az apátokat. már lassan nem tudom követni ki kinek a fia, apja, segge lika nyalója meg tuggya görcs. lassan laptoppal kell suliba mennem hogy mindig onlány legyek
Van egy eladó gummám a számodra......faterom most vette le a Pigaggió robogójáról, mert aszonta, hogy kicsit lassabb vele a gép és neki nem jó......de mondtam neki, hogy te szerintem megveszed...
Sziasztok! Van egy eladó hátsó lánckerekem amit 600 gixerre (k1-k3) vettem de nem került sor a felrakására mert közben elkelt a motor, a busára meg nem jó! Ha valakit érdekel Tel:06306217608
Ne aggódj megkapod majd, csak előbb körbetelefonálom az egész rokonságot és a külföldi barátokat......
Egyébként meg alig lehet róla telefonálni, mert egyfolytában csörgetnek valami szadomazo csajok, akik valami Lób@szó tangás motoros srácot keresnek.....gondolom téged......
Na szevasztok srácok, csajok......indulok vidékre.....kicsit köd van.....
Hétfőn jövök.....addig ha lehet ne b@sszatok tele vagy 40 oldalt..... .......nem jó annyit visszaolvasni.....
Hozok majd vidékről egy kis jóidőt.....
Valamit csak tudsz mondani....az árról.....nem vagyok szarrágó, látod! ha dicsérni kell (akár téged is) nem spórolok a speciális szakszavaimmal....remélem te is ilyen odafigyelően, és lelkiismeretesen csinálod, amit csinálsz.....mint én a nagy pofámmal....
mindenálló,bár a pofád ellen nem vállalok garanciát.nem olcsó cuccokkal dolgozunk ugyhogy az előbb említett 300 ft os teszkós árat felejtsd el.tank oldalai +üléspúp?
Van leolvasód! a nyelved..... , !
Tökéletes berendezés a letapogatáshoz......
Csak az a lényeg hogy minőségi (fiatal, illatos, nőnemű, kívánatos....stbstb...)legyen az információhordozó! , ,
Van egy eladó gummám a számodra......faterom most vette le a Pigaggió robogójáról, mert aszonta, hogy kicsit lassabb vele a gép és neki nem jó......de mondtam neki, hogy te szerintem megveszed...
Egyébként meg alig lehet róla telefonálni, mert egyfolytában csörgetnek valami szadomazo csajok, akik valami Lób@szó tangás motoros srácot keresnek.....gondolom téged......
Na szevasztok srácok, csajok......indulok vidékre.....kicsit köd van.....
Hétfőn jövök.....addig ha lehet ne b@sszatok tele vagy 40 oldalt.....
Hozok majd vidékről egy kis jóidőt.....
Üdv, Mindenkinek!
Végigolvastam tizen akárhány oldalt nagy élmény volt
Tökéletes berendezés a letapogatáshoz......
Csak az a lényeg hogy minőségi (fiatal, illatos, nőnemű, kívánatos....stbstb...)legyen az információhordozó!
Nekem csak sima van, sz'al nem kell, megtarthatod.