Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja! Könnyebb is nekik...lecsapják szivarvágóval a garbót...majd megy fejpántnak homlokra!
Na igen. Érdekes lenne ha elsőre minden rendben lenne. Mondtam én hogy hangvillát vagy nagygixxert kell venni.
pont azért mondom, mert nm...mivel körül vannak metélve...
Már majdnem....de a tiédre biztosan! ,
Önbizalomban nm szenvedek hiányt ...szép -okos- intelligens nő vagyok...remek adottságokkal megáldva Van aki tudja értékelni, van aki nm...
Aham meg a sok elektronika....elnyomkodsz valamit, azt szétszalad a ménes....
Most azt se mondd, h nm szép ez a piros készlet és puha...hasznos dolog
egy kérdés k4-k5 ről a matricát le lehet húzni vagy a lakk alatt van ?
Nem tudok róla. A zsidók meg tudják csinálni?
Kicsit több önbizalom kellene....a témát én hoztam fel, de a zacskót te hoztad (na jó én is hoztam a sajátom.... )
zsidó vagy?
Ha komoly választ akarsz, akkor teljesen rendben vagy...szép is vagy soványabb típusok közé tartozol.....fiatal is vagy (még)......biztos jól jár veled valami kan.
A mégkomolyabban kérdezed, akkor csak azért nem a felmosóvödröt nevelték fel a szüleid, mert te többször sírtál fel, mint az, és jobb a nyugalom alapon veled foglalkoztak többet!
Igy rendben van?
Jó téma. Te tényleg a fejedre tudod húzni? Én eddig csak a fitymával próbálkoztam, de nem sikerült.
Egyenlőre csak annyit tudok hogy nagyon csalódott, mondott egy csomó furcsaságot mint pl. futómű, nyomaték össze-vissza meg hasonlókat, de majd a hétvégén kifaggatom bővebben.
A zacskóval a fejeden-ből indult el ez az egész...te hoztad fel a témát... Magamtól eszembe sem jutott volna más
Ahogy jól esik...ne fogd magad vissza
Jaja...ezerrel de nem én dobtam be a témát, hanem a képeshölgy....aki ráadásul bevallotta (persze az én erős sugallatomra ),hogy minden gondolata a zacsi, és alkatrészei körül forog.. és már ráférne egy terápia...ezt nem értettem, de sztem csak a gondolatainak a tisztítására gondolta.
Most komolyan, vagy szokás szerint válaszoljak....
Szia dominó123!
Na mesélj mi van a bajor talicskával?
Zacsi téma van?
Erről a fizetetlen bmw ( S 1000 RR ) kritikák jutnak eszembe. Rokonycsákó beruházott, most meg tépi a haját.
Ha már itt tartunk, akkor kíváncsi vagyok, h szted, miért kellene?
Ez így van...szerinted....
Fritz und Japo
Irigykedsz mi?