nem lenne gyanús hogy kb akkora teljesítménye van mint egy babettának de majd most az eredetvizsgánál lehet megkenem a vizsgabácsit egy 10 essel hogy kerekijje le 80 ra
sajna sztornóznom kell
ma gsx-r nem indult át jött 2 szaki ismerős aztán jövőhéten megy hozzá javításra. Valami szenzor vagy valami egyéb ilyen kis szarság elment azt hittem felrobbanok az idegtől....
Én 12ezres szervíznél akartam kicseréltetni a gyertyákat de azt mondták, h nyugodtan hagyhatom őket csak pénzkidobás hülye leszek ha kicseréltetem őket, vittem ősszel a gépet 18-as szervízre mondtam nekik, h most már tényleg legyen kicserélve nagy duzzogva kicserélték őket, de mnosták, h még bírták volna bőven a gyári gyertyák! szóval nem probléma, h még nincsenek kicserélve nyugodtan használhatod a géped ettől nem kell aggodnod!
Állítólag 15%-os emelésről hadováltak itt... Bár ahogy a mobilon számolom, 11.4 százalékra jön ki. Hiába no, kell a pénz a kutyáknak, mielőtt átveszik a hatalmat
Forgalmiban tegyél a 92 kW nál a 9 -es és a 2 -es közé egy pici pontot (9.2 kW ) Majd futtasd át az önkormányzat rendszerén a Mariskanéninél mégegyszer, így jövőre már jobb lesz neked mindannyiunknál! ,
Hogy miért árulok el mindíg ilyen fontos titkokat? , ,
sztem szopjanak le. az egész egy tetves lehúzás mert máshonnan nemlehet pénzt szedni. luxus? van akinek a motoron kivül nincs semmi járműve. ez a luxus? tetves 1 millás gixerre fizetünk 30 ezret de az akinek 7 millás harley-ja van az is csak 20 at fizet mert az a fostalicska csak 80 lóerő. na ebbe hol az igazság?
Egészen Triumph-os élmény lesz
hát ez az !
Legyen elég annyi, hogy nem Dabason van!
Szar ügy....
Ja csak nem tudtam elmagyarázni, hogy az trágyalé, nem más! ,
ma gsx-r nem indult át jött 2 szaki ismerős aztán jövőhéten megy hozzá javításra. Valami szenzor vagy valami egyéb ilyen kis szarság elment azt hittem felrobbanok az idegtől....
Ezek a bábuk a középső ujjukat mutatják ......hol ééééé van ez a garage? KELL EGY GUMMA!
Ha beszarik, na azután lesz baj!
Lassan azért cseréld!
Nekem is kb a fele lesz
Házszámot légyszi!
Állítólag 15%-os emelésről hadováltak itt... Bár ahogy a mobilon számolom, 11.4 százalékra jön ki. Hiába no, kell a pénz a kutyáknak, mielőtt átveszik a hatalmat
Hogy miért árulok el mindíg ilyen fontos titkokat? , ,