na srácok. egy kiló rántotthusi után megosztom veletek (ha már átmentünk sportköpönyeg.hu ba) hogy itt eddgi sütött és ahova odasütött ott megszünt a hóóó hallottam már hogy haver megy el a k8 egressel.. fáj is a szivem
Szép napot mindenkinek 6 fok körül alakulnak Celsiusék ég tiszta de még az utak vizesek na meg még nem motorozható az út
Bazzz leamortizálták azt az EVO-T Jó hír eladják azt nem kell vagyonadót fizetni
Ez az időjárás szopat rendesen, bár most szép napos de 3 fok van....
Tegnapi havazás, esőzés nem jött túl jól, egy barátomék baleseteztek pont előttünk amikor mentünk éjjel Bp-re felúszott az EVO egy nagy vízátfolyáson átdobta őket a szembébe és letaroltak 2 autót is
Az egyikben ülő nőt elvitte a mentő a barátaim megúszták minimális ütésekkel. Szar este volt 3 órát álltunk a szabadban, tiszta beteg lettem.
Az autó T.K. az eleje is elment csak ott sötét volt nem tudtam fotozni...
Sopronban 5 fok és süt a nap, igaz van néhány barifelhő!
Egy kis érdekesség, ha firefoxot használtok akkor kis időjárás kiegészítő!
https://addons.mozilla.org/en-...
Én ezt használom, elég pontos!
Bazzz leamortizálták azt az EVO-T Jó hír eladják azt nem kell vagyonadót fizetni
Ez az időjárás szopat rendesen, bár most szép napos de 3 fok van....
Tegnapi havazás, esőzés nem jött túl jól, egy barátomék baleseteztek pont előttünk amikor mentünk éjjel Bp-re felúszott az EVO egy nagy vízátfolyáson átdobta őket a szembébe és letaroltak 2 autót is
Az egyikben ülő nőt elvitte a mentő a barátaim megúszták minimális ütésekkel. Szar este volt 3 órát álltunk a szabadban, tiszta beteg lettem.
Az autó T.K. az eleje is elment csak ott sötét volt nem tudtam fotozni...
Jóreggelt/napot/estét mindenkinek, attól függ, hogy ki mikor olvassa