Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hagyományost is cserélni kell max 2 évenként
azt kend a ha.... .
az van ....
bizti a hagyományos van igaz de eddig jo volt
Viszont a fékolajam jó lenne neked is
csoki. megnézem majd hogy áll az enyém és akkor meglátom mi a helyzet.
csuma mindenkinek. március van hurrá. pécsen reggel esett, most elég kellemes. és száradik
mázlista baján 8 fok és esö :(
:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
((((((((((((((((((((
Szevasztok Gixeresek Dabason jelenleg 15.6 C van és süt a nap
szerintem nem, úgy tudom 2006-tól jó a 600/750/1000-esekhez.
nekem van uj gumám bibi :P:)
csáo
nekem jo lehet az ?
Nekem is van egy komplett TOKICO fékbetétem előre, tehát 2X2 betét....mindegyiken jó 3mm-es husi, még a barázdák is szépen látszódnak....
Ha valakit esetleg ez is érdekel a Tutisé után, akkor szóljon.
Nem akartam eladni, mert még visszaraktam volna elhasználni, ha a Brembo elfogy, de most sajna kell egy gummára a píííz, mert most meg vagyok szorulva cseppet....
Szevasztok!
Tegnap voltunk a csapattal Darts-versenyen és odafelé az M5-ösön sorban pirítottak el mellettünk a gyönnnyörű VAS-ak....én meg szétkapartam a haver suzijának a tetőkárpitját kínomban....
A versenyen 3 csapatból 2-őt szépen megvertünk, viszont az utsónál elfogyott a szufla belőlünk és csúnyán kikaptunk 9-2-re, de azért itt már országos bajnokok is voltak, úgyhogy nem annyira gáz így, bár azért szoros volt minden meccs.
Én 14 meccset játszottam és csak 2-szer kaptam ki.....abból az egyik egy csaj volt....és simma 2-0-ra vert, mindkétszer 7-körössel.... tudott a jány....
De még így is szívták a vérem érte egész nap.....égett is a pofám...

Tutis: szerdán dolgozom a plázában....
Ki akart első fékbetétet olcsón? Van egy használt gyári tokico első szettem, szerintem olyan 6ezer km még simán kihúzható belőle, 3000 Ft-ért adom a komplett első szettet (2x2 betét). Akinek kell szóljon.

Doki, héten hogy van bent?
300 fok feletti forráspont, versenyfékolaj, bontatlan.
bolti ára:5000
4000 Ft-ért adom.
Jóreggelt Március! +5°C, és szaggatottan felhős ég
Érdekel hát! Lehet BW's-be veszek egyet tőled
Nekem van 2 blokkom is.Mindkettonek nagy fekete biciklipedaljai vannak.holnap dobok kepet rola ha erdekel.
A tank meg a nyereg stimmel, de akkor ebben lehet már valami fiatalabb Simson blokk volt...
A suhl nem berugokaros hanem pedalos inditos mint a babetta csak valtos.Tekerni kell a kormanyon a kart meg behuzni a kuplungot es valt.de nagyon csini motor buborek tankja van meg rendes 1 szemelyes nyerge.
Akkor én nem olyanon tanultam. Ennek olyan, őőő Pannóniás kinézete volt. 3 sebességes.
Mind a 1,5 pacijával.A kormányváltó érdekes lesz.
Gyaaaajj, én Suhlon tanultam anno váltani! Soha nem feledem el azt a gépet, az tényleg motor volt
Van az asztal alatt egy suhl.Az jobb.Ha lesz időm összedobom és bepöfögök vele a gixxertalira.
ezt nézd meg verseny gép