Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kis sala in da house jeeeeeeeeee
az apátokat. már lassan nem tudom követni ki kinek a fia, apja, segge lika nyalója meg tuggya görcs. lassan laptoppal kell suliba mennem hogy mindig onlány legyek
Akkor az apám fasza dörzsölje ki az orrodból a szőrt kishusom......
Én nem betonozok, max. kaviccsal dobálózok. Meg ha nagyon kell elgurulok szárazjégért egy távoli benzinkútra.
azzal megyünk majd nyáron Tutishoz betonozni.....legalább nem süllyed el az udvaron a kerék a ganyéba....
Tank oldalak+ ülés vonalában (kb. üzemanyagbetöltőig)tankpad szerűen+púp...
Jöhet. a talicskára talán jó lesz.
Domino!

Van egy eladó gummám a számodra......faterom most vette le a Pigaggió robogójáról, mert aszonta, hogy kicsit lassabb vele a gép és neki nem jó......de mondtam neki, hogy te szerintem megveszed...
Limitált kék-sárga YZF busát vettél? Miért akarod megindokolni az eladást?
na csumidázok mindenkit. kis_sala a házba
Sziasztok! Van egy eladó hátsó lánckerekem amit 600 gixerre (k1-k3) vettem de nem került sor a felrakására mert közben elkelt a motor, a busára meg nem jó! Ha valakit érdekel Tel:06306217608
már rég a fiam vagy miért édesgetnélek hülyegyerek
tankoldalak +púp?
Ne aggódj megkapod majd, csak előbb körbetelefonálom az egész rokonságot és a külföldi barátokat......

Egyébként meg alig lehet róla telefonálni, mert egyfolytában csörgetnek valami szadomazo csajok, akik valami Lób@szó tangás motoros srácot keresnek.....gondolom téged......

Na szevasztok srácok, csajok......indulok vidékre.....kicsit köd van.....
Hétfőn jövök.....addig ha lehet ne b@sszatok tele vagy 40 oldalt..... .......nem jó annyit visszaolvasni.....
Hozok majd vidékről egy kis jóidőt.....

Üdv, Mindenkinek!
Bocs, de most nem kívánlak.... , de felveszlek várólistára jó? , ?
Hát ezt gondoltam......látom édesgetni próbálsz magadhoz...
Basszatok srácok jól teleszartátok a topikot 1 nap alatt

Végigolvastam tizen akárhány oldalt nagy élmény volt
Hát lehet előtte kérni egy nefgyélét.......de csak saját felelősségre ,
Valamit csak tudsz mondani....az árról.....nem vagyok szarrágó, látod! ha dicsérni kell (akár téged is) nem spórolok a speciális szakszavaimmal....remélem te is ilyen odafigyelően, és lelkiismeretesen csinálod, amit csinálsz.....mint én a nagy pofámmal....
Te valami kereskedő vagy? Olyat akarsz rámsózni minek se íze se szaga?
és csak ugy vállalunk garit ha mi rakjuk fel
mindenálló,bár a pofád ellen nem vállalok garanciát.nem olcsó cuccokkal dolgozunk ugyhogy az előbb említett 300 ft os teszkós árat felejtsd el.tank oldalai +üléspúp?
Van leolvasód! a nyelved..... , !
Tökéletes berendezés a letapogatáshoz......
Csak az a lényeg hogy minőségi (fiatal, illatos, nőnemű, kívánatos....stbstb...)legyen az információhordozó! , ,
Akkor ahhoz valami pöpec vonalkód olvasó kell.
Nekem csak sima van, sz'al nem kell, megtarthatod.