Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

áhhh ma délután fordultzam a szomszéd utcába majd el élveztem olyan jó volt kikanyarodtam az utcából és megfűszereztem egy kis egykeróval, itthon pedig hallgatták illetve asszony pajtás is márc.1 és GOOOOOOOOO
Lehet h ki meek
Csak nem fogok be illeni a szimó bandába
Tutis jeletkezzé már be msnre!fékolaj miatt!Fent vagy nekem
Jó idő volt dabasi tástvér!
6000Ft-ra gondoltam+ posta, vagy sokat vagyok Bp-n beviszem valami közös pontra ha gondolod.
Győri Márk neve ismerős? Bátyja Dávid, a MAMI-ban végeztt motorszerelő.
Te biztos kilátogatsz mi?
Akinek viszont minőségi fékolaj kell, annak van egy eladó ipone versenyfékolajam. Boltban 5ezer, én 4 ezret kérek érte.
mennyiért válnál meg tőle
plusz 25 és mínusz 30?
Jajde jaszkari gyerek vagy azon a motoron hogy rágjam meg a májad!
Hali. Én is megkezdtem az évet
Kicsit zizz volt de kit érdekel
Most már jöhet a +25-30
Megérkeztem Székesfehérvári kis évadnyitó gurulásomról. Hivatalosan is megkezdettnek nyilvánítom ezt az évet kedves márkatársaim!

Székesfehérváron tankoltam egyet (Aszalvölgyi úton a Shell-nél), onnan meg vissza a belváros felé, majd ki Peppéhez. Az idő ilyen fasza volt. Most, hogy lement a nap, csak most kezdett hűvös lenni igazán. Jó ruhával nem fázik a motoros.

Elkezdtük az évet, nincs megállás!
dot 5 ös fékolajat vki olcsón tud?
hát ha nekemadod naogyn szivesen elfogadom
Pfffff....
Na ez persze magamnak szólt...
Én ma beindítottam a gépet a nagy napsütésben jó volt jövő héten megyek a gumishoz és utána indulásra kész!

Ja srácok érdekelne valakit az első gumim? Azért cserélem mert én most vettem szettet és azt akarom feltenni.

Metzeler Racetec K1 (super soft) a képen látszik mennyi a minta még rajta nem akarom eldobni még sztem 3000km-t elmegy simán utcán nagyon ragadós gumma.
Veheheheh.Mentem 30 Km ert.Jó volt az idő felszáradt a tegnapi hó is.
Az a vicc, hogy nem is tempót ment hanem felúszott a kocsi a mély vízben és kitört a segge át a másik sávba ott meg jöttek...
Mi ez a nagy punnyadás itt? mindenki távol van gépétől még azt se mondhatjátok hogy motoroztok mert olyan ratyi szeles az idő, mi lesz itt nyáron ha még meleg is lesz kint?:P Ja persze akkor énse fogok itt a gépelött ülni
háth sajna ma én sem jutottam ki :S :( de bÍzok a jövő hétben
Persze!Tamási is megvan csak ékezetek nélkül kell írni a neveket
Be tudtad valamelyikre lőni?
te se motorozol ma? mint a többi rendes ember?
köszi Sala akkor arra várhatok...:D