Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Zoli!
Nem is vagy turahernyó, vagy csak eltunyultál.!
110 -nél könnyfagyás!?....hehehe! volt rajtad bukó? Nekem ma 230 -körül csak a menetszéllel gyült meg a bajom....
Nem való neked motor, csak valami kerekessparhelt...
Feküdj be a szopóborzod mellé a terráriumba az infralámpa alá, hogy átmelegedj! ,
amúgy meg ajkán különb motorosbolt van mint itt pécsen. az az uj blackdevil vagy miatököm baromi jó bolt
isten. horizont a gang hely amugy most nyáron láttam egy két eléggé jó csajt. ugyhoyg majd kiülünk egy üccsire
19 vagyok 14éves korom óta melózok nyaranta meg suli mellett hétvégente tavaly nyáron tudtam venni egy suzukit. Igaz még 100ropival tartozom anyáméknak a kölcsönből de szépen törlesztem én is a hobbimnak élek és a csajomnak
jah oké. aszittem valahonnan pult alól van. mert nekem picit levan nyúzva a jobb fele. ugyhogy akarok egy másik idomot rá, csak nemtudom hogy aki gyártja a pályaidomot az gyárt e ilyet mint az eredeti. meg másik szín kéne
miattam helyileg a városközpontba majdnem
Nem, csak a hobbimnak élek!
34 éves vagyok, régóta dolgozom, szerintem semmi extra nincs benne...
De nem eladó !
Csak mondtam.......tartalék.....ha mégegyszer lezúznám a bal oldalát!
na fazsa. nyáron motorozunk eggyet? amugy helyileg kb merre lax?
én nem itt nőttem fel de itt lakom
öregapám ajkai. ott nőttem fel kb teis onnan származó?
Szia!
Én speciel disznópörzsölővel nagylángon melegítem, félragacsosra....eddig nem volt bajom vele...
mit akarsz te ajkán ? amugy vannak jo csajok
burzsuj vagy szobacica
Most pedig egy fanszőrcsomóhoz?
Aki motorválasztásban kemény, az a kasszánál is legyen kemény!
Szívesen máskor is bármiben, szinte azonnal...... ,
na nemválaszolsz hgoy milyen tejfölösdobozod van még otthon?
Helló!
Mindíg megbeszélem vele, többnyire előtte! , ,
milyen? mennyié?
Csá saláta!
Van idomom plusszban!
jóvan na.. tévedni emberi dolog. mondta a süni és lemászott a drótkeféről
ááááááááááááá faszi bocsi kicsit szét vok csuszva és összekevertelek egy spannal akinek ugyan ugy sárga gixere van, és nem figyeltem. sorry