Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zsilett. merre voltatok?
Szal az ott R125 akart lenni :D
Csáó srácok ma belevertünk 120km-t a Gixxer be most volt szerencsém először kipróbálni úgy rendesen a gépet háth meg vagyok vele elégedve... Gyulával meg R15-el egész tartalmas délutánt könyvelhetünk el
jóreggelt srákok van valaki?
helló srácok!
írta egy srác a videómhoz hogy érdeklik a SRAD-ok:
nekem csak fél évig volt meg a gép, de nagyon szerettem... semmi probléma nem volt vele.. szerintem közutakra bőven elég az ereje. kb 6literes fogyasztással jártam (vagyis nem kb, hanem mindig annyi volt) majdnem mindig két személlyel mentem (bnőm+én ) kényelemről: 100-150km-t ki lehet bírni, de utána érdemes pihenni (ja és én majdnem 2méteres vagyok) utána is érdemes minél sűrűbben pihenőket tartani, és szerintem sok pihenővel elég sokat le lehet motorozni egy nap. nekünk olyan 400km volt a csúcs
de azt ilyen egy délután alatt... hú mit mondjak még szóval jó gép.. a fönntartását drágállottam, még így is hogy nem ment tönkre rajta semmi, csak olajat meg gumikat cseréltem. de ősszel eladtam,mert kellett a pénz... barátnőm úgy szerette hogy pl most a videó láttán is sírt
na ha van valami konkrét kérdésed, akkor tedd föl... itt segítőkész emberek várják hogy bombázd őket
mért nincs rajta rendszám?
Doki, itt vannak az ígért képek. Fékbetétet is kicseréltem, szóval valamikor beviszem neked.
Mindet utálom.
Örök hála.
Tudna nekem valaki küldeni WSBK-Bajnokság, ill. BSB-bajnokság évi naptárat, amin rajta vannak a versenyek mikor hol lesznek...?
Az igaz hogy a hólapátolás nem egyszerű de megoldhat a kerti munkát meg én csinálom fűnyírás locsolás stb.
De eltilthatnak a jogsi megszerzésétől is. És/vagy elveszik a jelenlegit is.
jogsi sincs nincs mit elvenni... de csak visszatesszi.
Visszarakom majd, hogyha kész lesz a tartója
Már sokan mondtuk neki hogy rakja vissza a rendszámot de nem hallgat senkire /Nem akarom hogy arra kerüljön a sor hogy azt keljen majd mondanunk hogy mi megmondtuk..../
felelősséget vállalni kell ha vagánykodsz....
jó móka a rendszám nélkül járás addig míg 1x bele nem szaladsz egy jóérzésű motorosrendőrbe.. Akkor aztán menekülhetsz...Jogsid ugrik, menekülés esetén motor lefoglal, stb.. Szóval ha rám hallgatsz visszapattintod a rendszámot, mivel túl nagy ára van az esetleges malőrnek. Aztán vegyük azt ha pl Te teljesen vétlenül szenvedsz balesetet. Ilyen nehéz kivédeni, mivel sose tudod mit reagál a másik közlekedő. Szóval tegyük fel szépen elütnek. Namármost ha nincs rendszám, máris Te vagy a vétkes, betétlapra ne is számíts, Büntetésre annál inkább. Főleg ha még meg is sérülsz és mondjuk mentőt vagy rendőrt kell hívni. Annál nagyobb a cumi.. Szóval ha rám hallgaszt akkor visszateszed a rendszámot
Jóétvágyat mindenkinek a vasárnapi ebédhez! Én már tiplizek is enni...
Annak se... Inkább elmenekülök rendszám nélkül az összes ilyen sötét hajlamú emberkétől...
csak szobacicának, mi ? te kis hamis
Nem engedem!
REggelt

spidiJózsi egyszer seggbe basznak a rendszám miatt
Idei első menés
Szép jó reggelt / napot mindenkinek!
Üdv a népnek lesz ma ebből motoros idő?