Hát én csak röhögök még mindig, de egyfolytába... Tegnap kint voltunk a strandnál, felmásztunk egy bitang nagy fára négyen, aztán az egyik gyerek elkezdett engem püfölni egy gallyal. Nem éreztem meg az ütéseket, mert két nadrág volt rajtam Aztána végén annyira erőlködött a gyerek, hogy egy jobban sikerült kézhátralendítés után belepottyant a halastóba...
Szerintetek melyik motoremelő a praktikusabb? Az emelőszemes (villás vagy milyen), vagy a gumis adapteres? K1-em van és tervezem, 1 beszerzését, csak azon filózok, melyik az értelmesebb...Elég hülye kérdés, de ha valakinek van tapasztalata megoszthatja
Igen....igen....jó is ha van egy kis szerelőműhelye az embernek, ahová bármikor el lehet vonulni a kedvencünket csinosítgatni...
Egyébként nincs bajom a nagyvárossal, kivéve azt, hogy kurva veszélyes....egyébként meg szeretem benne, hogy ha bármi kell, akkor az itt 1órán belül akár megvan és van mindig élet is.
Én is szeretek otthon lenni vidéken, amikor hazamegyek, de már nem bírnék visszaszokni.... ....hozzászoktam a városi élethez.....
Ezért jó volna itt egy kertes, garázsos kéró, de az 30-50 milla, alsó hangon...
Énis szeretem nagyon jó, kertel meg 3 garázzsal ami 1-ik a műhely minden szerszámmal valami van tudok szerelgetni nemis tudom mi lenne velem Pesten panelba 1 hét és meghülyülnék...
De szerencsére nem pesti vagyok és nemis szeretnék az lenni
Vazzzzeeeg.....hogy irígylem ezt a qurva nagy udvarotokat.....milyen jó lenne nekem is ha ilyenem lenne pesten....
Tök jó, amikor hazamegyek Faterhoz a kis közös műhelyünkbe és udvarunkra......
Okés!
De hétfőn és kedden szabad vagyok, úgyhogy csak szerdán vagyok plázában.....
Holnap meg darts versenyre megyünk a csapattal......elkezdődött a szezon.....
vazze jókor szólsz, elpakoltam a vasat
De holnap lefényképezem mert ha szerzek gumicsövet, akkor megcsinálom a fékolajcserét meg kiszedem a fékbetéteket is. Ha így lesz akkor hétfőn vagy kedden beviszem a betétet Neked a plázába..
az nájsz. én ma raktam vissza a gyárit nekem jobban bejön mint a pupos, és én kicsi is vagyok szal nem kell a pupiii. de ha nem lesz jó visszapattintom. amugy az iridiumos az jófless
ma tettem fel, és nem lesz vele gáz. Semmilyen fénytörés nem megy át rajta, félig irridiumos, szóval nem ereszti át a napfényt de átlátni rajta, kurvajó
Itt most 100 ágra süt a nap és a felhők is elmentek az út is felszárad/t már estig sütni is fog szóval holnapra király lesz az út is a szél is eláll aztán Gooo 1 pár kört
Hát én csak röhögök még mindig, de egyfolytába...