Már le van vajazva, csak az átadást kéne megoldani ( Plexi a haccázra).
Ja, és tele van kavicsfelverődéssel az autóm. Szerinted hogy lehetne kijavítani úgy hogy tartós legyen? A szélvédőt megoldom a parkolós javítóknál, de a fényezést úgy szeretném javíttatni hogy az tartós legyen ( helyenként apró horpadások is vannak, nem csak a fösték pattant meg ).
nyugodtan használhatod,de az első beindításnál mindenképpen tiltásig kell forgatni legalább 1 percig és le kell venni az olajbetöltő nyílás zárófedelét,hogy a a gőzzé alakult víz el tudjon párologni
Sziasztok
Van egy k6os gixerem és lenne egy kérdésem....a múltkor kifolyt belőle egy kis hűtővíz és megpróbáltam utána tölteni,de valószínűleg az olajhoz öntöttem hozzá a hűtővizet. Ez ugye nem olyan nagy probléma? attól még használhatom a motort? nem lesz baja?
Na bazzzz, szopok itt egész nap, valami kis gyárilag meztelen pöcsű suhancok miatt.......egész délután kutyákkal és tűzszerészekkel mászom a sorokat a termekben és még a fórumot sem birtam skubizni.....
Most meg mire ráérnék, mindenki megy aludni......EZ A 2010-es év lesz a SZOPÓÉVEM....
A szobabringát meg nem basztatni, mert egy igazi jó arcú kis erőspistával és üvegszilánkkal megszórt segglukkenőcccs......
most fényezem az ánuszodat egyébként bringa.....
De úgy gondoltam, hogy ha már egész nap szoptam, akkor már este egy kis ánuszfényezés nem ront nagyot a mai napomon.....
Szobabringa: Tegnap nálam hagytad a telódat és ma érkezett rá egy sms, most leírom ide szó szerint, hátha fontos neked:
"Ön megnyerte cégünk extra péniszhosszabbítóját, mivel erről a számról hívták a tavalyi évben a legtöbbször a "KISF@SZÚ BUZIK LELKI SEGÉLYVONALÁT" .........
Na jó éjt Cimbi
Szia bár-gyu!
Amint látom szeretnél egy két szívmelengető kedves szót hallani tőlem , csak az a baj, hogy neked még kopog a tojáshéj a valagadon mikor leülsz, és nagyon nehezen viselném a szavaim által nálad okozott következményeket kicsi bárányfingfelhőm.. , ,
Ja, és tele van kavicsfelverődéssel az autóm. Szerinted hogy lehetne kijavítani úgy hogy tartós legyen? A szélvédőt megoldom a parkolós javítóknál, de a fényezést úgy szeretném javíttatni hogy az tartós legyen ( helyenként apró horpadások is vannak, nem csak a fösték pattant meg ).