Én meg még a szakadó esőben is motoroscsajjal találkozom a Lágymányosi utáni Mol kúton
Nézett is a kutas gyerek furcsán Gondolta magában őrült nők...
Mi meg összespanoltunk kövérgáz és gooo...M7
Baaaaaazzzzz.Eddig ha tankolok és besik mellém másik motoros mind nagydarab izzadó kövér szőrős csopperos zsíros szakadt ujjú farmerkabátban.
Nem merek lehajolni sem.
Se a köpönyegnek se a Firefox időjárásnak hinni nem lehet mára esőt írt ki és helyette mi van 14 fok és bárányfelhős idő szél nélkül kiváló mocis idő Ráadásul még a madarak is csipognak
Hasonló történt velem is itt nálunk a benzinkúton.
Beálltam tankolok nagyban a másik oldalra mellém beáll egy CBR1000RR 2 csaj rajta full bőrszerkó jó kis 50 kilós bringák olyan csajok voltak úúú, h mondom gyere hozzám feleségül szeretleeeek
ck a munkám miatt megszoktam...és anno a jegyzetelési technikám ki kellett fejlesszem, ha nm akarok selejt munkát kiadni a kezeim közül
Gondoltam h hork(g)olsz...szegény csajod
én nem sz9vetkezek senkivel
Én meg még a szakadó esőben is motoroscsajjal találkozom a Lágymányosi utáni Mol kúton
Nézett is a kutas gyerek furcsán Gondolta magában őrült nők...
Mi meg összespanoltunk kövérgáz és gooo...M7
Nem merek lehajolni sem.
Beálltam tankolok nagyban a másik oldalra mellém beáll egy CBR1000RR 2 csaj rajta full bőrszerkó jó kis 50 kilós bringák olyan csajok voltak úúú, h mondom gyere hozzám feleségül szeretleeeek
igen kicsit horkolok háton fekve, és ?
Gondoltam h hork(g)olsz...szegény csajod