Szia PúZol-i32!
Jaja volt előzmény, de kinél nem?
De az a motor csak dísznek volt, hogy elmondhassam nekem olyanom is van, néha rárecsiztem, políroztam, lemostam, tologattam a WC -ben,de semmi több....
Amúgy jól vagy? Bár nem mintha érdekelne, csak a jóneveltség miatt kérdezem....Dobozosvándorgiliszám....
Mivel nem álltam ott a gumis mellett, ezért nem láttam mi történt..... nincs bizonyítékom,hogy ők voltak igazából eléggé szar volt így is a sztori nem volt kedvem kikurni a balhét engem annyira meglepett a dolog...
Azt mondta a haverom , hogy annyi elég ha oldalról kicsit belerúgsz elgörbül mert szar az anyag.
Nem kell extrém görbítésre gondolni, viszont van benne egy ponton...
Szia!
Karbantartásról itt le van írva sokminden, bogarássz vissza 20.000 - 22.000 hozzászólást csak megtalálod.
Ha nem akarod használni sokat, akkor mindenképp érdemes megvenni kezdőmotornak!
Nekem volt 250 -em (bandita), 25-75.000 Ft között költöttem rá amikor kellett, de nagyon nem volt baja! Ebben volt karburátorszinkrontól láncszettcseréig, vizsgáztatástól - apámfüléig minden!
21 éves motorban, ha jó is, már gyárilag öreg minden! Időzített bomba.....anyagilag mindenképp! ,
Nem az a lényeg, hogy meg tudják-e csináltatni, hanem az, hogy elbaszták.....
Én tutti, hogy vetetnék velük egy újat, és azt mondanám, hogy boccs, de nekem egy javított szar nem kell.....
és nemfélsz hogy egy nagy melegedésnél berepedezik? nekem anno ezt mondták, mert haverom nem rakott vissza a féknyeregbe egy csavartz, behuzta a küllő és elgörbül t a tárcsa. és hgoy nem lehet megcisnálni mert elreped. amugy spanodnak a k6 bol nicns semmi utcai alkatrésze? mert mondtad hogy pályagép lett
2 helyen is csinálnak ilyet nem tudom mi a módszer de visszaegyengetik.... Holnap viszi egy barátom aki megvette tőlem a piros K6-t annak is megtudták csinálni a tárcsát meg a futóművet pedig az egy Swiftel találkozott
Hát igen, sajnos nekem is ez volt a sanda gyanúm... Olcsó húsnak híg a leve. Gondoltam SR mellé beújítom, annyit még tudnék most rá szánni. De a maratoni szervízekhez tényleg szűk a brifkó. Köszi Zoli!
Sziasztok!
A kistesót nem találtam ezért itt érdeklődöm, hogy szerintetek érdemes-e venni kezdőmotornak egy '89 végi 250es gixxert? Suzuki GSX-R 250 R
Nemsokára meglesz az A korl. jogsim.
Másik, hogy kb. mennyit kellene még ráköltenem, mennyibe kerül egy szelephézagolás és karbi tisztítás?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Sztem kevés! De látni kellene a motort valaki hozzáértőnek, megmozgatni, megrángatni stb...stb...