Igazad van :D száraz de sajna ma nincs az a jó idő h kicsaljon :P meg eleve ragyog a haccázas :P tegnap übertisztára sikáltam minden apró elemét:D ú.h egyenőre nincs kedvem összekoszolni:D tele lenne bogarakkal xD
nked/tek is jóreggelt tény hogy süt a nap, de tiszta lucsok minden. de van remény.. szal majd jön a szerelés, és a rántotthusi után meg lehet hogy gurulás
Én eevótam focizni! Megvolt az idei első szabadtéri foci El is áztunk, meg a szél is fújt, jó sárosak lettünk, de irgalmatlanul jó volt!
Időjárás jelentés: Délelőtt felhős, délre, kora délutánra kissé kisütött a nap, késő délután szemerkélt, meg most tízkor is esegetett.
Itt nem havzik. Egész nap 5 fok volt, de úgy fújt a szél, hogy nem volt lehetőségem kihozni a gépet. Kúvaannyát már az összes meteorológusnak. Köpönyegnek a bevállási statisztikája szerint 75% körül volt, hogy jó idő lesz most hétvégén. Ehhez képest, holnapra sok sok napsütést ír, de 2 fokot. Ha holnap is ilyen fosadék idő lesz, akkor kitépem a hajam.
na szoszi népek. most vagyok egy kicsit, aztán majd éjjel leszek megen. itt ma volt 8 fok, de borul volt, és most HAVAZIK meg esik.. tiszta nedves minden... szal sztem a holnapi grulás elnapolva. na mivan itt midnenkivel? miért punynadunk?
8fok van és száz ágra süt a nap
Biciklivel és busszal mindenképp.
Nem kell válaszolni,ne fórumozzatok,szép idő van!
Szedjétek alááá!
Időjárás jelentés: Délelőtt felhős, délre, kora délutánra kissé kisütött a nap, késő délután szemerkélt, meg most tízkor is esegetett.
itt is ganyééé az idő..