Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó estét mindenkibe! Szépül az idő! Hamarosan lehet kitolni a motorokat a téli rejtekhelyükről. Vége a téli álomnak.
áhoj.
Szép Reggelt... vagyis inkább már szép napot mindenkinek! A dabasiak talán örülhetnek... egész szép itt az idő
Igazad van :D száraz de sajna ma nincs az a jó idő h kicsaljon :P meg eleve ragyog a haccázas :P tegnap übertisztára sikáltam minden apró elemét:D ú.h egyenőre nincs kedvem összekoszolni:D tele lenne bogarakkal xD
beléd is jóreggelt
Ahhoz képest már száraz az út, tisztelt dabasi pajtásom
fasza. ma se motorozhatok.... mert nincs minta a gumin, ki van vonva a forgalomból, és nincs jogsim. há kitérdekel
szép jó reggelt

8fok van és száz ágra süt a nap
Én reggel kinéztem és láttam h esett a hó... azthittem magam alá szarok ne igaz h ez nem akar eltünni
én ma tuti,hogy gurulni fogok
Biciklivel és busszal mindenképp.
nked/tek is jóreggelt tény hogy süt a nap, de tiszta lucsok minden. de van remény.. szal majd jön a szerelés, és a rántotthusi után meg lehet hogy gurulás
Szép Reggelt Mindenkinek!

Nem kell válaszolni,ne fórumozzatok,szép idő van!
Szedjétek alááá!
nyáron bameg na most csicsika. majd holnap ittlesz mindenki. csáosztok
Zamárdiban mikor szokott motorostalálkozó lenni?
Hajrá tuning!
Én eevótam focizni! Megvolt az idei első szabadtéri foci El is áztunk, meg a szél is fújt, jó sárosak lettünk, de irgalmatlanul jó volt!
Időjárás jelentés: Délelőtt felhős, délre, kora délutánra kissé kisütött a nap, késő délután szemerkélt, meg most tízkor is esegetett.
én nem idegeskedem mert most ninsc forgalomban a motorom majd márc1től addig pedig reszelek rajta mindig vmit link
Itt nem havzik. Egész nap 5 fok volt, de úgy fújt a szél, hogy nem volt lehetőségem kihozni a gépet. Kúvaannyát már az összes meteorológusnak. Köpönyegnek a bevállási statisztikája szerint 75% körül volt, hogy jó idő lesz most hétvégén. Ehhez képest, holnapra sok sok napsütést ír, de 2 fokot. Ha holnap is ilyen fosadék idő lesz, akkor kitépem a hajam.
na szoszi népek. most vagyok egy kicsit, aztán majd éjjel leszek megen. itt ma volt 8 fok, de borul volt, és most HAVAZIK meg esik.. tiszta nedves minden... szal sztem a holnapi grulás elnapolva. na mivan itt midnenkivel? miért punynadunk?
Frissitsd az adatlapod. Kicsit hitelessebb leszel.
Jesszusom,tényleg elég nagy a Szájlensz
irigyellek.

itt is ganyééé az idő..
Erre is 5 fok meg szél volt...punnyadás