áhhh ma délután fordultzam a szomszéd utcába majd el élveztem olyan jó volt kikanyarodtam az utcából és megfűszereztem egy kis egykeróval, itthon pedig hallgatták illetve asszony pajtás is márc.1 és GOOOOOOOOO
Megérkeztem Székesfehérvári kis évadnyitó gurulásomról. Hivatalosan is megkezdettnek nyilvánítom ezt az évet kedves márkatársaim!
Székesfehérváron tankoltam egyet (Aszalvölgyi úton a Shell-nél), onnan meg vissza a belváros felé, majd ki Peppéhez. Az idő ilyen fasza volt. Most, hogy lement a nap, csak most kezdett hűvös lenni igazán. Jó ruhával nem fázik a motoros.
Én ma beindítottam a gépet a nagy napsütésben jó volt jövő héten megyek a gumishoz és utána indulásra kész!
Ja srácok érdekelne valakit az első gumim? Azért cserélem mert én most vettem szettet és azt akarom feltenni.
Metzeler Racetec K1 (super soft) a képen látszik mennyi a minta még rajta nem akarom eldobni még sztem 3000km-t elmegy simán utcán nagyon ragadós gumma.
Mi ez a nagy punnyadás itt? mindenki távol van gépétől még azt se mondhatjátok hogy motoroztok mert olyan ratyi szeles az idő, mi lesz itt nyáron ha még meleg is lesz kint?:P Ja persze akkor énse fogok itt a gépelött ülni
Csak nem fogok be illeni a szimó bandába
Jajde jaszkari gyerek vagy azon a motoron hogy rágjam meg a májad!
http://www.olajshop.hu/csoport...
Kicsit zizz volt de kit érdekel
Most már jöhet a +25-30
Székesfehérváron tankoltam egyet (Aszalvölgyi úton a Shell-nél), onnan meg vissza a belváros felé, majd ki Peppéhez. Az idő ilyen fasza volt.
Elkezdtük az évet, nincs megállás!
Na ez persze magamnak szólt...
Ja srácok érdekelne valakit az első gumim? Azért cserélem mert én most vettem szettet és azt akarom feltenni.
Metzeler Racetec K1 (super soft) a képen látszik mennyi a minta még rajta nem akarom eldobni még sztem 3000km-t elmegy simán utcán nagyon ragadós gumma.