Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és éppen művészi hajlamait élte ki. Pingálom ki a fehér alkoholos tollal a gumi nevét (optik tuning) kijön kiveszi a kezemből a filcet és ilyet szól, mennyi innen, én is had....mondom jó, de el ne baszd és bementem a fényképezőért és inkább fényképeztem előröl hátulról szal mindenhonnan
hallhatnánk egy nevet? sportmotor felrajzana iwiwre... amugy gondolom utánna jól állt egykerékre a motor
Ezt akartam is írni hogy biztos nem csak az első gummádat kényeztette
Szo-szo! De tud valamit, a kényeztetés nem csak a motornál tudja
meg kár hogy ilyen jóra siekrült az a csaj. igy nagyon sajnálod mi?
Xd kényezteti az első gumid ilyet írni Szval ki kényezteti az első Gumid?
legalább én lennék a gizda
Ő pedig csak a volt csajom...kár hogy ilyen kurva jóra sikerült az a kép
hajrá. nemtom ki van kinn a képeid között. aki épp kényezteti az első gumid. ha ő a csajod akkor ő biztos szeretne érte amikor ilyennel mész elé a sulihoz
Az a bringa nem is olyan rossz, mindig akartam én is csinálni egy ilyent,de még nem késő
köszönjük Gyula erre magunktól is rájöttünk
Ezt a bringát már láttam Dabason Xd ez egy hülye gyerek
itt lenne ROOMBIKER barátunk nem unatkoznánk
na mipöcsvan srákok? valaki dobjon fel egy témát..
Azé a dragbike befigyel!
Hátt megúszta az a lényeg mind a motor mind a motoros
csak hogy legyen egy kis sikerélményem legyen 5 rugó , és Pesten mondj egy helyet illetve egy időt és odamegyek érte
Valamikor egy NRG lehetett az első a többi meg a fene tuggya Mint vagy valami ilyesmi.
Elég agyament a srác.
kérdezd már meg hogy nem e adja el a csopper bicigliét :D bár annak már eszmei értéke van
Hát elnézett egy negyvenfokos kanyart, be az árokba Kitört belőlem a röhögés, amikor megláttam!
Idom semmi a motoron, tehát sérülése a motornak nem volt... Tisztára szakadt egy gép. A srácon nem volt sisak, de megúszta, mert leugrott, és beletolatott a hóba. Seggreült Két hónapja vezet...
A motorja mellett még mutatom képen a másik hobbiját. Ja, a motorja fullszéria!
ezt nézzétek. beszartok a szövegen. én elsírtam magam.

http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/land_cruiser/
toyota_land_cruiser-3597637
azazazazazaz biztos
igazi biker vagy. ott az asszony szét tett lábakkal te meg egykerékre élvezel.. mondhatom szép
Kitűnsz legalább
Nem ismerem de kíváncsi vok mit számolt el:D