Na bazdmeg úgy telefosták ezek a fiatalok ezt a topicot, hogy alig bírok keresztülverekedni ezen a sok szaron!
Fogszabályzás peremmel: amikor a delikvens nem akar oralizálódni önszántából, olyankor nem nyitja a száját megfelelő méretűre. Abban az esetben a fogazatot realtime kell alakítani előszőr befelé, majd kifelé.....és itt kap rendkívül nagy szerepet a bűvös perem amellyel nyuszifogúvá konvertálható az akkorra már megfelelő állapotúra amortizált szájjüreggel bíró humanoid, nemtől függetlenül.
Kiegészítés: a sokatlátott nőnemű egyedeknél figyelhető meg az előbőr szájbőrrel töténő kontaktálása esetén az a közel 1/10.000 -ed másodperc alatt létrejövő ösztönösen, valamint önvédelemből aktiválódó pippantóreflex , ami miatt jó NEKÜNK! és ami miatt jó NEKIK is , hiszen biztonságban érezhetik magukat is akár....ezidő alatt..... ,
Hát ennyi....
Tényleg jó buli volt.A vége lett a durva.Kicsi volt sárga fém vázzal és keménygumi volt.Asszem akkor nyuvadt meg mikor deszkába vert szöggel próbáltunk defektet csinálni.Nekitekertem mint az állat.De ugye keménygumi.Nem akart kidurranni.Akkorát borultam mint az ólajtó.
Nagyon kemény volt a gyerekkorom.
És egy csontom sem tört.
Csak mikor megőttem és leléptem a tetőtéri lépcsőre.Lépcső ......na az még nem volt.
Erre két csontocska roppant meg az egyik lábfejemen.
itt heti fizetes van,altalaban csutortok de volt olyan ido ,h nem adtak oda csutortokon csak penteken ,mert akkor mar penteken nem jonnenek dolgozni ez komoly
Fogszabályzás peremmel: amikor a delikvens nem akar oralizálódni önszántából, olyankor nem nyitja a száját megfelelő méretűre. Abban az esetben a fogazatot realtime kell alakítani előszőr befelé, majd kifelé.....és itt kap rendkívül nagy szerepet a bűvös perem amellyel nyuszifogúvá konvertálható az akkorra már megfelelő állapotúra amortizált szájjüreggel bíró humanoid, nemtől függetlenül.
Kiegészítés: a sokatlátott nőnemű egyedeknél figyelhető meg az előbőr szájbőrrel töténő kontaktálása esetén az a közel 1/10.000 -ed másodperc alatt létrejövő ösztönösen, valamint önvédelemből aktiválódó pippantóreflex , ami miatt jó NEKÜNK! és ami miatt jó NEKIK is , hiszen biztonságban érezhetik magukat is akár....ezidő alatt..... ,
Hát ennyi....
Nagyon kemény volt a gyerekkorom.
És egy csontom sem tört.
Csak mikor megőttem és leléptem a tetőtéri lépcsőre.Lépcső ......na az még nem volt.
Erre két csontocska roppant meg az egyik lábfejemen.
A faszt! élvezte!