Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekm a rizla volt a bejovos az nagyon kemeny szerintem
van minden mi szem szajnak ingere csak love legyen ra,gondolom ciip vot
Yosi gyárt gumit is.Bár hogy triovál azon hogy lehet kanyarodni azt passz.

(bocsibocsi)
báááázki ma ovltam ugye suzuki szervizbe.. oylan k8 1000 et láttam matt fekete pályaidom, full karbon yoshimura trioval slick aaaaaaaaaaaaaaaaa
bocsi elirtam vett maganak ezrest
szlovakokkal mentem tavaly sokat de lett a szomszed ir sracnak is gsxr 1000-se majd megyek veluk is iden
Sokan motoroztok (főként gyorsaságival) arrafeléd?
neha igen de ez van
No hát én sem idénre terveztem a szomszédba átugrást

Nincs honvágyad?
nem lenne rossz,de komolyan nagyon messze van en terveztem skociaba menni majd meglatom mi lesz belole,iden TT north west egy ket helyi verseny aztan majd lesz vhogy
Isten bizony, eccé kimotorozok Viszek magammal Béres Alexandra kazit, hogy a végtagjaim, s gerincem átmozgassam
ott kinn nálatok lehet venni iPhonet előfizetés nélkül?
talan 1 guma a nyakadba azt gyii kut van mindenhol ha kifogy tolod ja es eu csomagot nefelejsd
jáh.. lehet felkéne pakolnom pár garnitura gummát, meg egy tankerhajót
motorral mesze van
repulo
kinek a pap, kinek a papné egyszer majd kimegyünk hozzád valahogy
nem rossz az se ,pirelli nekem jobban bejon itteni viszonylatban idojaras ,homerseklet ,ut
nem hallottam/olvastam még róla. de nemtom. a mintája nekem nemtetszik nekem kinézetre a pilot power a nyerő
Köszi!
en az uj pirellit varom kivancsi vagyok milyen lesz meg persze mennyi?(pirelli diablo rosso corsa),az nem rossz ar
hát ha nekem ez a bt 003 amit most felteszek elkopik akkor utánna csak vágottslicket teszek. 18 rugó párba az meg nem oylan vészes
sztem itt az "apró" fülecskébe, van oylan hogy felni. ott nézd meg mennyiért mennek és akkor arányosan
ha sokszor kell cserelni akkor az is sok nekem is cserelnem kell most ,mert ami fent van CORSA 3 elfaradt viszont kibirt majd 9ezret es volt benne sok ket szemely is
Sziasztok!
Ha tudtok adjatok tippet hogy hol, és mennyiér hirdessem a Suzuki gsx-r 1100 -re való gyári felniket, gumival (slik) kromoztatva .
Nem nagyon tudom mennyit ér!
Elöre is köszönöm!