csak lánc van abból is 2db! lánc hossza 116! nekem 1127cm gsxr-hez kellet volna de nem lett jó (rövid lett)! ennyit tudok róla a többit a szerelőd tudni fogja! azt kérdezd meg hogy a tiédbe milyen hosszú kell! Üdv
Jók lennének nekem adatok, csak lánc, vagy komplett szett, és, ha az, akkor kellenének nekem fogszámok is,+ tengelyátmérő. Én meg addig csak úgy cm3, meg évjárat alapján megpróbálok utánakérdezni szerelőmnél...
Szerintem úgy megy, hogy beviszem az egész nyerget szétkapva, lerakom a tömítéseket az asztalra meg a fékdugattyút is leméricskélik assszt legyártják....de rahedli drága szóval.
DE ebben igazad van hogy nem egy egyszerű tömítés hisz a belső tömítés külső fala nincs síkban hanem van egy kis emelkedése....
Ma szét szedtem 4. egyére összeraktam, de ha holnap a nyereg alja nedves, olajos lesz felgyújtom.
Azért ez nem úgy van, hogy bemész a csapágyboltba és veszel karmantyút hozzá :) Ha minden igaz, 5910740F00 a gyári cikkszáma, és 5 Eur darabja. Szerintem...
Az enyémek hayabusáról valók, de csont u.a.,mint a vizes 1100-é. Ez a jó a suzukiban, hogy nem nagyon fejlesztget. :) A 3 dugó ugyanazon méretű, de most meg nem mondom neked hány mm-esek.
Sziasztok! KERESEK GSXR 1100-as hoz (levegő-olajos)NYUGVÓCSAPÁGYAKAT, ha valakinek lenne vagy tud akinek lehet, kérem jelezzetek SOS-be kellene! előre is köszi mindenkinek! ÜDV
Üdv mindenkinek! Másodszor B.U.É.K mindenkinek! ELADÓ 2DB VADONAT ÚJ DID VEZÉRMŰLÁNC ( GSXR 1100-as hoz , 86, 87, 89, 90, 91,-es évjáratokhoz jó!) 116 tagú! Nekem méretpobléma miatt nem lett jó sajnos! sos! ha valakit érdekel irjon!
További szép napot!
Az összes szakinak , nagypapának , fiatalnak , és mindenkinek .
Boldog karácsonyt kívánok . ,,
Barátaimnak, ismerőseimnek egy sokkal boldogabb, új évet
(No, az sok)