Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép napot mindenkinek! Az idő szar errefelé 5 fok és szitál meg nagy szél... nem a legjobb bár én is oda vagyok tegnap sikerült rendesen beitalozni!
Jó nagyot neked is itt ma nem sok embert találsz mindenki punnyad
Jó napot Kiffánok!
De hogy is az túl drága lett volna és így inkáb a Pink-Lime kombinációt választottam persze CBR Busába! Egyébkent nagyon mókás vagy! Ja és miért nem mindegy neked hogy miért indokoltam meg, le írtam és kész!
Mi van, mindenki döglik?
Őőő...nem! De ha nézel előzményt látod...de nincs gond
Igen,Soproni vagyok, persze ismerem a Jozsóékat, naggyából az egész bandát!
Köszi, tied is cép!
Látom Soproni vagy! Szép a gixid! Jozsóékat ismered? (Nyerges József) Szoktunk járni Fertőszentmiklósra!
Ha nekem szólt a kérdés,akkor nem! Nem vitték el! Volt egy vevő akiről azt gondoltam hogy komoly lesz,de aztán mégsem jött el Miskolcról.. Áll nagyon a piac,és hát ahogy azt már korábban mondtam,nem vagyok annyira ráizgulva az eladásra! Ha elviszik,jó,ha nem úgy is jó! Ennél olcsóbban tuti nem adom,mert sok kest feccoltam bele! Szóval akkor marad! Így legalább tudom a mocim előéletét! Tudom hogy makulátlan mind motorikusan mind külsőleg!
Na elvitték?
A fóliára visszatérve..
Valóban hasznos dolog a tankon! Az enyémen is pont ilyen van,és nem bántam meg! Még az elején a bűrruci ahogy hozzáért látni lehetett némi karcolódást! kipolíroztattam majd rá a fólia! Azóta nincs ilyen problémám! nagyon jó dolog!
Hát ha nem lesz melegebb idő 20°C-nál, akkor leghamarabb a motorshow-ra hozom ki.
Nah majd meglátjuk mikor hozod ki, énse azt mondtam hogy egész nap kint túrázok 13 fokba csak annyi h megyek 1-2 kört Dabason és kész, majd ha megint jó idő lesz akkor szintén 1-2 kört ha melegebb akkor mehet a túrázás is nem csak Dabas kör
Így fogol megbukni!
Amúgy meg beszélni akartam tutissal, azé repesztettem el hozzá Én nem viszem ki 20°C alatt, mégha engednék is a szülők Megint bejön a rossz idő, aztán kínozhatom magam, hogy mikor ülök megint moccra... Meg hideg az aszfalt is, minőségről nem beszélve.
Aki 2 fokba viszi emelőszemet tutisnak az várja a 20 fokot de már 5 fokba is kivinné a gépet ha szülők engednék
speedbike te várod még a 20 fokot vgy jó lesz az a 13-14 is?
Én megmondtam...
Nem egyetemre járok hanem főiskolába amúgy meg nem kötelező a bejárás akkor megyek be amikor akarok Szval én kint leszek ha sütni fog és meleg lesz
Hát egyetemen nehéz pótolni az ilyet Inkább maradjon meg a valagán. Türelem géesikszert terem!
Szerintem az év első motorozásáért megéri neki kihagyni 1 napot a suliból...
Kedden neked suli van!
Van egy eladó üléspúpom Gsx-R 600/750 k4-k5
12000ft / tel:0630/4057638
Bizony Gyula az én vtam:D jól is esett:D
Szevasz sala! Háth látod én is ettől félve gyorsan kimentem egy órácskára és láss csodát rá fél órára beborlut köd lett és esni kezdett ú.h. áldottam az eszem! ma viszont már ittis borús szar idő van és sztem ma ki se viszem lemosni a gépet majd talán holnap. mindenesetre türelem srácok már a célegyenes ráfordítóban van a tavasz (csak picit szitál még a segge a kigyorsításon)
jóreggelt népek. tegnap egész nap sütött a nap. rohanok haza, mondom összedomom a gépet és megyek. persze anyámnak még el kelett mennie ide meg oda. mire hazaértem elkezdett ömleni az eső. szal most áll mindenhol a víz és borús ugyhogy ma csak a szerelésbe lesz örömöm. amugy veletek mi a stájsz?
Sziasztok,van két eladó SHOEI XR1000 SUZUKI sisakom.A sötét "L"-es,a világos "XS"-es,mindkettő újszerű állapotú.Mindegyik ára 47.000Ft.Ha valakit érdekel üzenjen vagy hívjon. Balázs, 20/9220880