Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bocsánat ezért szeretlek én
aljaas rágalom...
én nem sz9vetkezek senkivel
Énis ma ahogy jöttem 103 busszal népliget felé lurdy előtt elment mellettünk 1 Sárga Gixer 600 v 750 pontosan nem láttam mert buszon ültem
Ilyen az én formám.

Én meg még a szakadó esőben is motoroscsajjal találkozom a Lágymányosi utáni Mol kúton
Nézett is a kutas gyerek furcsán Gondolta magában őrült nők...
Mi meg összespanoltunk kövérgáz és gooo...M7
MIB-nál Fészkesfehérváron, hogy mit az konfidenciális.
Baaaaaazzzzz.Eddig ha tankolok és besik mellém másik motoros mind nagydarab izzadó kövér szőrős csopperos zsíros szakadt ujjú farmerkabátban.
Nem merek lehajolni sem.
Egyből tankolás helyett el kellett volna szaladnod 2 gyűrűért és már térdelni is előttük lógó nyelvvel....
És te hol is melózol és mit is Cimbi?
Székesfehérváron süt a nap! Néha picit befelhősödünk, de nagoyn jó az idő.
Nem tudom te merrefelé laksz de se Pesten se Dabason és környékén nem esik
Az csak jóslás
Monnyuk esik is.
Se a köpönyegnek se a Firefox időjárásnak hinni nem lehet mára esőt írt ki és helyette mi van 14 fok és bárányfelhős idő szél nélkül kiváló mocis idő Ráadásul még a madarak is csipognak
Itt a tavasz, dagad a f........
Hasonló történt velem is itt nálunk a benzinkúton.
Beálltam tankolok nagyban a másik oldalra mellém beáll egy CBR1000RR 2 csaj rajta full bőrszerkó jó kis 50 kilós bringák olyan csajok voltak úúú, h mondom gyere hozzám feleségül szeretleeeek
Itt a tavasz! Naaaa véégreeee... KI is hozom egy kicsit levegőzni a lovakat...
amúgy is hangutánzó vagyok, utánozzom hogy duruzsol a MAN aztán lefúj a turbo
heeejjjhejjj te erről honnan tudsz ? kibeszéltettek ? :O
igen kicsit horkolok háton fekve, és ?
ck a munkám miatt megszoktam...és anno a jegyzetelési technikám ki kellett fejlesszem, ha nm akarok selejt munkát kiadni a kezeim közül
Gondoltam h hork(g)olsz...szegény csajod
rombolod -e híres szép magyar nyelvet. Amúgy nem akartam kötekedni csak horgolni
rövidítettem...mi ezze a gond?
lex vagy lesz ?
majd ha 15-20 fok lex
te elvetemült...