Szia NinJoe!
Polírozni tudsz-é?
Ezt most meglepő módon komolyan kérdezem... !
Csak mielőtt a védőfóliát feltenné az ember, aminek az árára lennék kíváncsi.... tankra kellene tankpad helyett kb. az itt korábban képben feltett karbonos okosság méretében, valamint az üléspúpot kellene leborítani, mert a hátitáskám már kikezdte a fényezést......
Ez a védőfólia benzinálló?
Szia!
Szerezz egy ugyanolyan motorháztetőt, és cserélgesd ha már sok rajta a kavicsfelverődés, a másik addig a fényezőnél készenlétben.....
Így mindíg pöpec mháztetőd lesz!
a tank oldalán nekem is van a páklyaidomszettem tankján , nekem az nem sokba került , mert bementem egy plakátanyagok árusításával foglalkozó üzletbe és vettem egy erős átlátszó fóliadarabot (kb. 300ft ) méretre kivágtam, és szappanos vízzel a helyére aplikáltam...
Amúgy tényleg nem látszik az a fehér folt ott benne azért van mert polírpaszta megmarat ott és még nem takarítottam le vizes ronggyal de amúgy tényleg fasza csak ajánlani tudom
Polírozni tudsz-é?
Ezt most meglepő módon komolyan kérdezem...
Csak mielőtt a védőfóliát feltenné az ember, aminek az árára lennék kíváncsi.... tankra kellene tankpad helyett kb. az itt korábban képben feltett karbonos okosság méretében, valamint az üléspúpot kellene leborítani, mert a hátitáskám már kikezdte a fényezést......
Ez a védőfólia benzinálló?
erre már gondoltam én is, de sehol nem találtam bugyirózsaszínt.
Szerezz egy ugyanolyan motorháztetőt, és cserélgesd ha már sok rajta a kavicsfelverődés, a másik addig a fényezőnél készenlétben.....
Így mindíg pöpec mháztetőd lesz!
Kérem vissza a telefonom.......