Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem azé vigyort csal a pofázmányomra.Az elég.
azé asse képes mindenre
Majd a nyomaték megoldja.
para lenne motorral vontatni.. utánna már berakhatod a gumibotot is mert a rendőr bácsi bittos neked aggya ajcsiba
Még gondolkoztam a vontatókötélen de soknak tartottam picit.
az kemény tudsz élni faszi. de ha helyre nem is rakod, és törik egy gixer a komplett idomszett befér a motorodba és nem kell autómentőt hivni
Csak felkészülök hátha valami kollégának kell segítség.Evvel komplett idomgarnitúrát helyrerakok.
ez most az uj suzuki bevásárló motor, és tréler? ennyi sztem még a gixer tankjába se férne bele
Oda a legfontosabbak mennek nálam.Defektspray,EÜ csomi,Univ.kombifogókészlet,fékkar,kuplungkar,váltó
kar,elemlámpa,izzókészlet,zéger fogó,darab drót,huzalkötegelő,szigszalag.
ülés alá papikám. pont befér az elsősegély csomag meg az ülés alá bezzeg nekem a kis mitom-ba. elsősegély csomag, égő, és még befért egy rendes nagy strandtörcsi meg a fürdőgatya és mentüünk pancoslni
És a váltás alsógatyát sem tom melyik zsebébe gyömöszöli a bűrgúnyában.
Nameg elég nyomorultul fog kinézni a gixxeres ha egyhuzamban kell kuporognia a horvát tengerpartig.
akkora tempónál már ugyse látod a táblát
130 a sebességhatár kéremszépen.
Én vigyázok rád, nem állatkodok és nem megyek gyorsan Jani is megmondja úgy otthagytak Kakucs felé mint a .....
mondjuk egy gixeres aki 280 hasít el meletted
Annyira azért nem.Iény hogy kedvelem a technikás egyeneseket.De 150-200 Km után bealszom ha nincs valami érdekes dolog.
Igaz bizony:D az 5-ös nagyon fain
Huhh az annya ez tényleg csunya dolog volt.
Hát ajánlom is, hogy ne hagyj itthon csúnya dolog, hogy itt nekem is mehetnékem van és mégis itthon csücsülök... szülőket meg majd meggyőzöd h vigyázol rám
Akkor a kékek voltak kényelmesek.
Áááá nem, ment szépen előttünk 110 120-al mi meg követtük de hazafelé szerintem meg volt ott a 130 is mert nagyon kellett utánuk mennem Jó moci azis
Ja ja ma egy nagyot motoroztunk ahhoz képes hogy csak egy körre akartam kimenni énis kb 80-90 km mentem Táv:Dabas,Hartyán,Kakucs,Örkény,Hernád kb ennyi na meg az az egyenes 5-s út Ugye Jani? Dóri következő túrára teis jössz nem hagylak otthon
Nem volt sok a 125-ösnek?
Háth kakucsringre néztünk ki de csak gokartosok voltak meg az 5-ösön lőttük neki mint a mérgezett egerek