Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2008 -as forgalombahelyezéssel 31750 vagy mennyi, de közel van a 32 -höz, tavaly 28500 körül volt, még nem értem miért lett több.
elhoztam a szervízből a gyertyákat, ez 12ezret ment, ha akarod beviszem neked a betétekkel együtt. egy darabig jó lenne szerintem.
jó semmi gond megértelek!
Kulfoldi rendszam temahoz hozzaszolva, nekem egy eve van mar roman rendszamom, rokon neven. Nem is erdeklek senkit. Minvel a rendorallam a szlovak rendszamra ugrik. A gyorshajtas nem jon ki, mert nincsenek megegyezve, igaz nem feszegetem a hatarokat.
Az eves ado olyan 3000ft, kotelezo kb 20.000. Nem teljesitmenyre van, hanem kobcentire az ado. Hayabusara sem sokkal tobb 3500 na bumm.
Ha valakinek kell CR9EIX 2300-ert szoljon
én is most irtam az előző gazdájának hgoy cserélték e benne 12 nél vcagy sporoltak. remélem igen
Jaja ez van.....és ezért nem kapsz semmit!
Elég igazságtalan, el is neveztem szopató adó -nak röviden : szopadó!
Az okés, de lesz valami gáz, ha én most 16ezernél járok és nem cseréltem 12-nél....
Én 12.000 -enként cserélem, gyárira!
Én pedig fasszául elfüstölném.....
De arra majd ott lesz a Dominotól nyert gumma....
1. nem mászkálok postára egy baszott nagy gumival
2. nem is bízom a postában
3. csak
4. aki értejön, megkapja. Ha nem jön érte senki elhasználom én.
ménem? haveromnak is mindig postán viszik a vágotslicket fsazán nézhet ki vele a postás amkor mászik fel a 3.ra
oks, de hogy kapod meg? mert postára tuti nem adom...
Biztos kitalál rá valami kis frappáns értelmezést......
Majd a pontozott vonal helyét tölti ki szobabringa, hogy akkor mit is jelentsen ez.
most mi ez a sok ................?
Szobabringa!

Ennek az előzménye alapján légyszi fogalmazd már meg akkor ennek az értelmezését, neked olyan jó érzéked van az ilyesmihez.... És akkor ezt tudjuk mostmár használni a későbbiekben.....

Ez a bábu a középsőjét mutatja = .....................................
kár hogy itt a fórumon nincs ilyen atom befákkolós szmájli most teleraknék vele egy sort. nekem mértnem tudják 110 ről mondjuk 11 re? vagy 70 re elírni? képzeld hogy ez a bábu a középsőjét mutatja . amugy mákod van grat
ÓÓÓÓÓÓÓ....hogy azt a mázlista fofádat......

FUTÓPADRA A GÉPPEL! KÖVETELEM AZ ÚJRAMÉRÉST!

Még ez is K6, vagy K7 tök ugyanaz a két VAS....és van miatta 5000Ft különbség.....áh
cső tutis!
Ha megvan a hátsógumi akkor megvenném!
Meg is van akkor, hogy miért más összeg lett nekem.
K6, és a forgalmiban nekem csak 85kW van. (Nem tudom miért, de nem bánom... )
Nem lenne bajom nekem ezekkel a fizetnivalókkal......csak ne mindig a legrosszabbkor jönnének....
Jelenleg az én fizumból élünk 3-an és így nem sok jut másra.....
nekem mákom van mert k6. de remélem a kivonatás miatt csak a felel lesz
áhh akkor nem viszem átt. ez túl nagy. californiai rendszám kéne rá
Nekem a D209 RR-ben már 8000km lesz lassan és még 1-2mm a minta rajta középen.....
A 211GP ennyire kopik, mert akkor az nekem most nem jó befektetés lenne....