Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Suzuki Daytona 450? Marad a jól bevált régi...
őőő 17 jobblenne nekem. és akkor a jogsim miatt se baszogatnának hogy csak a1 re van
Max szar lesz 3 hengerrel járni
Egészen Triumph-os élmény lesz
Faszán leszűkítetted a kört mesterem...
25 kW ban kiegyeznék......papíron.....
szevasz szobaradiátor

hát ez az !
Okés...18-nál csere lesz...Kössz...
Szia!
Legyen elég annyi, hogy nem Dabason van!
Szia Puding!
Szar ügy....
Szia Zoolee32!
Ja csak nem tudtam elmagyarázni, hogy az trágyalé, nem más! ,
nem lenne gyanús hogy kb akkora teljesítménye van mint egy babettának de majd most az eredetvizsgánál lehet megkenem a vizsgabácsit egy 10 essel hogy kerekijje le 80 ra
sajna sztornóznom kell
ma gsx-r nem indult át jött 2 szaki ismerős aztán jövőhéten megy hozzá javításra. Valami szenzor vagy valami egyéb ilyen kis szarság elment azt hittem felrobbanok az idegtől....
Úgy gondolom, hogy akkor ez most jár neked.....

Ezek a bábuk a középső ujjukat mutatják ......hol ééééé van ez a garage? KELL EGY GUMMA!
Szerintem nem, ha eddig működött!
Ha beszarik, na azután lesz baj!
Lassan azért cseréld!
fúúú de gusztustalan ez a pröcske szöveg.... nem tudnám elviselni ilyen rendszámmal a motort
Én 12ezres szervíznél akartam kicseréltetni a gyertyákat de azt mondták, h nyugodtan hagyhatom őket csak pénzkidobás hülye leszek ha kicseréltetem őket, vittem ősszel a gépet 18-as szervízre mondtam nekik, h most már tényleg legyen kicserélve nagy duzzogva kicserélték őket, de mnosták, h még bírták volna bőven a gyári gyertyák! szóval nem probléma, h még nincsenek kicserélve nyugodtan használhatod a géped ettől nem kell aggodnod!
Miért nem vonattad ki a forgalomból ideiglenesen?
Nekem is kb a fele lesz
Köszönöm Kolléga... Bent vagyok, jöhetsz bármikor....
Szia!
Házszámot légyszi!

Állítólag 15%-os emelésről hadováltak itt... Bár ahogy a mobilon számolom, 11.4 százalékra jön ki. Hiába no, kell a pénz a kutyáknak, mielőtt átveszik a hatalmat
Forgalmiban tegyél a 92 kW nál a 9 -es és a 2 -es közé egy pici pontot (9.2 kW ) Majd futtasd át az önkormányzat rendszerén a Mariskanéninél mégegyszer, így jövőre már jobb lesz neked mindannyiunknál! ,
Hogy miért árulok el mindíg ilyen fontos titkokat? , ,
Ja meg sima cr9e is jon valamikor 1400/db aron
Nono.Én örülök ilyenkor hogy csak 72 paci.
sztem szopjanak le. az egész egy tetves lehúzás mert máshonnan nemlehet pénzt szedni. luxus? van akinek a motoron kivül nincs semmi járműve. ez a luxus? tetves 1 millás gixerre fizetünk 30 ezret de az akinek 7 millás harley-ja van az is csak 20 at fizet mert az a fostalicska csak 80 lóerő. na ebbe hol az igazság?
Mert rájöttek hogy felvet a lé.
Ezért kell belőle több! ,