra.....
A 211GP ennyire kopik, mert akkor az nekem most nem jó befektetés lenne....