Igen, így van, de nem engedte onlányra állítani, mert nem tudott csatizni a WAN-portra. Érdekes, most elő se jött a hülyesége, és beengedett mesire. Na lődd a címed papi
Na már semmi. Rkérdezett ismét, hogy akkor csatlakozzon? Mondom, ja, kéne... Azt vártam, hogy megint előjön a WAN-port, de ehelyett semmi... Viszont belőtt mesire.
Te nem wifiről kapod netet hanem lanon mint eddig volt csak laptopnak külön be van állítva a wifi te ugyanúgy kapod a netet mint eddig... Nekemis ugyanaz a routerem van meg bnőmnek is meg szomszédnak is és mindenkinek jó szvla nem a routerben van a hiba .....
szép szép ha valaki tud káromkodni. de mi haszna? nagy peretnás faszt van.
Hát ja... De köbö annyi értelme volt ezt leírnod, mint egy falhoz vert lófasznak. Úgyse értik meg, akkor meg minek írni nekik bármit is? Látod... Az én hozzászólásomat is lehúzták. Ebből tudom, hogy kúrvára igazam van.
Az a konkrét bajom (erre nemrég jöttem rá), hogy az Internet Explorerben muszáj online módra állítani az internetet, hogy tudjak MSN-ezni. Na most, te kelted ezt, hogy a wifiről kapjam a netet. És így ezáltal nem tudom online-módra állítani, mert kéri a WAN-portot, vagy mi a fenét. Illetve nem kéri, hanem próbál csatlakozni rá, ergo ezt nem tudja megtenni, mert minden a wifire van állítva.
Nem tudom nálad mi van nekem bejön minden próbáld meg laptopon és ha ott se jön be az msn akkor lehet vmi gond vele de eddig meg jó volt mert tegnapis fent voltál....
Gyula, mosmá a faszom tele van az internettel... Valami gubanc van itt ennél a szarnál, mert nem létezik, hogy ötszöri MSN-újratelepítés után is ugyanolyan szar... Megnyugtatlak, öt különböző helyről töltöttem. Opera begyere, MSN meg szar.
Ace, mi az MSN címed?
Ász bácsi, majd ha felenged az MSN...
Hát ja... De köbö annyi értelme volt ezt leírnod, mint egy falhoz vert lófasznak. Úgyse értik meg, akkor meg minek írni nekik bármit is? Látod... Az én hozzászólásomat is lehúzták. Ebből tudom, hogy kúrvára igazam van.