Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olyanom is van csak az kódos.......vonalkódos, sugárirányban....
Az jó lenne, de csak ha nem túl sok benne a barna árnyalat.
Sajna nekem csak ánuszrózsaszínben van....ez levédett szín, de ha gondolod átküldöm a színkódot!
Szia NinJoe!
Polírozni tudsz-é?
Ezt most meglepő módon komolyan kérdezem... !
Csak mielőtt a védőfóliát feltenné az ember, aminek az árára lennék kíváncsi.... tankra kellene tankpad helyett kb. az itt korábban képben feltett karbonos okosság méretében, valamint az üléspúpot kellene leborítani, mert a hátitáskám már kikezdte a fényezést......
Ez a védőfólia benzinálló?
Szia,
erre már gondoltam én is, de sehol nem találtam bugyirózsaszínt. Node sebaj, majd Te most jól elárulod hogy hol lehet kapni.
Szia!
Szerezz egy ugyanolyan motorháztetőt, és cserélgesd ha már sok rajta a kavicsfelverődés, a másik addig a fényezőnél készenlétben.....
Így mindíg pöpec mháztetőd lesz!
Csá Undoki46! ,
Kérem vissza a telefonom....... ,
Én így vettem Novemberbe a mocit előző gazdája rakta fel, de szerintem ő még akkor amikor megvette mocit....
a tank oldalán nekem is van a páklyaidomszettem tankján , nekem az nem sokba került , mert bementem egy plakátanyagok árusításával foglalkozó üzletbe és vettem egy erős átlátszó fóliadarabot (kb. 300ft ) méretre kivágtam, és szappanos vízzel a helyére aplikáltam...
Mióta van fent?
Amúgy tényleg nem látszik az a fehér folt ott benne azért van mert polírpaszta megmarat ott és még nem takarítottam le vizes ronggyal de amúgy tényleg fasza csak ajánlani tudom
Megvan.
tank oldalán keresd
Ez tényleg átlátszó, me' nem látom.
Nekem van rajta és tényleg fasza mert a bőr meg ami odaér lábodnál nem karcolja össze a tankot......
Ez is igaz.
igen.tudok ilyet csinálni.nem olcsó a mutatvány,de a kényes helyekre megéri.motoroknál is alkalmazzuk.fejidomra tankra farokidomra
hallottam valami átlátszó fóliás technológiáról valahol , ami megvédi a fényezést, viszont bisztos jó borsos az ára...
vigasztaljon az hogy ha lefényezteted kis idő mulva ugyis kavicsos lesz megint
Köszi. Úgy tűnik egy hátsó gumival kevesebb lesz idénre.
saccra pont 20000
Ettől tartottam. Saccra mennyibe fáj a komplett motorháztető fényezése?
kérdés érdemes e javítgatni a fényzést.szerintem nem és nincs az a fényező aki teljes elemfényezésen kivül garit vállalna melóra..
swift.
milyen autóról beszélünk?