Jól van. Sok motor van itt most mire én csináltam anno. Megnézed őket.
Ma vagy holnap készítek is egyet egy K5-re. Majd befotózom.
Jól van, várlak szeretettel.
Hali
Akkor jelentkezem 1-2 héten belül úgy is lenne még mit csinálni.
Lehet hogy rádbizom a rendszám tartót is, mert amit lehet hozzá kapni az qrva drága.Valami ilyesmi kéne (kép). Ez elvileg 1 az 1-be fel megy a gyári "bumszli" helyére.
Nekem is ilyen Sebring van rajta, de egy ideig még nem fogom hallgatni, az biztos. (sajna) Tegnap láttam a blokkját a szerelőnél egy asztalon. Végül is semmi komoly, de egy ideig még nem fog menni, az biztos...
Kéne az egész motor, hisz sok mindent az is tart. Fék , váltókar ..nem tudom mi hogy módosulna. + mögé kell rakni konzolt, vagy újakat maratni..jó lenne látnom.
+ Most adom le a rendelést egy féktartó konzol párra ,mit egy VFR-e gyártok. Dupla munkahengeres Yamaha fékekkel :) + 3 féktárcsát is csináltatok az FJ-m re.
Ha úgy van jó lenne együtt a tiéddel. Jövőhéten küldöm el a megtervezett cuccokat a cnc-s barátomnak. De kérdés neked egyáltalán hogy lehet megoldani, mert mindent meglehet természetesen. :)
Amint elült ez a nyomorék szmogriadó már mobilis vagyok, hisz időközben szert tettem egy motorszállító utifutira így ez sem kérdés már :) Hívj ;)
Bosszankodtam is itt magamban, hogy az enyém mért nem produkál valami hasonlót hidegindítás címén. Így már érthető. Sajna, az én vasaimnak nincs fűtött helyük. Igaz, a Gixxer most melegen van, szerelőnél.
Oszt jó lesz a koronás ? Satko , mondjuk ezt még nem lovagoltam
Azt mondják ez is emelgeti az elejét rendesen !/ 185//
Én csak talicskával tudok egy kerozni !
"Olyan nincs, hogy nincs. Akkó van."
Mester, Te szerelő vagy, mindig van. Ha nem itthon, akkor ebay, külföldi bontó, nem kell ezt magyaráznom szerintem
u.i.: Ha gondoljátok vegyétek meg az új superbikeot, van benne egy két cikk, mi titeket is érdekelhet.
Egésséget és hosszú életet nektek!
Csak jelenteni szeretném, hogy egy újabb feltehetőleg motoros csaj van a világon! :)))))) Most született 3 órája!
Ma vagy holnap készítek is egyet egy K5-re. Majd befotózom.
Jól van, várlak szeretettel.
Akkor jelentkezem 1-2 héten belül úgy is lenne még mit csinálni.
Lehet hogy rádbizom a rendszám tartót is, mert amit lehet hozzá kapni az qrva drága.Valami ilyesmi kéne (kép). Ez elvileg 1 az 1-be fel megy a gyári "bumszli" helyére.
Amúgy így kezdődött az "EGÉSZ"!-))))
+ Most adom le a rendelést egy féktartó konzol párra ,mit egy VFR-e gyártok. Dupla munkahengeres Yamaha fékekkel :) + 3 féktárcsát is csináltatok az FJ-m re.
Ha úgy van jó lenne együtt a tiéddel. Jövőhéten küldöm el a megtervezett cuccokat a cnc-s barátomnak. De kérdés neked egyáltalán hogy lehet megoldani, mert mindent meglehet természetesen. :)
Amint elült ez a nyomorék szmogriadó már mobilis vagyok, hisz időközben szert tettem egy motorszállító utifutira így ez sem kérdés már :) Hívj ;)
Most még megy rajta a "fúrás faragás"
Azt mondják ez is emelgeti az elejét rendesen !/ 185//
Én csak talicskával tudok egy kerozni !
Én is pont ma inditottam be egy picit az új vasat
20 perc alatt sem ,melegedet fel rendesen
Amiről a már kérdeztelek Lábtartó lejjebb vitel.
Kell hozzá az egész motor vagy elég ha csak a konzolokat látod?
"Olyan nincs, hogy nincs. Akkó van."
Mester, Te szerelő vagy, mindig van. Ha nem itthon, akkor ebay, külföldi bontó, nem kell ezt magyaráznom szerintem
DDR -es cucok ! Hello Jani tasi