Jó reggelt Gixer függők Nem mondta h ki csak én kérdeztem hogy milyen moci és mondta hogy nem újfajta akkor már gondoltam hogy humpfner barátunk mert ő mondta h hamarosan kiviszi a gépet Majd ott Márc. 2 kitoljuk a gépet:P
Akkor te voltál az az állat akit apum látott mondta hogy valaki ment a bartokon, én csak simán kitoltam de majd márc. elején ha jön a jó idő én is megyek 1-2 kört
Nem vettem még meg, csak lehetőségem nyílt a vételre, jó áron...
Mivel csak közúton szeretném használni, ezért lenne fontos a véleményed(etek), melegedés, tapadás, stb. szempontjából, kizárólag közútra...
a kérdés azért furcsa mert már megvetted a gumit, szóval szerintem bárki bármit mond úgyse fogod eladni. A 211gp a mintás pályagumik királya, szóval rosszat nem lehet mondani róla.
190-es hátsónak jobb az egyenesfutása, viszont kicsit darabosabban kanyarodik. Ez csak első nap lesz szokatlan.. Full utcára mondjuk nem ilyen gumi kell
Gumikérdésben fordulnék a társasághoz:
- lehetőségem nyílt egy pár dunlop 211gp gumma vásárlására (gixxer 600-ra), baráti áron. Pályázott gumik, a szélek le vannak faragva, viszont annyira nem "hegyes" a gumi.
Én szinte kizárólag közúton szeretném használni, max 1-2 pálya a szezonban.
Szerintetek milyen lenne közútra? Melegedés, tapadás hidegen-melegen? 190-es a hátsó, mi lesz a különbség közúton a 180-ashoz képest?
Inkább ezt flessejétek kihoztam ma a mocit és beindítottam már az aksit is benne hagytam hiszen márc. elején már megyek vele kint pár kört ha úgy lesz ahogy mondják 12-15 fok
max ha az idő engedi lemosom a tegnapi nyomokat:D
Apád nem mondta, hogy én is lehetek az a bizonyos motoros?
Mivel csak közúton szeretném használni, ezért lenne fontos a véleményed(etek), melegedés, tapadás, stb. szempontjából, kizárólag közútra...
190-es hátsónak jobb az egyenesfutása, viszont kicsit darabosabban kanyarodik. Ez csak első nap lesz szokatlan.. Full utcára mondjuk nem ilyen gumi kell
Gumikérdésben fordulnék a társasághoz:
- lehetőségem nyílt egy pár dunlop 211gp gumma vásárlására (gixxer 600-ra), baráti áron. Pályázott gumik, a szélek le vannak faragva, viszont annyira nem "hegyes" a gumi.
Én szinte kizárólag közúton szeretném használni, max 1-2 pálya a szezonban.
Szerintetek milyen lenne közútra? Melegedés, tapadás hidegen-melegen? 190-es a hátsó, mi lesz a különbség közúton a 180-ashoz képest?
Köszi előre is!
Amúgy ilyen áttlátszó fólia haver 1000-es Rizla-ján is van...
Jógyerek, csak köcsöggyerek módjára néha szeretem piszkálni